2016-ban jön a Deadpool mozifilm

Az X-Men világ mutánsai közül Deadpool is kap egy önálló filmet, aminek amerikai premierdátumát 2016. február 12-ére tűzte ki a stúdió. Maga a karakter nagyon népszerű a comic rajongok között, és 2009-ben az X-Men kezdetek: Farkas filmben fel is bukkant Ryan Reynolds alakításában, de a mutáns stílusának visszafogása miatt nem okozott nagy sikert. Ennek ellenére Reynoldssal nem volt kifogásuk, így az önálló filmben ő alakíthatja tovább a nagy dumás vérengzőt.

7 thoughts on “2016-ban jön a Deadpool mozifilm

  1. Vajó Peti

    Ott a Wikipédia,ott mindent el lehet olvasni a Deadpool-ról.
    Nagy képregényolvasóként inkább egy mellékszereplő figuraként ismerem őt,vagyis nem olyan nagy szám.Az X-Men kezdetek:Wolverine filmben meg voltam elégedve a szereplésével és a kivitelezésével is,de a halálát értelmetlenül mutatták be,ez sokakat megzavart,és akkor az X-Men filmekben is zavart okoztak vele.A filmesek reklámozni akarják ezt a figurát,ami inkább a gyengébb képregényalkotásokat népszerűsíti:minél gyengébb egy figura,annál jobban reklámozzák a képregényekben hogy legyen több olvasójuk(inkább pénzük).Aki nem ismeri ezt a Deadpool-t,inkább az nézze végig ezt a filmjét(de csak a saját felelősségére).

  2. Vajó Peti

    Szívesen.A Wiki az minden apróságra kitér,a filmben csak ismertetően mutatták be a figurát.

    A stáblista utáni jelenetet régen láttam,és csak sejteni véltem hogy a Deadpool-t látom,ezek szerint mégis ő volt az a legyőzése után.Köszönöm Sityu.

  3. Homér Simson

    https://www.youtube.com/watch?v=onvfnqj-LbI
    X-MEN KEZDETEK FARKAS UTÁNI JELENET. SZÓVAL DEADPOOL ÉL ÉS ÉLNI FOG ÉS MOST KELLENE FELVENNIE A VÖRÖS FEKETE JELMEZT DE KI TUDJA LEHET,HOGY AZ ÚJ X-MEN FILM BEKAVART MINDENT. Mivel megváltoztatták a jövőt és lehet,hogy az eddigi részek nem értek semmit mert törölték ezeket a dolgokat,hogy deadpool valaha is harcolt farkassal.

  4. nyavalya

    Egyezünk meg annyiban, hogy a Kezdetek: Farkast egy életre felejtsük el mert egyrészt bűn rossz volt több szempontból is, az első mert karakter hűtlen volt, nyápic-romantikus Farkast kaptunk egy raklap gagyi CGI megvalósítással meg az azóta is idegtépő „qvákuácus” mesével, a másik amit az emberiség sose fog megbocsájtani az pont az amit tettek szegény Deadpool-al. Nemelég, hogy egy ilyen keverék genyót csináltak belőle, de amellett, hogy ő is karakter hűtlen volt még bevarrták a száját.
    Kardfogról nem is beszélve aki marhára nem hasonlított az első X-Menben lévőre…és ezeken kívúl sok-sok hiba van még benne.
    Singer a DoFP-el helyretette a dolgokat, azokat amiket a kölkök (X2 utáni filmek és spin-off-ok) elbaltáztak (Vaughn-t leszámítva) vagyis a múltban teljesen máshogy fognak alakulni a dolgok amik kihatnak a múltra vagy a jelenre. Persze kérdés, hogy fog-e kapcsolódni a film az X-ekéhez…szerintem nem viszont:

    Korai volt az öröm ugyanis már temethetjük is mivel kibaszott PG-13-as lesz és nem R-es vagyis újfent a pénzre és nem a minőségre fognak hajtani. Ez megér egy big gratulát. Durva poénok és véres jelenetek helyett marad akkor a kamerába kacsintás és az Adam Sandler féle pukis poénok.
    Kurva fasza, de tényleg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .