A burok

A burok – The Host

amerikai misztikus thriller, 2013

 • magyar bemutató: 2013. március 28.
 • amerikai bemutató: 2013. március 29.
 • magyar dvd megjelenés: 2013. augusztus 7.
 • rendező: Andrew Niccol
 • főszereplők: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt
 • gyártó studió: Open Road Films

A burok poszterek:

A Twilight Saga-t megíró Stephenie Meyer A burok című könyvéből is filmet készítenek, amelynek története a Földet megszálló idegenekről szólnak, akik az emberek elméjébe költöznek bele. A legtöbb ember fel is adja a küzdelmet az idegenekkel szemben, de akadnak néhányan, akik ellenállnak a szellemi megszállásnak.
A filmet Andrew Niccol rendezi (Lopott idő, Fegyvernepper, Gattaca), míg a főszereplő Melanie nevű lányt Saoirse Ronan alakítja.

A burok előzetes:

23 hozzászólás a(z) “A burok” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  …És a végén van a lényeg miért fogom megnézni a filmet. A rendező: Andrew Niccol (Gattaca, Lopott Idő, Fegyvernepper).

 2. ati

  A aa aaa könyvét olvastam az valami csúcs volt! Film is lesz nah erre kíváncsian várom uhh de jóóó:-D basszus a könyv letehetetlen volt:-)

 3. Kereszt

  A könyvet nem olvastam igaz, sőt a sztorit sem ismerem annyira, de kíváncsi lettem már most. Kisebb, nagyobb kételyeim vannak arról hogy valóban azt kapja-e az ember amit “annyira” várt. Trailer alapján nem lehet ítélkezni, de ha a legjobb jeleneteket vágták-be kedv csinálónak máris megjelennek a negatív gondolataim….

  Minden esetre várom 🙂

 4. Hipotézis

  M3NYUS lesz bent romantika ép ezért lesz olyan izgalmas ugyanis szerelmét keresi a sivatagban. Saoirse Ronannak sem lesz könnyű dolga ugyanis bent lakozó földönkívülivel is engedelmeskedni kell ahhoz hogy megtalálhassa szerelmét.
  Kemény de izgalmas lesz 🙂

 5. Kenshi

  Félek, hogy ez is csak egy túl hypeolt B-kategóriás nyáltenger lesz mint a twilight, de ne legyen igazam.

 6. Devil

  A könyvet imádtam, kegyetlen jó! Remélem a film is hasonló hatást fog elérni! 🙂 Mondjuk a bemutatókat elnézve nem fogunk csalódni! Legalábbis nagyon remélem… 😀

 7. Azoth

  Olvastam én is a könyvet, szerintem baromi unalmas. A könyv kategóriája sci-fi, de én inkább úgy írnám le, hogy sci-fi elemekkel teletűzdelt romantikus hányás, szerelmi sokszögekkel. Kár érte, mert az alapötlet jó lenne. Remélem a film jobb lesz.

 8. Judit

  Hogy mi a thriller ebben, arra nem igazán jöttem rá, én inkább a romantikus filmek kategóriájába tettem volna. Az alapötlet nem lenne rossz, de valóban elég vontatott a film, már-már unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.