A csodálatos Pókember 2

A  csodálatos Pókember  2
The Amazing Spider-Man 2 (3D)

amerikai fantasztikus akciófilm, 2014

 • magyar bemutató: 2014. május 1.
 • amerikai bemutató: 2014 május 2.
 • rendező: Marc Webb
 • főszereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field, B.J. Novak
 • gyártó studió: Columbia Pictures
 • további részek: Pókember filmek

Az új Pókember filmtől sokat vártak a rajongók, hogy új színben fogja megmutatni a falmászó hőst. Végül Marc Webb alkotásának sikerült elrugaszkodnia a Raimi-féle trilógiától egy új nézőponttal és lendülettel, de mégis valahogy megmaradt ugyanabban a kategóriában. Bevételileg egy kicsit elmarad az elődtől, de ez nem szab akadályt a folytatásnak, amiben várhatóan fel fog bukkanni M.J. Watson és ellenségként pedig Elektrót és Rhinót…

2014. június 30.
A csodálatos Pókember 2 dvd és Blu-ray borító:

2014. május 1.
A csodálatos Pókember magyar poszter és előzetes:

2014. április 19.
A film zenéje:

2014. április 16.
A londoni világpremier:

2014. április 9.

2014. március 29.

2014. március 27.

2014. március 26.
EW címlap:

2014. március 21.
látványtervek:

2014. március 19.
Final trailer:

2014. március 10.

2014. március 9.
A csodálatos Pókember 2 promok Stan Lee narratálásával:

2014. március 8.
videó – Peter Parker:

2014. március 6.
videó – Peter és Gwen:

2014. február 25.
nemzetközi előzetes:

2014. február 20.
A zöld manó:

2014. február 3.
Super Bowl tv-reklámok és 3’30” előzetes

2014. január 17.

2014. január 7.
poszterek:

2014. január 1.
Promovideó Stan Lee-vel:

2013. december 20.
The Daily Bugle honlapja:

2013. december 17.
teaser poszter

2013. december 13.

2013. december 12.

2013. december 5.
A csodálatos Pókember 2 magyar és angol előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=5-uj_nPZU-s

2013. december 4.
A csodálatos Pókember 2 poszterek:

2013. augusztus 19.

2013. július 23.

2013. július 22.
Pókember az Empire borítón

2013. július 18.
Elektró promovideó

2013. július 16.
A cs.Pókember 2 promokép

2013. július 11.
további képek az EW magazinból

2013. július 10.
Póki és Elektró az EW címlapján

2013. június 25.
Gyors videósnitt a 100. forgatási napról

2013. június 24.
Marc Webb forgatási fényképei:

2013. május 11.
Paul Giamatti, mint Rhino

2013. április 22.
Képeken Max Dillon/Elektro és Harry Osborn

2013. április 16.
Jamie Foxx, mint Elektro

2013. február 27.
Az új pókruha és az új M.J.

2013. február 5.
Elkezdődött a Pókember 2 forgatása – a rendező első képe a forgatásról

1 003 hozzászólás a(z) “A csodálatos Pókember 2” bejegyzéshez

 1. jason56

  1 -része az jobb volt szerintem mint a 2 -sodik része .apám szerint elsö részt csinálják meg legjobban mint többit csak azért mert embereknek tedszet ,igy van hogy tulzásba eshetnek mert elsö rész több bevételt hozzod de benne van pakliban hogy 2és3 rész nem hoz akkora sikert mint az elsörész .elektroval nem volt gondoom de rino vagy zöld manóval foglalkozhatak volna többet is .,szerintem mert harry osborn zöld manoként ugy nézed ki mint , gyürük ura smiakoldja vagyis rokonságban álhatnak ha tévednék mondja meg valai kinézetilek nem hasonlit zöld manó a smiakolt karakterhez ?!.és zöld lidérc helyete berakhaták volna .vagy gyikember szérumot a rino dnsel keveritve olyan szörny szullethetet volna mint gyikember csak rino emberként nem betig bátogdobozként ábrázolják mert rino az nem egy vasember hanem akkora mint butozer az x menböl vagy hulk 2böl lévö antihulk pl.van akinek tedszet van akinek nem 2 közöt vagyok.én szerintem jobb is lehet volna .lehet nem biztos de marvel vissza vásárolta pokicád .uj történeted szötekbelöle ,uj karakter afroamerikai srác lesz következö pokember nem péter parker erre kiváncsi leszek és öt vokják talán busszoállokba berakni 3 vagy 4-6 részbe.sony elrontota valamenyire ,nem azért mert akkora szakértöje lennék ritkán nézek filmet .de jobb is lehet volna.

 2. joker

  Andrew-t leváltani ez felér egy vérfertőzéssel ,legjobb volt a szerepre ,nagyon sajnálom. megint reboot dögunalom nem tudom ki lesz a szinész de nem ér fel Andrewhez.Ha bebukik? reboot megint ???Röhejes ,Szánalmas

 3. Joe Doe

  Úgy tudom, hogy amiket filmeket terveztek (Sinister Six, Pókember 3-4, Carnage, Venom, stb.) ezek csak lógtak a levegőben. Olyan ez mint mikor a kisgyerek összeír egy listát, hogy mit szeretne kapni karácsonyra (tűzoltóautót, Legot, pónilovat, PS4, XBOX360, fasztudjamégmit, stb.), de csak egyet kap belőle vagy mikor csinálsz egy bevásárló listát, felírsz 6 dolgot, de csak 2-őt veszel belőle mert a többinél meggondolod magad mivel nem vagy benne biztos, hogy kell az neked.
  Szóval konkrétan nem terveztek előre, sokkal inkább az alapokat akarták megalapítani. Az első résszel ez többé-kevésbé ment, pont ezért koncentráltak rá jobban a második résznél, hogy több ellenfél, nagyobb tér, nagyobb játékidő, stb. csak összedőlt mint egy kártyavár, és, ha már az alap se jó (függetlenül attól, hogy voltak olyan elemei amik stabilak voltak, gondolok itt Gardfield-ra) arra biza nem tudsz lószart se építeni.
  Meg ez valahol ízlés kérdése. Látod, hogy a Transformerszt fújják részről részre, de részről részre jobban keres és már univerzumot, spin-off-okat meg mittoménmit akarnak építeni…csak ott pont látszik, hogy, ha a szart is ellehet adni és vevők rá az emberek akkor inkább a mennyiségre és nem a minőségre fognak a készítők rácuppani.
  Nos, mivel a két Cs. Pókember kritikailag is nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket így a Sony elkezdett töketlenkedni, de közben a Marvel folyamatosan kurogatta oldalt, hogy add vissza mert egyrészt szar az amit csináltok vele másrészt ő a miénk és jó lenne látni a többi között (ha már Marvel meg alapítótagja). Azt én se értem (és nem is értek egyet a döntéssel), hogy nem Andrew történetét folytatják mert számtalan más módon is meglehetett volna oldani a kettő kapcsolását, de a mostani Pókembert (amire nagyon Asa Butterfield az esélyes) IS a Sony fogja felügyelni, de a Marvel család rész már, és nem eredet történet lesz (vagyis nem fogják harmadszorra is szegény Ben bácsit kinyírni…hacsak egy visszaemlékezésben nem fog felbukkanni), valami olyasmit tudnék elképzelni mint a Hihetetlen Hulk. Ott se kapcsolódott az Ang Lee-el, hanem két külön film volt, de a Norton-os 4-5 perc alatt levezette az eredetét, a kezdetet mikor először Hulk-á vált.
  Amúgy nem hinném, hogy bebukna mert, ha nem is értek egyet egyes filmek értékelésével, de a (Disney) Marvel jól csinálja. Legjobb példa a Galaxis őrzői, tök új, tök ismeretlen és mégis elismerték. Most az Ant-Man-en a sor. Ha sikeres lesz (kritikailag és bevétel szempontból ami egy Marvel filmnél azt jelenti, hogy az alap 500 milla megvan, ha egy mikrózott szart kéne nézned 2 órán keresztül akkor is meglesz a pénz) akkor bizony határ a csillagos és, ergo: jól csinálják, zabálja a nép, jöhetne a furábbnál furább karakterek akiket mondjuk nem tudsz elképzelni egy élőszereplős filmben.

  Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy a DC-nél, hogy lesz mert most lehet, hogy ők is 10 évre előre terveznek vagy 6-7 filmet meg már casting is megvan, stb., de közepes acélember-el elindítottak valamit. A zöld lámpát (nem a karaktert) az univerzum építésre a BvS fogja megpecsételni, de ha rossz lesz (mondjuk rosszabb mint az acélember mert a Cs. Pókember 2 után szabadon, hogy a második rész gyengébb mint az első) akkor ott is szerintem sztornóznak mindent….és akkor reboot….és amúgy így basszák el az egész filmes univerzumokat, egyrészt azzal, hogy a jogok össze-vissza vannak (nem a DC-re értem, hanem összességében mindenre), de az se lenne jó, ha sokan lennének egy filmben. Nem jó ez sehogy se. Ilyenkor van az, hogy amit eléd tesznek azt vagy megeszed vagy nem, lehet a képen máshogy nézz ki és több valami van benne mint abban ami előtted van, de…a te döntésed.

  Kicsit hosszú lett??? 😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.