A dolog (The Thing)

A dolog – The Thing (2011 remake)

amerikai thriller, 2011

 • magyar bemutató: 2011. október 27.
 • amerikai bemutató: 2011. október 14.
 • rendező: Matthijs van Heijningen
 • főszereplők: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Jonathan Lloyd Walker, Adewale Akinnuoye-Agbaje
 • gyártó studió: Universal Pictures

Egy norvég antarktiszi kutatóállomás tudósai egy idegen űrhajóra lelnek a jég alatt, amiben egy hibernálódott élőlényt találnak. Az idegen testet felhozva azonban az felébred és elszabadul…

A dolog előzetes:

A dolog dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2012. március 14.
A lemez tartalma:
A film (kb. 100 perc)

15 hozzászólás a(z) “A dolog (The Thing)” bejegyzéshez

 1. Dolog Fan!!!

  Nagyon vártam,a bátyámmal már 5 éve,azon gondolkoztunk,hogy mikor csinálnak már,The Thing filmet,és végre újra lesz!!! Remélem,nem lesz túl ˝modern˝.

 2. sirmugger

  Na erre várok én is … A Carpenter mozi után a rendezőnek nem lessz könnyű dolga főleg első filmes rendezőként … De mindenki kezdte valamikor. Remélem a CGI – kívül lessz benne némi hangulat is és nem vágják össze 1:20 percben az egésszet. A trailer mindenestre jó.

 3. M3NYUS

  Én nem is értem mit vártak ettől az emberek! Hogy jobb lesz mint a régi? Mert nő lesz benne a főszereplő? Ugyan már, kudarc lett ez is mint a többi remake. Ha valami jó miért kell abból még egy vagy egy ugyan olyan filmet készíteni? De most komolyan! Ez olyan lenne mintha a Terminátor 2. megint megcsinálná valami tehetségtelen, kezdő is senki. Vagy a Star Wars régi trilógiát, vagy bármelyik olyan filmet ami tökéletes. Vagy az Alien első két részét….Nem is értem. De értem, Amerika + Pénz + Kurva jó film amit nem lehet felülmúlni = Bullshit! 🙂 Amúgy ha valaki kérdezné letöltöttem a filmet azért tudok kritikát írni róla igen jó kép és hang minőségben. 🙂 Aki teheti hagyja ki és inkább nézze meg a Kurt Russeles verziót!

 4. Ati

  Örülök meg nem is, mert 1982-es filmet
  újra dolgozták. Hagyni kellene, ez egy klasszikus film.
  Ma sem tudom felfogni mi a szent sz…nak kell másolni, majmolni???
  Azon gondolkodok hogy az Amerikaiak ennyire primitívek? Nem tudnak újat hozni?!
  A régi verzió meg van nekem illetve VHS-ban és nagyon cool!!!
  Remélek hogy az új filmen nem esek pofára:-)

 5. H6TJN6

  Nah beülök a moziban és gondoltam valami felújított verziót fogok nézni:-)
  Kellemesen csalódtam:-)
  Miért?
  82′-es verzión “mondhatnék” ennek nulladik része és csak ez utána jön képben Kurt Russelles menete, de valahogy még sem jött át az egész.

 6. FlashJack

  Nem néztem meg a filmet, de a régire elég jól emlékszem. Norvégok ásták ki a dolgot bizony. Ha jól emlékszem úgy s kezdődik a film hogy a két túlélő norvég (férfiak) éppen az utolsó dologdarabot kergetik helikopterrel.

  Azaz E film női főszereplője vagy elmenekült vagy elkárhozott. Ismerve az amerikaiakat biztos nem így oldották meg, ergó meg nem nézem.

  Btw biztos vannak olyan emberek akik ezt látják elöbb, és ez nem is rossz hiszen mi sem az őskönyveket olvassuk.

 7. Neonhal

  Nagyon kedvelem a “klasszikus” első részt,könyvben is olvastam,de ez a prequel egy kicsit gyengére sikerült,bár még az abszolút nézhetö és szórakoztató kategória,szerintem…A 82-es film klausztrofób,nyomasztó hangulatát annyira nem sikerült most hozni,bár az effektek látványosak…nah,persze eltelt 29 év közben…

  A filmet kisérő,jellegzetes Morricone dallamsor szerintem minden idők egyik legridegebb zenei megnyilvánulása,szerintem.

  Azért nézzétek meg!

 8. Geroo

  Én is láttam a régi változatot.De amúgy nem rossz ez se.CSak mikor adják már ki mert úgy volt hogy okt.27. Nem ? És nem találom sehol.

 9. szati

  még nem néztem meg ezt az új változatot de nem is értem mi a reteknek csinálták meg újra amikor a régi még mai is nagyon is megállja a helyét minden tekintetben.Bukásra van ítélve ez a film.

 10. laci72

  Nos azért valamit le kellene szögezni,Az itt válaszolók közül,szerintem meg sem nézte a filmet senki,Mert ez a Norvég bázist meséli el,a gyengébbek kedvéért.Nem is volt szó sohasem arról,hogy újra fogják fogatni.Gyerekek vagytok ti még a horrorhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.