A Föld után

A Föld után – After Earth

amerikai sci-fi kalandfilm, 2013

 • magyar bemutató: 2013. június 6.
 • amerikai bemutató: 2013. május 31.
 • magyar dvd és Blu-ray megjelenés: 2013. október 8.
 • rendező: M. Night Shyamalan
 • főszereplők: Will Smith, Jaden Smith
 • gyártó studió: Columbia Pictures (Sony)

A Föld után poszterek:

M. Night Shyamalan 2013-ban egy utópisztikus sci-fivel jön, amiben a Föld az emberek számára már rég egy elhagyott bolygó, azonban egy arra járó űrhajóval apa és fia (Will Smith, Jaden Smith) kényszerleszállást kell végezniük. Az apa, Cyber súlyosan megsérül, így a fiának, Kitaira hárul a feladat, hogy a vadakban burjánzó bolygón megtalálja a megoldást a szabadulásukra…

A Föld után előzetesek:

27 hozzászólás a(z) “A Föld után” bejegyzéshez

 1. Marvelmania

  ijesztö állatok alakulhattak ki , lehet hogy intelligensek is, az lenne a csattanó! és mér bombázzák a földet, az olyan ürhajok amiben cymerék is voltak, és mi volt abban a meteorban?
  biztosan jo film lesz

 2. hólánc

  Jó egy komoly filmben látni Will Smith tesót, mert lássuk be, már kiöregedett a vígjáték korszakából. A kölyök alakítására kíváncsi leszek, mert a legutóbbi szereplése számomra kicsit túúúl gyerekesre sikeredett. (Nem kell szemüveg, látom, hogy gyerek.)
  Mivel úgy tűnik túl sok szereplő nem lesz, így lesz mit fordítani a látványra, ami képek szerint remek kis poszt-apokaliptikus cuccnak tűnik. A 3D ide úgy gondolom szinte kötelező és meg is éri majd megtekinteni széles vásznon.

 3. real buggina

  hát.szerintem jó film lesz..Willnek nincsenek roszs filmjei..és szerintem ezt is érdemes lesz megnézni már ck miatta is! 😀

 4. M3NYUS

  Nem nézz ki rosszul! Ha Will Smith akkor alap!
  Remélem ez lesz az a film ami visszarántja Shyamalan-t a jó irányba. 😛

 5. András

  Szerintem mar régóta vártak a nézők egy igazán jo es latvagyokban gazdag jo Storyra főleg ha Ilyen remek karakter játssza a filmet mint Will. Az előzetes. Remekül össze van vágva en biztosan a moziban leszek hogy megnézem !Mert igazán csak ott jo filmet nézni !biztatok mindenkit hogy vegye meg a jegyet es néze meg a filmet !!!!:-))András

 6. Astro24

  Na az a helyzet, hogy tegnap este megnéztem neten mert kicsit kíváncsi voltam rá, de ennek ellenére moziba nem mertem megnézni. És mikor végig néztem, belegondoltam, hogy jól tettem, hogy nem költöttem rá pénzt, viszont az nagyon rossz ötlet volt, hogy a megmaradt szabadidőmet erre áldoztam, ugyan is még azt se érdemli meg…
  NAGYON S**R FILM LETT, AKI NETÁN CSAK INTERNETEN AKARJA MEGNÉZNI (MINT AHOGY ÉN AZT TETTEM), AZ NE TEGYE, MERT NAGYON F*S LETT AZ EGÉSZ!!!

 7. öregrongy

  Szar film, szarok a színészek meg az alakítás is szar. Nem tudom mit esznek ezen a Will Smithen, komoly szerep nem való neki, az az értetlen iq10-es tekintete a bili füleivel….csak idióta szerepeket lehet ráhúzni, más csak értelmetlen erőltetés. Az “ÉN a robot” című filmet is elkurták a ráruházott szereppel, pedig az egy igen fasza kis történet.

 8. bboycsavo

  Ennél jobbra számítottam.A gyerek csak be van szarva szaladgál össze vissza.A befejezés elég gyenge volt úgy kb az első 5perc tetszett nekem.

 9. MoovieGuy

  Annyira szeretem ezeket az oldalakat olvasgatni, főleg egy adott film megjelenése után. Szívmelengető élmény látni az értelmesnél értelmesebb hozzászólásokat. Például a “nagyon sz*r film lett”, vagy “meg ne nézzétek” és hasonlókat. Azt az egy dolgot nem értem, hogyha megnézed a filmet, és kialakul egy vélemény saját magadban az adott filmről (legyen az pozitív vagy negatív), miért kell kivetíteni azt a társadalomra?

  “Szar film, szarok a színészek meg az alakítás is szar. ” – Egyértelműen látszik a teljes kommentből kedves kolléga, hogy a f*szod is kivan Will Smith-szel, nem kedveled mint színészt. Egyéni véleményed. Tartsd meg magadnak. Hozzáteszem egyébként, hogy nagyszerű színész, és mind alakításilag, mind belefektetett engergiailag hibátlan munkát végzett ebben a filmben IS. Pedig nem a kedvenc színészem nekem sem.

  Ki tudnék emelni még 100 ilyen hozzászólást ami szúrja a szemem. Nem hiszem el, hogy csak így lehet értékelni egy filmet. “Nem tetszett.” Két szó, egy mondat. Ennyivel le lehetne zárni, és aki hónapok óta várja a filmet, annak nem veszed el a kedvét a megtekintéstől, hogy csak egy általános példát mondjak.

  De hiába beszélek 🙂

 10. M3NYUS

  MoovieGuy:
  Ilyen hozzászólások vannak és lesznek amíg világ a világ. Lehet ezt kulturáltan is, de lehet alpári stílusban is kifejezni, édesmind1.
  Legyen az pozitív vagy negatív kritika, vélemény, beböfögés.
  Szólásszabadság van, ennyi. Ne foglalkozz velük, kerüld ki és kész.

 11. M3NYUS

  Még maradt bennem egy parányi remény, hogy egyszer majd M. Night Shyamalan-nak lesz egy filmje ami visszahozza őt a mélyből. Hát ezek után az a kicsi is meghalt.
  Ezt a filmet egyszóval lehet értékelni: BUTA.
  Részletezni se tudom normálisan a filmet mert egyszerűen buta és kész. Semmit nem tudnék kiemelni ami megfogott volna! Jaden-ben NULLA színészi tehetség van, szerintem rossz döntés volt, hogy apuci hasonló sztárt akar faragni a picike kis fiából mint amilyen ő. HÁT NE TEGYE!
  Bírom Will-t, vannak jó filmjei és alakításai, de ez most egy kínlódás volt semmi több.

  Shyamalan ismét megvillogtatta rendezői tudását aminek a végeredménye az, hogy inkább gondolkozzon el, hogy nem kéne esetleg visszavonulni?
  – Nézd meg, ha Will Smith (és családja) fanatikus vagy.
  – Ne nézd meg, ha nem akarsz cirka másfél órát elpazarolni az életedből.

 12. KRM

  Nem nagyon vitt rá a lélek, hogy megnézzem, de gondoltam miért ne hátha jó lesz. Már a borító nem volt szimpi 😀
  Nem is néztem sokáig, még az elején abbahagytam, mert idegesített, hogy töketlenkednek.
  Ez a Will nem az a Will aki a sivatagban rugdosta az ufo-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.