A galaxis őrzői 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2. (3D)

amerikai fantasztikus kalandfilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. május 4.
 • amerikai bemutató: 2017. május 5.
 • rendező: James Gunn
 • főszereplők: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Sylvester Stallone
 • gyártó stúdió: Walt Disney Pictures, Marvel
 • további részek: Marvel filmek

Az egyik legegyedibb Marvel-film, A galaxis őrzőiben sok kockázat volt, de a végeredményt tekintve megérte elkészíteni a filmet. A második rész, új kazival és új kalandokkal érkezik meg 2017. májusában, amiben többet megtudhatunk Chris Pratt Star-Lordjának hátteréről. Ha kis szerepre is, de a filmben feltűnik még Sylvester Stallone és Kurt Russel is (nem ők voltak Tango & Cash?)

A galaxis őrzői 2 előzetesek:

konceptrajz:

promokép:

10 hozzászólás a(z) “A galaxis őrzői 2” bejegyzéshez

 1. Astro24

  Az a hír járja, hogy a rendezőnk nem szeretné, hogy kötődjön a Bosszúállók világához az őrzők 2. része.
  Sajnos, vagy nem sajnos, ez már csak részben jöhet össze neki, hisz láthattuk mind 2 filmben Thanost, aki nagy valószínűséggel a 2 film közötti hidat jelentheti. És akkor még nem is beszéltünk a varázskövekről, melyeket nem csak a Bosszúállók, hanem az Őrzők is elkezdték gyűjteni, amikkel gondolom a Marvel-nek az lesz a terve, hogy a jövőben Thanos kesztyűjében egyesítik (ami láthattunk már Asgard-ban), s ezzel csapást mérve hőseinkre…
  Azaz előbb utóbb muszáj lesz valahogy egyesíteni a 2 világ hőscsapatát, az 1. részből kiindulva!

 2. steve

  Nem azt szeretné hogy külön világa legyen hanem hogy a történet ne fojjon egybe. Az elsö rész az infinity war felvezetése volt és Gunn ez ellen tiltakozott. Azt mondta “az örzök nem lesznek kiszolgálók” ezzel is a marvel univerzumon belüli önállóságát akarta elérni.
  Tehát ne számítsunk bosszúállókos utalásokra.

  Én azért várnék egy Inhumans-os utalást a második résztöl. Tekintve hogy Ronan személye és faja szervesen kapcsolódik a csapathoz

 3. Lloyd

  De az Avengers-filmekben van az Aether meg a Tesseract is viszont a Guardians of the Galaxy-ban Ronan magába “nyomja” azt a lila követ…. Aki látta a Thor:The dark world-öt az tudhatja hogy a film végén a csaj és “gimli” (a rőzseszakállas tag) elviszik egy gyűjtőhöz az Aether-t aki (miután elment a két Asgard-i ezt mondja:”égy megvan……még 5 kell…..” És a Galaxis őrzői-bem “pont véletlenül” oda viszik Chriss Pratt-ék a lila követ…. Az a gyűjtő készül valamire 😀 egyébként itt látom a comment-eket hogy ezeknek különálló univerzumok.háborúk. Stb… De van közük egymashoz! Ott lesz az Avengers-Infiniti War! A cím is árulkodik: Végtelen haború!…. Valamit jelenthet ez nem!? 🙂 szerintem “lélegzetellálító” lenne egy Avengers- Giardians közös film! Aki latta az Avengers 1-et az tudja hogy a végén ott van Thanos! És a Guardians of…-ban már “eléggé” sokat szerepelt!!! Thanos a híd ezen Marvel-filmek között! Én bármit kinezek a Marvel-ből nem lepődnék meg ha az általam írt ötlet mégvalósulna!

 4. steve

  Pratt álítólag 5 filmre írt még alá a GotG után. -2 GotG2-3. A maradék 3-ban az Infinity War is biztos benne van. A 2.-ban a fináléban biztosan ott lesznek.
  Hiába van a soh hülye komment az MCU összes filmje összefügg.

 5. Fgergo20

  Egyébként ez mind szép és jó de ne feledkezzünk el a Amerika Kapitányról se mivel abban szerepelt egy harmadik kő a Teseract (Teszerákt) áliász Valkűr ahogy a hidra mondta. Ja és a film végén Stark megtalálta szóval ez is egy hatalmas lyuk a MARVEL ,,világában” .

 6. steve

  Cremaster: pratt a marvelhez irt ala 5 filmre!!! A
  jurassic world nem hogy nem marvel de nem is disney!!!
  Fgergo20: nincs lyuk, a tesseract asgardban van

 7. Cremaster

  @steve Valamit szerintem nagyon félreértettél. A fenti srác felsorolt 5 olyan filmet, amit Chris Pratt elfogadott és benne lesz.(igen, marvel filmet) Én csak mellékesen odaírtam, hogy a Jurrassic World 2-t is elvállalta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.