A hatalom árnyékában

A hatalom árnyékában – The Ideas of March

amerikai thriller, 2011

 • magyar bemutató: 2012. január 26.
 • amerikai bemutató: 2011. október 17.
 • rendező: George Clooney
 • főszereplők: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Marisa Tomei, Paul Giamatti, Jeffrey Wright, Max Minghella, Evan Rachel Wood
 • gyártó studió: Columbia Pictures (Sony)

Egy fiatal elnökjelölt készül a választásokra, és így neki is szembe kell néznie a kampányháború durva szabályaival…

A hatalom árnyékában előzetes:

A hatalom árnyékában dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2012. május 24.
A lemezek tartalma:
A film (kb. 100 perc)

9 hozzászólás a(z) “A hatalom árnyékában” bejegyzéshez

 1. Ádám

  Hát én nem vagyok rá kíváncsi, a felirat jó hozzá ami fenn van. Eljutottam arra a szintre, hogy ha lehetőség nyílik rá inkább a feliratos verziót nézem… utalva itt a mai magyar szinkronra, és az újraszinkronizálásra…

 2. Thomaxx

  Hát nekem se színkronnal se felírattal nem jön be 🙁 Mondhatni egy újabb amerikai lufi a nagy semmiről. 🙂 És oszkár eső esélyes. 🙂 Vicc….

 3. M3NYUS

  Sokak véleményét osztom miszerint ez tényleg nem egy nagy durranás.
  Gosling nagyon jó volt benne, Clooney alig volt a filmben, a többi szereplő meg dettó. Marisa Tomei még így is…akarom mondani még mindig SEXY….kb.: ennyi volt az egész.
  Rövid is volt, nem nagyon volt olyan erős sztorija. Semmilyen sem volt az egész.
  1x megnézhető, de többször már nem.

  Azt nem értem, hogy Gosling-ot ezért meg a Crazy, Stupid, love-ért jelölték Golden Globe-ra, de a Drive-ban nyújtott alakításáért meg nem.
  Azért ott sokkal jobban játszott mint ebben a két filmben….szerintem.

 4. Benc3

  Eléggé sok ember van itt, aki nem értettem meg ennek a filmnek a lényegét. Az egész film magyarázatot ad arra, hogy a politikában milyen mocskos dolgok és emberek vannak.

  Egyébként a Drive, Ryan Gosling főszereplésével igen gyenge lett, szinte semmi mondanivalója nem volt a filmnek. Ugyanez vonatkozik a scott pilgrim a világ ellenre, és a vaskabátokra, amit ugyanaz a rendező rendezett. 😀

 5. M3NYUS

  Amcsi film, amcsi politikával.
  Őszintén: Magyarok vagyunk, ki a fenét érdekel mi van az amerikai politikával?
  Aranyéletük van ahhoz képest ami itthon megy.
  Értettem a film lényegét, de lerágott csont azért mert több filmben (AMERIKAIBAN) és sorozatban (SZINTÉN AMERIKAIBAN, pl.: 24) is szerepelt amik sokkal jobbak voltak mint ez.
  Ismétlem: AMERIKAIBAN FILMBEN!!!

  Egyébként Benc3 elárulom neked, hogy ha Gosling a Drive-ban nem szerepelt volna ebben a filmben és a Crazy, Stupid, Love-ban tuti nem láttad volna.
  A Drive óta figyeltek fel rá igazán, előtte is voltak jó filmje, de a Drive olyan neki mint Harrison Fordnak a Star Wars vagy az Indiana Jones filmek.
  Az lehet, hogy jelölték őt Golden Globe-ra, de azt is csak azért (ennél a filmnél) mivel pont az amcsik politikaijáról szól…ismétlem:
  amcsik és az ő politikájuk.
  Ergo: az Oscar az amcsiké + aki ilyenféle hazafi filmben játszik azzal valamit kezdenek (nemhiába volt xar az elmúlt 2-3 év Oscar gálája).
  Kicsit körül kéne nézni és utána írni hülyeségeket.
  Lehet, hogy neked nem tetszett a Drive, de az csak te vagy több mint egy millió emberrel szemben akiknek igenis bejött és én köztük vagyok mert tudok értékelni egy remek alkotást ellentétben egy “I LOVE AMERIKA” filmmel, de ajánlom figyelmed be a következő videót.
  Jó szórakozást és Amerika mindenek felett!!!:

  http://www.youtube.com/watch?v=3BN1jSpiyIM

  !!!FUCK YEAH!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.