A hetedik fiú

Seventh Son (3D)

angol-amerikai fantasy, 2014

 • magyar bemutató: 2014. december 25.
 • amerikai bemutató: 2015. február 6.
 • rendező: Sergei Bodrov
 • főszereplők: Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes, Djimon Hounsou, Alicia Vikander, Antje Traue, Olivia Williams, Kit Harington
 • gyártó stúdió: Universal Pictures, Legendary Pictures

Joseph Delaney The Spook’s Apprentice című tini dark-fantasy regényének adaptációja, ami a középkorban játszódik, ahol jelen van a sötét mágia is, boszorkányokkal és szörnyekkel. A világot egy felbőszült Malkin nevű boszorkány akarja felperzselni és a haramia megállítására csak a hetedik fiú lehet képes.

A hetedik fiú előzetes:

Kép a Seventh Son-ból

20 hozzászólás a(z) “A hetedik fiú” bejegyzéshez

 1. mark

  nagyon jó film lesz. nagyon remélem decemberben leadják a moziban. január 17 az amerikai bemutató. jó az előzetese. szeretem a fantázia filmeket.

 2. eniko44

  Nekem vegyes érzelmeket váltott ki a film:
  nagy rajongója vagyok a könyvsorozatnak ( A wardstone krónikák ) melynek az első része alapján forgatták a filmet ( a Szellem inasa). A filmnek köze se volt a könyvhöz.Nagyjából olyan kapcsolat volt a film és a regény között mint a Percy Jackson: A villámtolvaj könyve és a filmje közt, csak itt még a cím is más.
  Azok akik ne olvasták a könyvet, vagy úgy tekintenek a filmre, hogy nem a könyv alapján íródott, azoknak ajánlom, de akik nem tudnak elvonatkoztatni a könyvtől, azoknak csalódást fog okozni.

 3. Fenrir

  Engem a valamiért a witchhere emlékeztet a mester aki tanítja a srácot.Egyébként szerintem mostanában divat a film és a könyv feldolgozásokat összehasónlítani pedig külön világ mindegyik.

 4. Kacsa

  “Mar van egy ilyen alapon fekvo film,de ott a 7. fiu 14 eves…es ez a film sokkal utosebb lesz.” – Aki ezt írta, annak a filmnek mi a címe? Ugyan láttam már , de nem jut eszembe annak a filmnek a címe, és majd meg örülök ettől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.