A Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken 3D
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D

amerikai kalandfilm, 2011

 • magyar bemutató: 2011. május 19.
 • amerikai bemutató: 2011. május 20.
 • rendező: Rob Marshall
 • főszereplők: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin McNally, Astrid Berges-Frisbey, Sam Claflin, Stephen Graham, Gemma Ward, Keith Richards
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures
 • dvd infók: A Karib-tenger kalózai 4 DVD és Blu-ray
 • további részek: A Karib-tenger kalózai filmek

Karib-tenger kalózai 4 moziplakátok:


A harmadik rész azzal ért véget, hogy Barbossa és Jack az ifjúság forrásának megtalálásáért indultak el.
Annyi utalás még észrevehető, hogy amikor Jack Sao Feng térképét vizsgálja, akkor láthatjuk, hogy le van jegyezve Ponce de León 1523-as tengeri útja Florida felé. Annyit érdemes tudni e spanyol felfedezőről/katonáról, hogy a valóságban az ifjúság forrását megszállottan kereste és végül állított, hogy meg is találta, ám 1521!-ben egy, az indiánokkal vívott csatában meghalt.

Jack Sparrow kapitánynak az  útja során sikerül összeakadnia Angelica-val, egy régi szerelmével, akiről most nem tudja, hogy mi célja van vele, ugyanis a hölgy ráveszi őt, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, ami a hírhedt és rettegett Fekete Szakáll hajója.

A Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken előzetes:

további Karib-tenger kalózai 4 képek, poszterek és előzetesek

196 hozzászólás a(z) “A Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken” bejegyzéshez

 1. Nitus

  Ez jó film? Ne haragudjatok, de ez borzalmas! Nem hogy nem tudtam végignézni, de 10 perc után lekapcsoltam, mert nézhetetlen! A színészeket múgy kedvelem, de a film pocsék. Zavaros, sok, értelmetlen, kényszerű szagú.

 2. nocomment

  Nekem nagy csalódás volt, és ha lesz folytatása azt csakis Jack Sparrow miatt fogom megnézni, mert őt szerencsére megtartották annak ami. Ennek akkor lett volna szép lezárása ha 3 film után leállnak. De hát inkább kitaláltak egy új storyt aminek köze sincs az eddigiekhez (max akkor kell hozzá megnézni az előző részeket ha vki nem tudja mi az a Fekete Gyöngy, annyira elüt).

 3. M3NYUS

  Szerintem meg igenis ezt volt az első utána legjobb rész, végre Jack Sparrowra koncentráltak nem pedig mellékszereplőként alkalmazták. Pár régi kalózt hiányoltam, de legalább Keira nem volt benne kicsit sok volt már a 2.,3.-ban, szeretem mert jó színész, de túlzásba vitte ami már idegesített. Ja meg persze ebben inkább több akció volt mint humor, na annak is örülök, hogy nem lett ilyen bugyuta szar poénokkal telekúrva, voltak benne jó viccek + jelenetek( mikor Jack elkezdi nyesni a füvet a kardjával,na azon behaltam). Összességében jó volt, tetszett remélem lesz folytatása. Akinek meg nem tetszik csináljon jobbat vazze, meg nézzen Battle los angelest meg Léghajlító fos filmeket azok való nekik! Ennyi! na csákány gyíkok én leléptem! 😀

 4. Bence3

  Szerintem annyira nem volt jó, de rossz se!
  Kicsit hiányoltam a régi szerplőket+ még új történetbe is keztek. Összességében azét mégis elég sokszor meg lehet nézni 😀

 5. Sityu8411

  Ezért mondják hogy ízlések és pofonok kinek tetszik valakinek nem.
  Nekem pl jobban tetszik min a2 és a 3 😀

 6. SMD

  Én megnéztem és sztem baromi jó volt. Az a jelenet tetszett nekem a legjobban amikor Jack elkezdi a kormányosmesternek hogy pajtás ha leugrom túlélem, és akkor az meg ledobja a vízbe a babát és erre Sparrow elkezd üvölteni.

 7. annye

  Az év egyik leggyengébb filmje.
  Akció, kaland, CGI, poénok terén, ez volt a leglaposabb rész. Felesleges mozi, egy idióta, nyálas, erőltetett főszereplővel (Jack Sperrow), és még bénább társaival. Fekete szakáll megformálása kész vicc, Cruz karaktere apuci kis naiv kislányaként, idegesítő. A pap, és a szirén kapcsolata nem is volt rossz, persze a befejezetlensége eléggé bosszantó. Gondolom, erre majd az ötödik részben fognak jobban kitérni. És itt a jaj! Az ötödik rész. Vajon mit fognak még kitalálni a készítők? Ettől borzalmasabb már nem lehet…vagy mégis? Majd kiderül. Azért egyetlen pozitívuma volt a filmnek. A zene. Amit persze minden egyes résznél el is sütöttek. Igazán kitalálhatnának már egy új soundtrack-et.
  Összességében a film egy kihagyható unalomtömeg. De ha valaki mégis rászán az életéből vagy két órát, annak sok sikert. Persze nem vagyunk egyformák, lehet valaki hamarabb átesik ennek a gyengeségnek a megtekintésén mint én. Nekem két nap alatt sikerült megnéznem. Alvási zavarokkal küzdő személyeknek nagyon ajánlom, jobb mint egy esti mese.

 8. filmvadász

  figyelj annye te ne beszélj inkább tanulj meg irni és ne rontsd itt a levegőt és haggy minket szerintem tök jó film és ha szerinted uncsi akkor tűnj innen !!!!!!!!!!!!!!!!jó?

 9. yumi

  Nagyon szórakoztató volt, az első rész élményét idézte bennem, totál pörgés, nem éreztem lapos perceket ^___^ Itthon nem jött be senkinek a 2-3, így felüdülés volt újfent Jack sziporkázását látni, mindenféle erőltetett sallangszereplő, és túlzó CG nélkül :3 Persze az egyet nem múlja felül, de többször meg fogjuk nézni a családdal az biztos. Várjuk a folytatást, mert ez jó irány 🙂

 10. annye

  Hohó, na végre kapás van! 😀
  Kedves filmvadász!
  Köszönöm, az írás tanulással elég jól haladok. Mondjuk jobban, mint szerény személyed.
  A filmről megvan a véleményem, és kész. Ha neked rosszul esnek az általam írt sorok, azt sajnálom. De tartsd tiszteletben, én is azt teszem a máséval. Már eléggé gyakorlott fórumozó vagyok, és tanultam ezt azt. Figyelj, megosztom veled. Szóval az emberek különbözőek, és bizony megesik, hogy a filmek terén sem egyezik a véleményük. Jelen esetben is ez történt.
  A KTK előző 3 részével semmi bajom, de ez a 4. neme tetszett. Többször bealudtam rajta, annyira unalmas volt. Nekem már nagyon erőltetett Jack buzis viselkedése. Ha az előző részekből megismert 2 kalózt (az üvegszemű és duci cimborája) nem hagyják ki a történetből, akkor miattuk többre értékeltem volna a filmet, mert ők tényleg vicces karakterek.
  Apropó! Ha nekem, vagy bárki másnak nem tetszik a film, akkor el kell innen tűnnünk? XDXD Ugyan már. Ez is csak egy fórum, ahol az ember leírhatja a saját véleményét. Amihez igenis joga van! De neked ahhoz nincs, hogy csak úgy elküldj innen!!

 11. Sweet

  Kedves filmvadász!
  Miből gondolod, hogy te már megtanultál írni? Hidd el, van még mit fejlődnöd! Annál is inkább, mert bármilyen hihetetlen a számodra, a hagyj, nem hosszú gy, hanem gyj! Ez az egyik. A másik, hogy az a szó, hogy egyáltalán, azt nem úgy írjuk, hogy eggyátalán! Tehát, javaslatom számodra a következő! Mielőtt kioktatnál valakit arról, hogy tanuljon meg írni, ellenőrizd, te tudsz-e!! Azért is lenne ez számodra jobb, mert így legalább elkerülnéd, hogy olyan helyzetbe kerülj, mint amiben most vagy! 🙂 E mellé, javasolnék neked még egy magyar helyesírási szabályzatot is, mely szintén megkímélne téged attól, hogy beégj! Azért van ennyi javaslatom, mivel te is merészen javaslod itt, hogy akinek esetleg más a véleménye egy filmről, mely mint tudjuk szubjektív, “tűnjön el innen”. Oh, és még valami, a nyáladzós sem két “d”! :))A filmet amúgy nem láttam, de majd pótolom és a kedvedért visszatérek…vagy nem. :)További szép napot! 🙂

 12. Rocket

  Drága filmvadász!
  Az már a napnál is világosabb, hogy abszolúte fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az, hogy “fiktív vélemény” – de nem írok idegen szavakat, mert még összezavarlak és maradandó kárt okozok a kis lelkivilágodnak. De ha már vadászol… akkor inkább a könyvespolc felé cirkálj, és emeld le onnan A magyar helyesírás szabályait. Vagy te is egy kis nyelvújító zseni lennél? Azért adsz olyan nagy vállról tanácsokat olyanoknak, akiknek amúgy semmi gond az írásával, hogy – idézem: “te ne beszélj inkább tanulj meg irni” – nos “irni” te is megtanulhatnál 😉 vagy “haggy minket és ne rontsd itt a levegőt!” – hogy egy klasszikust idézzek 😉
  Örvendtem 😉

 13. szandusz

  szerintem jó a film bár ha benne lenne Viliam akkor jobb lenne de íky is jó am imádom a Jhonny Depp filmeket Pl: a Cry-baby is isteni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.