A Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja

Pirates of the Caribbean 5 – Dead Men Tell No Tales (3D)

amerikai kalandfilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. május 25.
 • amerikai bemutató: 2017. május 26.
 • rendező: Joachim Rønning, Espen Sandberg
 • főszereplők: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kevin R. McNally, Stephen Graham, Golshifteh Farahani, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Orlando Bloom, Paul McCartney
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures
 • további részek: A Karib-tenger kalózai filmek

A Karib-tenger kalózai franchise annak ellenére, hogy egy sikeres sorozat, kicsit többet kell várni a következő részre, mint az e kategóriájú filmekre. De 2017-re meg érkezik az ötödik kaland, amiben Jack Sparrow kapitány egy szellem kalózsereggel kerül szembe, kiknek a vezére Salazar kapitány, akit Javier Bardem alakít.

A Karib-tenger kalózai 5 előzetes:

kapcsolódó tartalmak:

195 hozzászólás a(z) “A Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja” bejegyzéshez

 1. Névtelen

  remélem olyan jó lesz mint a második rész a holtak kincse és remélem lesz még hatodik hetedik része is és legyenek benne olyan szörnyek mint david jones

 2. Névtelen

  Én is nagyon várom a filmet és csak úgy mondom benne lesz Elizabeth is, egy jelenete lesz neki is a film során.Én legalábbis ezt hallottam.

 3. Névtelen

  Imádom a magyar fordítokat 😀
  Hihetetlen, hogy ezért valaki felveszi a rengeteg pénzt mert nem tud egy egyszerű mondatot a saját nyelvére átírni. Nem, inkább legyen egy teljesen együgyű valami amit az előzetes végignézése után adunk 😀

 4. NÉVTELEN

  Annyira várom már, de sajnos csak ha jól tudom júliusba lesz a bemutató a mozikba ami nagyon messze van de azért remélem hasonló lesz a többihez és elizabeth is benne lesz mert a szereposztásba róla nem volt szó.

 5. Névtelen

  Az elég érdekes, hogy Magyarországon hamarabb mutatják be, mint Amerikába ez megtiszteltetés 😛 , de én is úgy hallottam hogy majd csak később lesz várom nagyon.

 6. Heni

  Én is nagyon várom már, eddig még csak a bemutatót láttam, de az is tetszett. Remélem Elizabeth és Will Turner is benne lesz, mert a 4. részbe nem voltak benne, és nekem így nem annyira, de azért tetszett.

 7. Heni

  Remélem ez is jó lesz mert az előző nem volt olyan jó. Jó lenne ha Elizabeth is szerepelne mert az előzőbe nem volt benne.

 8. pusika

  Már nagyon várom mi a moziban fogjuk megnézni apáékkal(apa, anya, Noncsi, meg én). Remélem, hogy még lesz több része is mert ez a kedvenc filmem. Már alig várom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.