A kis Vuk

A kis Vuk

angol-magyar animációs film, 2008

 • magyar bemutató: 2008. április 17.
 • rendezők: Gát György, Uzsák János
 • főszereplők (szereplők hangjai): Csőre Gábor, Gálvölgyi János, Dörner György, Bodrogi Gyula, Gubás Gabi, Kulka János, Reviczky Gábor, Borbás Gabi
 • forgalmazó: Budapest Film

A kis Vuk dvd:

DVD megjelenése: 2008. szeptember 3.
A dvd lemez tartalma:
A film (kb. 73 perc)
Videóklip
Képgaléria
Előzetes

20 hozzászólás a(z) “A kis Vuk” bejegyzéshez

 1. Vivi

  Vukot olvasni unalmas, hisz inkább a természetről szól, nem pedig Vukról. Különben aez a mese nagyon rossz!… Különben az erdeti jobb!!

 2. =Werewolf=

  Ez a mese annyira rossz, és olyan de olyan béna az animáció, hogy az már vérlázító!!!
  Nagyon szégyellném magam a készítők helyében. És akik ebben az alkotásban részt vettek, soha de soha többet ne készítsenek animációs filmet. Mert ez büntetés volt.

  Még a gyerekem sem volt képes megnézni egyben, csak apró részletekben. Nem kötötte le. Sajnos igaz, ez egy “trash” mozi!

 3. Boglár

  szerintem amit ti mondtatok az lehet hogy igaz lehet hogy nem mert én még nem láttam de aza a kép ami fent van na az brutális mert ahogy néz Karak vagy ki a fene lenne az az már fáj de egyébként én csak az eredetit láttam.Ja egyébként hello! és viszlát!

 4. hun danger

  EZ a filmnek nem nevezhető, hányingerkeltő filmipari kútmérgezés egyszerűen gusztustalan.
  Ajálom róla Dancsó Péter kritikáját.

 5. Vajó Peti

  Az első negyedóra tetszik,ennek még a regényhez meg a Dargay féle alkotáshoz is köze van,aztán mikor megláttam az idióta cirkuszosokat,hát innentől már csak tekergettem a filmet(és jól is jártam).A film utolsó perce meg úgyis elmondta a film teljes mondanivalóját.

  Gondolom ez az alkotás egy új vadászos videójáték(MC Hawer-es zenéjű)reklámjának készült,de a film első negyedórája és az új animációs rajzok akár az internetes közoktatást is segíthették volna a Fekete István Vuk című regényének a reklámozására,akkor jobb helyre került volna az a rengeteg pénz..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.