A magányos lovas

A magányos lovas – The Lone Ranger

amerikai western kalandfilm, 2013

 • magyar bemutató: 2013. július 11.
 • amerikai bemutató: 2013. július 3.
 • magyar dvd és Blu-ray megjelenés: 2013. november 20.
 • rendező: Gore Verbinski
 • főszereplők: Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson, Helena Bonham Carter
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures

Jerry Bruckheimer és Gore Verbinski, A karib-tenger kalózai filmek alkotói most egy újabb közös projektbe vágtak bele, mégpedig egy a 30-as évekből való rádiósműsor megfilmesítésébe, amiből azóta egy televíziós-, rajzfilm- és képregénysorozat is megjelent. A történet a vadnyugaton játszódik, ahol egy ranger és egy indián osztja az igazságot. A címszerepre Armie Hammer szerződtették le, míg Tonto indián szerepére Johnny Deppet.

2013. szeptember 21.

A magányos lovas dvd és Blu-ray borító

amerikai megjelenés: 2013. december 17.

2013. július 6.
A magányos lovas forgatási videók és a premier

2013. június 18.
A magányos lovas forgatási videó

2013. május 25.
A magányos lovas trailer

2013. május 15.
A magányos lovas poszterek

2013. április 19.
A magányos lovas előzetes:

2013. április 8.
A magányos lovas karakter plakátok

2013. február 4.
A magányos lovas Super Bowl tv-spot

2013. február 3.
Tonto és a ló

2013. január 29.
A magányos lovas filmplakát

2012. december 12.
A magányos lovas előzetes

2012. október 3.
Lone Ranger teaser trailer

2012. október 2.
Lone Ranger poszter és filmképek

2012. augusztus 29.
Lone Ranger forgatási képek

2012. március 8.
Kép a két főszereplőről a Lone Rangerből

2011. április
Lane Ranger promokép

20 hozzászólás a(z) “A magányos lovas” bejegyzéshez

 1. AuSS

  Háát… ez kb. úgy néz ki így első ránézésre, mintha Johnny Depp eljátszaná Jack Sparrow vadnyugati, indián változatát.

 2. eperke519

  úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  vvvvvvvvvvvvááááááááááárrrrrrrrooooooooooommmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ennél jobb film előzetesst meg nem láttam 🙂

 3. Astro24

  Király film lesz ez is, ha csak az előzetest nézem már. De ha jobban megnézzük, hogy kik is rendezik, akkor már nem is kel rettegni attól, hogy netán rossz lenne.

 4. Vajó Peti

  Rengeteg western filmet láttam már a spagetti westernektől kezdve a (szerintem)egyre gyengébb,de mégis sokat próbálkozó újabb westernfilmekig.

  Úgy látom a westernfilm műfaj átalakításra szorul:más filmstílusokkal kell vegyíteni:
  Ilyen volt a Vadiúj vadnyugat,a képregényekből is ismert Jonah Hex és a Cowboy-ok és űrlények(ezek közül csak a Vadiúj vadnyugatot tartottam a legnézősebbnek,de arra is 5/10-et adnék,a többit csak átfutottam kíváncsiságból).
  Ez a film is egy western egyveleg kísérlet(kicsit olyan Zorro-s beütése is van),folytatásai az előző 3 filmnek,nem fogom kihagyni ezt a filmet se,de inkább csak belenézek ebbe is,majd a premier után kicsit később..

 5. Vajó Peti

  *folytatása az előző 3 filmnek*,mármint a filmstílusa miatt:Vadiúj vadnyugat,Jonah Hex és Cowboy-ok és űrlények című filmek stílusát követi..

 6. Rikko

  Most néztem meg Én is. Nem rossz, de nagyon hosszú, le lehetett volna rövidíteni 90-100 percesre is, és akkor még nagyobbat ütne. Az külön tetszett, hogy sok dolgot/karaktert áthoztak a Karib Tenger Kalózaiból, kezdve az idióta banditán keresztül, aki megint a napernyőt szorongatta, vagy az hogy lapáttal megint pofán verték Depp -et és még sorolhatnám. Összességébe 7/10 -et adok rá, de csak mert inkább kihívás volt a 2 és fél óra, mint szórakozás végig.

 7. Dertor

  Angolul, magyar felirattal néztem meg. Az eredeti szinkron sokkalta érdekesebb,szórakoztatóbb mint a magyar. De ez csak saját vélemény. Magyar szinkronnal is remélem lesz rá lehetőségem megnézni. 2 és fél óra, de egy percre sem volt unalmas, mindig történt valami. 🙂

 8. Astro24

  Tegnap megnéztem a neten, és hát, nem is tudom… Az eleje nagyon unalmas, de ha azt levágják, akkor meg durván másfél órás film lett volna. Bár nekem nem igazán jött be. Én többet vártam. Bár lehet, hogy nekem azért nem tetszett annyira, mert nem vagyok annyira oda az ilyen vadnyugati filmekért. Sok értelmetlen, unalmas része volt a filmnek szerintem. Ezért én csak 5/10-et tudok adni…

 9. M3NYUS

  Nem volt ez (annyira) rossz mint ahogy a kritikusok beállították!
  Sztori egyszerű, akció is volt rendesen, de voltak jelenetek amik túlontúl abszurddá váltak és ezek rontottak a filmen. Western hangulat is megvolt.
  A színészekről annyit, hogy a mellékszereplő lett a főszereplő! Depp hozza a szokásost sőt szabályosan ellopta Hammer-től a filmet.
  Hans Zimmer muzsikája is okés lett bár egy-két résznél mintha a Sherlock Holmes zenéje köszönt volna vissza.
  Viszont ahogy elnéztem nemigen ajánlanám 16 éven aluliaknak. A Western feeling-je miatt meg amúgy is voltak benne durva, ijesztő részek.

  Egyszer érdemes megnézni: 6/10

 10. Somebody

  Szerintem a Magányos Lovas jó film volt. Sokan azt mondták, hogy olyan mintha a Karib-tenger kalózai lenne Western kiadásban, de Én úgy gondolom, hogy ez egy nagy tévedés. Igen, a Tonto-t alakító Johnny Depp karaktere tényleg hasonlít Jack Sparrow-ra, de ez nem azt jelenti, hogy a két film ugyanolyan témájú, hangulatú lenne. Szerintem itt a kritikusok hibáztak (pár kivételével) mert ez a film, egy igazán jó Western film. Az effektek, a jelmezek, a sminkek ötletesek voltak és a színészek is egészen “élethűen” játszották el a szerepüket. Én ezért 10/10 adok a filmnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.