A majmok bolygója 3 – Háború

War of the Planet of the Apes

amerikai sci-fi, 2017

 • magyar bemutató: 2017. július 13.
 • amerikai bemutató: 2017. július 14.
 • rendező: Matt Reeves
 • főszereplők: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Terry Notary
 • gyártó stúdió: 20th Century Fox
 • további részek: Majmok bolygója filmek

Az emberszabásúak már lassan utolérik a kicsiny megmaradt emberiséget mind értelmiszintileg és mind haderőben is. Békére csak nem tudnak lelni egymás közt, mert egymást hibáztatják a sanyarú sorsukért, és csak a másikban látják a bántalmazót, így végül csak is egy fajok közti háborúhoz vezetnek a nézeteltéréseik.

A majmok bolygója – Háború előzetes:

Forgatási kép:

10 hozzászólás a(z) “A majmok bolygója 3 – Háború” bejegyzéshez

 1. Sawyer

  Azt lehet tudni, hogy tervezik feldolgozni az eredeti cselekményét is, amikor az űrhajós visszajön és már a majmok uralkodnak?
  Mert az előzetes alapján eléggé úgy érzem, hogy ugyanolyan sablonra épül, mint a kettő, akkor meg felesleges egy forradalmat és egy lázadást is csinálni, vegyék át fixre a hatalmat, a következő meg már szóljon a klasszikusról – meiner meinung nach.

 2. Wolfgang

  Szerintem nem tervezik felvenni a régi cselekményét vagy ha mégis akkor az a negyedik rész lenne hiszen már ebben a részben is szinte alig van ember, a fen maradásukért küzdenek. Viszont én úgy tudom, hogy trilógiának szánták az újrakezdést szóval nem valószínű, hogy elkészül, de ez sok mindentől függ. Kritikai és pénzügyi visszhang főleg. Ha ez a kettő arat akkor lehet a stúdió rábólint és megcsinálja a folytatást, elvégre a régi majmos filmeknek is több része van. Ha tényleg megcsinálnák a Heston féle filmet akkor örülnék, ha Fassbendert választanák a szerepére, az a pali külsőre is hasonlít rá.

 3. Donx

  HÁllivúd ujabb szintu baromsága.. Szerintem egy kicsit bizar.. mar maga a story is az… azon gondolkozom h. Az ember mélyen belül miert vágyik a totalis káoszra? Miert kell egy nem eppen buta de egy allat es ebbol uralkodobb es jobb valamit csinalni mint az ember..? Nyilván már csak a puszta büszkeség sem engedi még a forgatókönyv íróinak sem h. Ezek a jószágok kerekedjenek felül… max egy döntetlen.. . De jobban ha vegig követjük a filmet es meg figyeljük a soxor negativ kent bemutatott főhősöket a majmokat egy csomó ellentmondás van amit nem ertünk magyarázatot sem kapunk de nem foglalkozunk vele mert az csak egy film es de jó a látvány… egy szó mint száz… kivancsi vagyok az uj filmrre megnezzuk egy laza nacsosz meg kola mellett es ennyi.. hehe pacsi!:)

 4. Mandel

  Majom kontra ember …… lássuk csak nincs preciziós fogásra lehetőség, és egy sor más dolog……
  Tehát alapjaiban nem képes egy fegyverrel sem bánni a kéz felépítése miatt,

  A másik a testfelépítés, kicsit nevetséges volt a korábbi részekben is hogy a kb 35-50 kg murmuc fegyvere nem rúg vissza és nem hat csitára a fizika:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.