Mentőexpedíció (A marsi)

The Martian

amerikai sci-fi, 2015

 • magyar bemutató: 2015. október 1.
 • amerikai bemutató: 2015. október 2.
 • rendező: Ridley Scott
 • főszereplők: Matt Damon, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Sean Bean, Kate Mara, Sebastian Stan, Michael Pena, Jessica Chastain, Mackenzie Davis
 • gyártó studió: 20th Century Fox

A marsi egy nagy sikerű internetes blog-könyv filmadaptációja, amit Ridley Scott rendez, egy pár jelenetet itt Magyarországon is rögzítettek, de a marsi környezetet a jordán sivatagban veszik fel. A történet egy marsi űrhajósról szól, aki egyedül marad a bolygón egy viharnak köszönhetően, ami megszakítja az expedíciójukat. A társai halottnak hiszi és hátrahagyják a bolygón. Az ott maradt kutatónak nincs lehetősége hazaüzenni, és csak saját magára hagyatkozva kell megtalálnia a megoldást a tűelélésre.

Mentőexpedíció előzetesek:

19 hozzászólás a(z) “Mentőexpedíció (A marsi)” bejegyzéshez

 1. Zsolt

  Érdekes lehet a leleményesség/túlélés bemutatásáról… Reméljük nem lesz belőle Clooney-Bullock baromság..

 2. tibcsi

  Sràcok làtàtok a csillagok között cimü filmet? Szerintem ez onnan alapul aba is benne volt matt damonn bojgon ragat ki emlèkszik?

 3. Joe Doe

  Csak engem zavar, hogy Damon és Chastain megint sci-fiben, megint együtt egy filmben? Mintha az Interstellar folytatása/előzménye/spin-off-ja lenne vagy mi.

 4. rondakutya

  A könyvet olvastam az szenzációs. Ha a film csak fele olyan jó lesz már akkor is lesöpri
  az utóbbi 10-15 év filmes terméseit a vászonról. Mondjuk a Star Wars 7-et is várom, de ezt sokkal jobban 🙂 A címét viszont hagyhatták volna Marsinak vagy az angol eredetit The Martian.

 5. Levisomnus

  Mit jelent az, hogy “internetes blog-könyv filmadaptációja”? A film premierje előtt a történetet az interneten már megjelentette valaki egy blogon? Hol és ki? Előre is köszi a választ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.