A múmia

The Mummy (2017 remake)

amerikai kalandfilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. június 8.
 • amerikai bemutató: 2017. június 9.
 • rendező: Alex Kurtzman
 • főszereplők: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Russell Crowe
 • gyártó studió: Universal Pictures

A 2000-es évek elején Brendan Fraser főszereplésével készült családbarát Múmia-kalandfilmek igencsak népszerűek voltak. Most a Universal új köntösben mutatná be a kalandot, mégpedig Tom Cruise főszereplésével, egy női múmiával, ráadásul a modern jelenkorunkban játszódna.

A múmia előzetes:

4 hozzászólás a(z) “A múmia” bejegyzéshez

 1. csbcs

  Bár Tom Cruise-ot a magánéleti hülyeségei miatt nem csípem, de akció filmet jót tud csinálni. Legutóbb a Mission Impossible-t néztem moziban, és teljesen megérte.

 2. Mayer Dóra

  Nem tudom de sztem nem kéne erőltetni ezt a vonalat, az eredeti múmia filmek iszonyatosan jók, de ez a bemutató alapján nagyon gáz…

 3. LOGAN

  Az eredeti ket múmia filmet en is imádom. Elképesztő érzés nézni azokat. A trailer annyira nem győzött meg. Semmi horrorisztikus elemet nem találtam (ugye ez azon a vonalon mozog). Valahogy annyira mélyen nyomot hagyott bennem a brandonos múmia hogy azt semmi sem uberelheti (mármint remeke, reboot stb) Dóra te láttad mar esetleg? 🙂

 4. Szabolcs

  Ezt nagyon elszúrták. 😀 Teljesen lapos, kiszámítható, sablonos…..Semmi extrát nem adott érzésben, pedig moziban lestük meg. Nálam az a jó film, amit ha otthon nézek, utána vagy fél órát gondolkodom rajta, és még napokig téma, ha moziban nézem, akkor pedig az a “súlytalan” érzés, amikor sétálunk ki ki a moziból a végén, és mindenhol azt hallani, hogy ez Kurv@ jó volt! Semmi ilyen nem történt. Semmi. Nem szögezett a székhez na. Látványos, aztán kb..ennnyi. Nem szurkoltam a karaktereknek, nem izgultam végig. Nem történt…SEMMI!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.