A pláza ásza 2: Vegasban

Paul Blart: Mall Cop 2

amerikai vígjáték, 2015

 • magyar bemutató: 2015. április 16.
 • amerikai bemutató: 2015. április 17.
 • rendező: Andy Fickman
 • főszereplők: Kevin James, Molly Shannon, David Henrie, Raini Rodriguez, Eduardo Verastegui, Nicholas Turturro, Gary Valentine, Neal McDonough
 • gyártó stúdió: Columbia Pictures (Sony)

Kevin James plázaőrös filmje nagy siker volt az amerikaiknál 2009-ben és akkor azonnal be is rendelték a folytatást. Valahogy nem siették el a munkálatokat, de hat évre az első rész után visszatér Paul Blart, aki most egy komoly feladattal találja magát szembe. Las Vegasban rendezik meg a Biztonsági Őrök Expóját, ahova Paul is hivatalos és ezt ki nem hagyva a lányával el is utaznak a szerencsejátékok városába.

A pláza ásza 2 előzetes:

8 hozzászólás a(z) “A pláza ásza 2: Vegasban” bejegyzéshez

 1. Mitsubishi Eclipse Spyder Cabrio

  Nem hiszem el 🙁 Ennyire nem tudnak kitalálni új filmet amiből nem folytatás lesz. Hihetetlen. Az első része is baromság volt ez is az lesz szerintem. Ez persze Kevin James-nek jó mert jó pénzt kap érte de minek ez a film.Már annyira unom,hogy folytatás lesz illetve lett egy csómó filmből. A Nagyfiúkat sem kellett volna folytatni az is undorítóan hányadék film lett. Az egyik kommentelőnek igaza volt abban,hogy nem tudnak új dolgot ,filmet kitalálni.

 2. K.R.O.

  Mivel nagyobb tömegeket érdekel, mintsem látatlanba leírna egy remek vígjátékot, szerintem abszolút ostobaságot beszélsz..
  Attól még mert te olyan típus vagy, aki nem tudja értékelni a jó poénokat, attól még nem lesz mindenki ilyen.. A nagyfiúk második része az elsőnél sokkal jobb, amikor pedig egy filmnek folytatása készül nagyrészt azért van mert van rá igény.. elmennek megnézni az emberek. A folytatások általánosítva vannak, hogy gyengébb az előző résznél, de attól még, ha gyengébb is semmiképp sem lesz rossz az adott film.

 3. mezy007

  Lehet hogy általánosítva vannak a folytatások, de annak minek 2. rész, aminek már az első része is egy kaka volt?

 4. Okoska

  Ti télleg barmok vagyok a Pláza ásza király film lett aki meg leszarozza az meg nem tudja hogy mi a poénos film. A Nagyfiúk is kurva jó film és a második igaz kicsit leharcolt de még azis nézhető habár csak kétszeri alkalommal nem mint az első 3-szor 4-eri alkalommal is nézhető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.