A sötét lovag

Batman: A sötét lovag – The Dark Knight

amerikai akciófilm, 2008

 • magyar bemutató: 2008. augusztus 7.
 • amerikai bemutató: 2008. július 18.
 • rendező: Christopher Nolan
 • főszereplők: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures
 • további rész: Batman filmek

A sötét lovag poszterek:

további Sötét lovag plakátok

A sötét lovag trailer:

további Sötét lovag előzetesek

39 hozzászólás a(z) “A sötét lovag” bejegyzéshez

 1. rav

  tudom már kétszer is írtam, de nem bírom nem elmondani még egyszer, hogy a film fantasztikus! úgy tökéletes ahogy van! az első rész is jó, de ezt semmi sem múlhatja felül! aki még nem látta az azonnal szaladjon a videó tékába és kölcsönözze ki, vagy ha megvan akkor még könnyebb a dolga 🙂 a lényeg, hogy MEGNÉZNI!!! és azok után nagyon szeretni! 🙂

 2. Timi

  Sztem ez a legjobb Batman film amit eddig csináltak!! Christian Bale nagyon jól játsza Batmant! KIRÁLY!!!! Már várom a folytatást!

 3. Angelus

  Most már úgy döntöttem, aposztróf nélkül használom a nevemet. Csak bajlódok vele.

  A folytatása 2012. július 20.-án kerül bemutatásra. Jelenleg sehol se tart a projekt, és biztos, hogy az Eredet bemutatójáig nem is fog.

 4. By marvelfilm on

  Legalább 50.000-er láttam már a filmet , és még mindig bejönn nekem . Joker egyszerre vicces és humoros . ÁÁÁÁÁÁÁÁ , nagy alakítás – ja és még a befejező résznél is keményebb lett – és ez nagy szó , arról nem is beszélve hogy nem vagyok akkora nagy DC. COMICS rajongó .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.