A visszatérő

The Revenant

amerikai kalandfilm, 2015

 • magyar bemutató: 2016. január 14.
 • amerikai bemutató: 2015. december 25.
 • rendező: Alejandro González Iñárritu
 • főszereplők: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson
 • gyártó studió: 20th Century Fox

Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) igaz története alapján, aki egy prémvadász volt a XIX. század elején Amerikában. Az egyik vadászatuk során Hught megtámadja egy medve és társai azt hiszik, hogy bele is halt, így hátra hagyják a vadonban. A sebesült vadász nem adja csak úgy fel, és a társai nyomába ered a fagyos vidéken keresztül.

A visszatérő előzetesek:

4 hozzászólás a(z) “A visszatérő” bejegyzéshez

 1. Mezeiii

  Ez a film egyszerűen ELKÉPESZTŐ,akinek tetszett a trailer az nem fog csalódni,sőt,az előzetesben látottak hatványozódnak.A sztori,a látvány,a színészi játék,a fotózás,a zene mind összhangban volt,egy igazi mestermű.10/10
  Ha ezért Caprio nem kap Oscart,akkor semmiért,és bunda az egész díjátadó…

 2. RamTamTam

  Jó film; nekem nagyon tetszett! DiCaprio mellett Hardy is nagyszerű, a rendezés, a vágás… minden rendben van! A műfaj szerelmeseinek (kis túlzással) kötelező darab ;).

  Ezek a díjak… szerintem nagyon ritkán találkozik a díjjazott személye és az érdem. Ha soha nem kap Oscart, számomra akkor is DiCaprio a korosztálya egyik legmeghatározóbb férfi színésze.

 3. Kolopeti

  Lenyügözött ez a film elképesztően jó szinészi allakitás zene táj minden egybe fenomenális ilyenből kellene több nem 10/10

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.