Alita: A harc angyala

Alita – Battle Angel, Gunnm 3D

amerikai sci-fi akciófilm, 2018

 • magyar bemutató: 2018. december
 • amerikai bemutató: 2018. december 21.
 • rendező: Robert Rodriguez
 • főszereplők: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson
 • gyártó studió: 20th Century Fox

A távoli jövőben a lebegő óriásvárosok és az alattuk lévő szemétvilág lepi el a földet. Ido az egyik nap éppen hazafelé tart, amikor a szemét közt megpillant egy női arcot. A piszokból kiguberálva rájön, hogy egy darabokban lévő kiborglányt talált, amit hazavisz megjavítani.
James Cameron az Avatar mellett egy japán mangán alapuló történetet is el szerette volna készíteni ugyanolyan grandiózus vállalkozásban. Mivel azonban az Avatar folytatások miatt nincs már lehetősége az Alitára, így a rendezői teendőket Robert Rodrigueznek adta át.

Alita előzetes:

9 hozzászólás a(z) “Alita: A harc angyala” bejegyzéshez

 1. Ayci

  Jézus… Már ebből az animéből is lesz film adaptáció??? Ne már… -.-” Tiszta gáz…. Igaz, az animét nem láttam, csak sztori és képek alapján ismerem, de minek ezt is úgy elb@szni mint a Death Notet…. Az amerikaiak se tudnak mit kitalálni…. -.-” Ez most kb. olyan mint a Dragonball film… -.-” Semmi értelme….

 2. Nabukodonozor

  Drader! Nem gondolod komolyan, hogy az Avatar Neked tetszett… Ugye?

  Az igaz, hogy én is kiváncsi vagyok erre a filmre.
  Az anime világban nem vagyok otthon, lehet éppen ez okozza, hogy érdeklődve várom az új anyagot.

 3. yumi

  Ne csináljanak filmet egyetlen mangából se, mert mindegyiket elszúrják, és kb sírva jövök ki a moziból, mert annyira gagyi az egész. Nem működik úgy mint az amerikai képregényeknél. Dragon Ball mozi minősíthetetlen… Death Note-ot akkor olvastam mikor még alig ismerték páran, lett anime belőle full szar, de népszerű, lett film belőle még nagyobb rakás szar..még népszerűbb a kislányok körében. Így rombolják le egy alkotás minőségét. Tudom a pénz az úr :/ Ami a legjobban fáj és előre félek az egésztől az eddigi tapasztalatok alapján, kedvenc mangámból az Akirából is filmet akarnak csinálni T____T Ráadásul itt van ez is…nem lehetne animációs filmnél maradni??? Mert arra még van esély hogy azt jól megcsinálják, de a filmeket soha >__< Könyörgöm most kéne felhasználni az Avatarnál alkalmazott új technikát, ezeknél a filmeknél működik!!!!!!!!!! Itt nincs értelme az élőszereplőknek, mert a japán mangákhoz szorosan hozzákapcsolódik a domináns grafikai világ, amit muszáj valahogy visszahozni a hangulat miatt(hasonlóan mint pl Sin City-ben ). Én egyeltalán nem vagyok nyugodt, mert Cameron, Spielberg, Tarantino támogatása alatt is készültek már übergáz filmek, mint rendezőktől pedig láttam gyengébb alkotásokat, amik nem voltak méltóak a nevükhöz!!!!!!!

 4. M3NYUS

  Olvastam, hogy Cameron nyilatkozta:
  Nem fog más filmekkel foglalkozni csak az Avatar 2. és 3. részével + tervezi a 4. részt!!!!
  Tudom, hogy sok pénzt hozott a konyhára, de azért ne igyon előre a medve bőrére hiszen még a második részt se láttuk, de ő már 4. részt tervezgeti???

  Magabiztos egy ember.

  😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.