Aljas nyolcas

The Hateful Eight

amerikai western, 2015

 • magyar bemutató: 2016. január 7.
 • amerikai bemutató: 2015. december 25.
 • rendező: Quentin Tarantino
 • főszereplők: Samuel L. Jackson, Tim Roth, Michael Madsen, , Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell, Bruce Dern, Demian Bichir, Walton Goggins, Channing Tatum
 • gyártó studió: The Weinstein Company

Tarantino egy újabb westernje, amiben a hideg és a bezártság lesz a főszerep. A sors úgy hozza, hogy egy hóvihar miatt egy wyomingi erdő közepén lévő faház fogadóban kénytelen meghúzódni néhány fejvadász. Egy ilyen kis helyen ennyi gazfickó nem biztos, hogy békésen megfér egymás mellett.

Aljas nyolcas előzetes:

2 hozzászólás a(z) “Aljas nyolcas” bejegyzéshez

 1. Valaki

  Elég jó film lett. A majdnem 3 órás játékidő soknak tűnhet, de engem végig lekötött. Aki szereti a Tarantino filmeket, azoknak egy próbát mindenképp megér, viszont nem egy Django elszabadul. Összességében egyszer simán nézős.

 2. freak90

  Szerintem nagyon jó lett, egyedül néztem, de megnézem barátnőmmel is. Feliratosan ajánlom, azok a hanglejtések, kicsit tájszólásos megnyilvánulások iszonyat jók. Ízesen beszélik az angolt benne… A történet nem látványra épül, de végig az van az emberben miközben nézi, hogy vajon ki lesz a hunyó fő hunyó, hosszú, de szerintem megéri. Üzenete kb. a mai hétköznapokra is igaz, sose bízz meg senkiben, és sose lankadjon a figyelmed. Sokan lehuzták fórumokon, azoknak biztos a pörgős akció jelenetek hiányoztak… én is szeretem az olyan filmeket, de azokat főként moziban jó nézni. Az ilyne filmeknek sokalta több a mögöttes tartalma, szétforgat a film végére. Agyban megmozgat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.