Az Igazság Ligája

Justice League Part One (3D)

amerikai sci-if/kaland/akciófilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. november 16.
 • amerikai bemutató: 2017. november 17.
 • rendező: Zack Snyder
 • főszereplők: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Ray Fisher, Jason Momoa, Amber Heard
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures
 • kapcsolodó filmek: DC filmek

Batman és Superman szövetségre lépnek, hogy megvédjék a Földet egy idegen veszélytől. Hozzájuk csatlakozik a Csodanő, Flash, Aquaman és Cyborg.
Zack Snyderéknek kicsit össze kell szedniük magukat, ugyanis legutóbb a Batman v. Superman nem épp a legjobb reakciókat váltotta ki a nézőközönségből, és bevétel tekintetében is elmaradt az elvártaktól (1,5 millárd helyett csak 900 millió).

Az Igazság Ligája előzetes:

Gordon felügyelő is szerepel Az Igazság Ligája filmben:

Comic Con trailer

concept art

Készülődés az áprilisban induló forgatásra:

140 hozzászólás a(z) “Az Igazság Ligája” bejegyzéshez

 1. Mezeiii

  Ez a Jason Momoa egyelőre csak annyit tud,hogy csúnyán néz előre fura tekintettel…ha csak ennyi lesz a színészi játék akkor…

 2. Kira

  Azt talán elfelejtették, hogy a Batman vs. Superman végén Superman meghalt?!
  Az ő halála miatt csinálták a Suicide Squad-Öngyilkos Osztag című filmet. Merthogy Superman meghalt, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi lesz ebben a filmben! Mi? Talán feltámasztják?! Ennek semmi értelme! Akkor vagy nem kellett volna meghalnia, vagy a B vs. S előtt levetíteni Az Igazság ligáját!
  EZEN SENKI NEM GONDOLKODOTT EL RAJTAM KÍVÜL????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. LACU

  Ha megnézted volna figyelmesebben a film végét akkor láttad volna hogy a koporsóján a kis földdarabkák megemelkedtek, ugyan úgy mint az Acélemberben mikor először repült.
  Ebből lehet következtetni hogy nincs vége.

 4. dominiksardi

  tesom barry visszamegy az időbe hogy megmentse az édesanyját és sok minden megváltozott amikor visszatért pl john nak kislanya helyett a fia lett cisco nak meghalt a bátyja stb köze van hozzá

 5. Alex

  Dominiksardi:
  A sorozatbeli univerzumnak semmi köze ezekhez a filmekhez. Ez nem Marvel, ahol a sorozat kapcsolodik a moziverzumhoz.
  Na de ami a lényeg, ez is katasztrofa lesz. Flash és Cyborg. Egyáltalán nem lettek eltalálva. Ezra Miller mint egy kis b*zi, úgy néz ki. Cyborg meg nevetséges. Kinézetre is és viselkedésre is! Flashnak mióta kék a villámja????
  Nem tudom, Zack bácsi miért erölködik!!

 6. Narneo

  ez nem eredeti igazság ligás felállás, mert hiányzik a zöld lámpás, a Marsi fejvadász, és sólyom lány… szóval kíváncsi vagyok h basszák el, de még képregények és az animé szériában szuper 1x meg halt vagy inkább csak a túl terhelés miatt kicsit szunyázott egyet.:D

 7. Wolfgang

  Mivel a New52-őt veszik nagyjából alapul így persze, hogy nem az eredeti felállást láthatjuk ahol ott a Zöld lámpás és a Marsi, helyettük van Cyborg aki még mindig kakukktojás mert akárhányszor ránézek nekem ő Tini Titán marad.
  Előzetesről, két csúfos kudarc után (BvS, SS) valahogy már nem is várom, de azért még reménykedem benne, hogy valamelyest jobb lesz mint az előző két film. Viszont ez a hangulat váltás, hogy most (nem annyira) komor mint ahogy azt a DC-től elvárná az ember hanem könnyedebb hangvételű és már vicceskednek, poénkodnak egyenlőre nem jön be.
  Meg ez a Superman titkolózás, oké tudjuk mi lett vele, de nem fogunk meglepődni a visszatérésén max akkor, ha valami csavart hoznak be gondolok itt arra, hogy Darkseid mellé át mert kimosta az agyát vagy valami. Ezzel mondjuk az a baj, hogy Cavill-nak nem áll jól a morcos tekintett, nemhiába lett kiválasztva. Tipikus jófiú alkat.
  Mondjuk én nem bántom Snydert max annyiban, hogy rábólint és helyesli, dicséri azt a szar fogatókönyvet amit elé tesznek. Jó rendező ő, jók a meglátásai, szépen tudja vizuállni a dolgokat csak az alapanyag amiből dolgozik az a rossz (szóval Goyer bassza meg). Kíváncsi vagyok, hogy Terrio is most tényleg van-e olyan jó író, hogy azért Oscart is kapott vagy csak mákja volt és ő is egy a sok közül. Reménykedem.
  A hiba igazából az, hogy míg a Marvelnek van egy bejáratott stílusa (nézőpont kérdése, hogy ez jó vagy rossz) addig a DC 3!!! film után is keresi a helyét, és inkább tűnik úgy, hogy beakarja hozni a lemaradást meg nem kicsit koppint a konkurens oldalról.
  Akár a Wonder Woman is megtőrheti a jeget, ki tudja?

 8. Névtelen

  A Marvel erőletett poénkodás, bohóckodás, sablonos történet, jellemzi szerintem. Nincs benne megoldandó rejtély, vagy elrejtett utalások mint a DC-nél.A BvS másodszori megnézése után rájöttem h jó film. Hamár a Marvel imádatnál tatrtunk, az Amerika kapitány 1. része borzalmas. Magát a karakter is irritál. Vasember középszerű. Nem is értettem miért vannak oda érte?? Többiről nem írok most.
  Igazság Ligája jelmezek. Batman hozza a megszokottat, Aquaman király, Flash, Csodanő is. Cyborg egyedül fura de nem rossz. Meglátjuk mi sül ki belőle. De nagyon várom!!!

 9. Ricsi

  A Marsi Fejvadászt és Zöld Lámpást vártam Aquaman és Cyborg helyett.Szerintem az első kettővel látványosabb,és jobb lenne a film.Kár,hogy nem ők lesznek benne.De azért kíváncsi vagyok!

 10. Leela

  “Kira
  2016. augusztus 23. kedd – 22:18
  Azt talán elfelejtették, hogy a Batman vs. Superman végén Superman meghalt?!
  Az ő halála miatt csinálták a Suicide Squad-Öngyilkos Osztag című filmet. Merthogy Superman meghalt, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi lesz ebben a filmben! Mi? Talán feltámasztják?! Ennek semmi értelme! Akkor vagy nem kellett volna meghalnia, vagy a B vs. S előtt levetíteni Az Igazság ligáját!
  EZEN SENKI NEM GONDOLKODOTT EL RAJTAM KÍVÜL????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

  Aki olvassa a képregényeket, az nem gondolkodott el rajta. Az ilyen idiótákon nevet 😀

  Másfelől: én nagyon örülök, hogy Aquaman végre az őt megillető helyre került, ami a karaktert illeti. 60 évnyi gúnyolódást mos el. Ugyanakkor pedig csalódott is vagyok, mert ennyire gagyi CGI mellett egyelőre élvezhetetlennek néz ki az egész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.