Babylon A.D.

Babylon A.D.

amerikai akció/sci-fi, 2008

 • magyar bemutató: 2010. szeptember 16.
 • amerikai bemutató: 2008. augusztus 29.
 • rendező: Mathieu Kassovitz
 • főszereplők: Vin Diesel, Gérard Depardieu, Michelle Yeoh, Charlotte Rampling, Mark Strong
 • gyártó studió: 20th Century Fox

Toorop (Vin Diesel) zsoldosként dolgozik, és mostani munkájában egy lányt kell elkísérnie Oroszországból Németországba. Azonban az út folyamán kiderül, hogy nem a lány a legfontosabb, hanem a benne élő organizmus, ami az egész világot veszélyeztetheti, ha rossz kezekbe kerül.

Babylon A.D. trailer:

Babylon ad. dvd infók:

DVD megjelenése: 2011. január 26.
magyar és angol hang: DD 5.1
A lemez tartalma:
A film (kb. 100 perc)
Előzetes

7 hozzászólás a(z) “Babylon A.D.” bejegyzéshez

 1. Névtelen

  Nem nem! A filmet két éve kiadták egy össze- vissza vágott verzióban, , amúgy már nálunk is le lehet tölteni több mint egy éve. Mostanra készült el teljesen a film, bár tény, hogy Amerikában korábban kiadták.
  Én már láttam amúgy, azt a verziót, és valóban egy végtelenül összevágott film lett, amit mostanra talán kijavítottak. Látványfilmnek nem rossz.

 2. movieman

  Láttam.Egy forintot sem ér sajnos. Vin nem lehet rá valami büszke.
  Végig az volt az érzésem mintha a készítés közben írnák a filmet és még a rendező sem tudná mit is akar tulajdonképpen.

 3. hddkuzu

  én is láttam már(rég).
  Szerintem jó kis film. Van benne akció dögivel. igaz néhol tényleg mint ha nem igazán lett volna meg a film elejétől a végéig, de azért Vin alakít benne eleget. Néha mint ha egy kis Riddick-es, XXX-es karaktert is belecsempészett volna az alakításba. (szerintem)

 4. Denus

  Anonymus: Miket hordasz össze? Véletlenül rosszul lett összevágva? Honnan szerzed az információt? Nem lett véletlenül rosszul megvágva. A stúdiónak nem tetszettek a rendező elképzelései, ezért máshogy szabatták át: a 160 perces sci-fi akcióból egy 90 perces limonádét szűrtek. Meg is bukott rendesen.
  NINCS újravágott verzió (sajnos). Vin Diesel is azt mondta, hogy az egész “alakítása” a vágószoba padlóján fekszik, és sajnálja, hogy ezt a remek filmet így tönkrevágták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.