Ben-Hur

Ben-Hur (2016-os remake)

amerikai történelmi dráma, 2016

 • magyar bemutató: 2016. augusztus 18.
 • amerikai bemutató: 2016. augusztus 12.
 • rendező: Timur Bekmambetov
 • főszereplők: Jack Huston, Toby Kebbell, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zorer
 • gyártó stúdió: MGM, Paramount Pictures

Az 1959-es Ben Hur a filmtörténelem egyik legnagyobb alkotásának számít, mind az elkészítésében és mind filmalkotásilag, az akkor begyűjtött 11 Oscarjával kritikailag az egyik legismertebb film lett.
2016-ban Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln a vámpírvadász) egy újra feldolgozást hozz el a mozikba, ami valószínűleg nem lesz akkora grandiózus alkotás, de egy nyári 3D-s szórakozásra elég lesz.

Ben-Hur előzetes:

11 hozzászólás a(z) “Ben-Hur” bejegyzéshez

 1. Taurus

  Ez nem 11 Oscart, hanem 11 Málnát fog bekajálni. Várom a Keresztapa remake-et Jaden Smith-el az élen. Irgalmatlanul szánalmas ami odaát megy.

 2. Névtelen

  Tuti bukás. Nem kéne újraforgatni, nem lehet utánozni az eredetit. Nem beszélve az eredeti alakításokról, színészekről.

 3. györgy helisz

  A klasszikus filmek örök értékek. Ben Hur , Keresztapa ,ÓZ a csodák csodája.Sajnos a mai fiatalok nem nézik őket.Nem is érdekli őket.A cél az emberek elbutítása A SOK GAGYIVAL AMI MOSTANÁBAN KÉSZÜL-namár most ha klasszikus nem kell csináljuk meg a klasszikusok totál gagyi változatát és akkor a bukás garanált . És az adott klasszikusnak így végleg befellegzett. A következő dobás a Hét mesterlövész 203-os változata lesz.

 4. ZB

  Annyira azért nem szar, persze nyomába sem ér az eredetinek, de teljesen más szemszögből, más dolgokat emel ki a történetből. Egyszer meg lehet nézni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.