Chappie

Chappie

amerikai akciófilm/sci-fi, 2015

 • magyar bemutató: 2015. március 5.
 • amerikai bemutató: 2015. március 6.
 • rendező: Neill Blomkamp
 • főszereplők: Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Dev Patel, Sharlto Copley, Jose Pablo Cantillo, Ninja, Yo-Landi Vi$$er
 • gyártó studió: Columbia Pictures (Sony)

Deon a feltaláló zseni egész otthonosan mozog a hobbielektronikában. Egyik kreálmánya Chappie, értelmi szintjét tekintve leginkább egy kisfiúhoz hasonlítható aki a környezetéből, saját tapasztalatai révén tanul és fedezi fel a világot. Itt az ideje tehát, hogy az emberiség ünnepelje önnön nagyszerűségét mert megalkottuk az M.I.-t! De azért nem mindenki ilyen derülátó… A sci-fi rajongók már jól tudják milyen veszélyeket rejthet ha egy robot agyában a szétszórt kódtöredékek önálló tudattá állnak össze. Az emberiség jövőjét szem előtt tartva, Sigourney Weaver és Hugh Jackman közös erővel próbálják elpusztítani ezt az új veszélyforrást.

Chappie előzetesek:

további Chappie képek és videók

7 hozzászólás a(z) “Chappie” bejegyzéshez

 1. Joe Doe

  District 9 zseniális, Elysium egynek elment, ez meg….atyám, és ezt Blomkamp rendezte!
  Csinált egy filmet a mazochistáknak meg a Die Antwoord fanoknak (meg azoknak a mazochistáknak akik Die Antwoord-ot hallgatnak). Komolyan ez 2 óra tömény promó volt az “együttesnek” vagy mi a szarnak amik ők. Az együttes pólót hordják, itt már fogtam a fejem. Nem akartam elhinni komolyan. A film több részéről nem is beszélve. Mondjuk már az Elysiumnál sántított a rendező mert ott egyedül dolgozott, én meg azt hittem Terri Tatchell a koponya a District 9-nál és nem Blomkamp…hát tévedtem mert visszatért és sikerült kettőjüknek az év legrosszabb sci-fijét megcsinálniuk.
  Ezek után kezdhetünk aggódni az új Alien film miatt amit Blomkamp rendez (a pali Shyamalan szatellitre állt…vagyis inkább lejtőre).
  Hogy is mondta Ray Tango? Pánik indul….

 2. RamTamTam

  Blomkamp… elcsábultam de nem azt kaptam amit vááártam. A történet enyhén fogalmazva sem eredeti. Nyomokban AI, nyomokban Robotzsaru… (stb.) talán nem is volt olyan pillanata a filmnek, ami ne juttatott volna eszembe egy másikat. Őszintén szólva; csak azt sajnálom, hogy B is beállt a kliségyárba a szalaghoz (a végén még M. Bay lesz belőle és Transformer-pankrációkat fog forgatni).

  Ennek ellenére; nem gondolom, hogy afilm annyira nagyon rossz. Csak nem Blomkamp (de azért nem is egy M. Bay).

 3. OldAkita

  Ne higgyetek a sok rossz kritikának. Olyan szeretni való a Chappie. Nézzétek meg. Nem szabad nagy bölcseletet és mélyreható elmélkedést várni, mert ha igen akkor olvass Dosztojevszkíjt. Ha csak ki akarod árasztani a szereteted egy csetlő botló kedves teremtmény iránt akkor nézd meg a Chappiet.

 4. Sanyi

  Hát maga az ötlet jó, de a színészi játék az borzalmas na meg a magyar hangok egyenesen förtelmesek. Hogy lehet ilyen színészi játékot és hangot komolyan venni ? Elbagatellizálnak érzem minden mondatát a színészeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.