Deadpool

Deadpool

amerikai akciófilm, 2016

 • magyar bemutató: 2016. február 11.
 • amerikai bemutató: 2016. február 12.
 • rendező: Tim Miller
 • főszereplők: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: X-Men filmek

A rengeteg szuperhőstől megtelt mozik után végre a rosszabb utat választók is megkapják a saját filmjüket. Az X-Menek közül Rozsomák után tán Deadpool az, aki a legnépszerűbb karakterek közé tartozik a szériában, bár ő nem mondható, hogy a jó oldalon csállingózna, ezért sokáig kétséges volt, hogy egy szóló filmmel jelentkezzen.
A trágár dumájú mutánst újra Ryan Reynolds alakítja, akit eredetileg az első Farkas filmben láthattunk, de egy új történetszálat kap majd a karakter, és el lehet felejteni a bevarrt szájú változatot.

Deadpool előzetesek:

további Deadpool képek/poszterek

18 hozzászólás a(z) “Deadpool” bejegyzéshez

 1. Benc3

  Nagyon jó, hogy most már elég sok képregény figurát filmesítenek meg. Imádom a Marvel és a Dc képregényeket. Korunk CGI technikája kedvez a képregény karaktereknek. 🙂

 2. levente

  mivan veled?? szerintem ez a deadpool sokal jobb mint az x-men be az a hamisitvany es szerintem Ryan Reynolds szerintem a leg tutibb valasztas a film hez es szerintem ez a targa beszed is ilik hoza ugy hogy ne izéld a deadpool filmet mert szerintem ez a leges leg jobb film.

 3. Astro24

  Amúgy most ez a Deadpool benne van az eddigi X-men univerzumba vagy egy uj univerzumot terveznek neki? Esetleg a film rávilágít, mert én csak jövőhéten nézem meg. Csak azért kérdem, mert ugye már láthattunk a Farkas 1. részében egy teljesen más Deadpoolt (semmi sérülés, semmi maszk, semmi fegyver csak a 2 kard és ugyan az a szinész ugyanabban a szerepben).

 4. Astro24

  Hát ez a film nagyon ütősre sikeredett! 😀 Örülök, hogy a studió igent mondott rá anno. És annak is örülök, hogy az X-men-t is bele vonják a buliba. Legalábbis egy kis részét. Na de azt is nagyon jól összehozták. Ami nagyon tetszett viszont, hogy egy teljesen új filmet teremtettek. Mintha a rendező keze nem volt megkötve semmi feltétellel. Mintha azt mondták volna neki és a kis főszereplőnknek, hogy csináljátok azt amit a legjobban akartok, adjátok magatokat. Nem csak a főhős, de maga a filmre is kijelenthető, hogy szabadszájú. Igaz, ez nem értelmes mondat, ezért helyesbítek. Tömören szólva, nem voltak láncok a filmen, alkottak egy vígjátékot, egy akciófilmet, egy szuperhős filmet, ami végül egy brutálisan jó film lett. Az persze észrevehető, hogy a főszereplő mennyire felszabadultan alakított. Mintha ez a főszerep lenne az élete, ez adta vissza neki gyerek mivoltját… Habár a poénok nem mondig ütöttek akkorát, na de azért a nagy részük adta. Az akció jelenetek pedig…hű ha!!! Az AK2 akció jelenetei hozzá képest semmik… Mikor ezeket a jeleneteket már-már mesteri fokon lassították vagy gyorsították, valami elképesztő látványt nyújtottak. És tudjátok mi a jó az egészben? A jelenleg 3 szuperhősökkel foglalkozó stúdiót simán meglehet külömböztetni. Habár ez a szupervicces akcióvígjáték a fedélzetén egy szuperhőssel egyenlőre a 20th…-nál is egyedi, mindenesetre azért az X-men pl. más világban forog a Disney féle félkomoly univerzumhoz, valamint a DC igen csak komolynak mondható univerzumához képest.
  10/10 a film! 🙂

 5. Alex

  Astro:
  majdnem mindennel egyetértek veled. De a DC “igen csak komoly univerzuma”?

  Miért is komoly? Mert az Acélember nem volt komoly. És kérlek, ne vedd ide a Nolan féle Batman-t, mert annak túl sok köze nincs az Acélemberrel elindított vonalhoz.
  Az tény, hogy a Nolan féle Batman komoly volt, de ez a Superman vs Batman egy vicc. Az, hogy létrehoznak egy Doomsday-t már a képregény felrúgása. Nálam ez a vicc kategória! Nem lenne elég a harc a két képregény isten közt, nem, behoznak egy szörnyet, ami katasztrofálisan néz ki. Ja és pluszba még Wonder Woman. Hát Diana sose nézett ki ennyire vékonynak!

 6. Astro24

  A komolyságot úgyértettem, hogy a DC világa sötétebb, ha elis van benne rejtve 1-2 poén az is nagyon komor. Persze ez ízlés kérdése, nálam a BvS továbbra is az év legvárósabb filmje. Bár egyeblőre tartok tőle, hogy túl sokat mutatnak meg az Igazság ligája előtt…

 7. Géza

  Hatt én megnêztem
  Múlt pénteken és kurva jó

  És a 2 rêszt alig vàromm de àllitolag a farkas 3 részêbe is felbukanhat de visza térve a deadppol 2 höz a fögonosz màr meg is van àllitolag de csak 2 név van Stethep lang, ron perlman ők lehetségesek deadppol 2 ben a főgonosz hoz bocs a helyes írási hibákért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.