Delfines kaland 2

Delfines kaland 2 – Dolphin Tale 2

amerikai kalandfilm, 2014

 • magyar bemutató: 2014. szeptember 25.
 • amerikai bemutató: 2014. szeptember 19.
 • rendező: Charles Martin Smith
 • főszereplők: Harry Connick Jr., Ashley Judd, Morgan Freeman, Kris Kristofferson
 • gyártó stúdió: Warner Bros. Pictures

Az előző részben megismert Winter nevű delfin felépült és boldogan él és úszkál. Ezúttal kap egy új társat, egy elárvult kis delfint, ami igencsak legyengült, és ez emberek segítségére van szüksége, hogy életerős lehessen.

Delfines mese 2 magyar előzetes:

19 hozzászólás a(z) “Delfines kaland 2” bejegyzéshez

 1. mark

  Ez jó lesz nagyon. Kell harmat es negyet is csinalni.az elsó reszt is sokszor lattam,ezt is sokszor fogom megnezni.ennyi amit leakartam irni.jó termeszet, kaland,romantikus,vicces,szép történet.

 2. Storm

  Az első rész nagyon aranyos és szerintem ez a rész is nagyon szép lesz 🙂 A legjobb hogy igaz történet alapján készült 😀

 3. Panna

  Az első részét már láttam és szerintem nagyon aranyos sztori, viszont a második részét nem találom hogy hol lehetne online megnézni, valaki tudna adni néhány tippet????

 4. Ildikó

  Kedves Roland 3000!
  Az élet nem kérdezi meg tőled, hogy mi történjen. Megtörténik, és kész. Mint ahogy ez az esemény is megtörtént. És meg fog újra történni. Más szereplőkkel, máshogyan, de mindenből nem lehet és nem is kell filmet csinálni. A film folytatását is az élet írta. Ezek nem csak matinék gyerekeknek, hanem gondolkodásra okot adó esetek (is).
  Ja, csak hogy hasznos infóval is szolgáljak: Winter önmagát alakította a filmben (trükkfelvételek nélkül). Ugyanis mielőtt kinyilatkoztatnék a filmesek felé hogy miből hány filmet csináljanak, először tájékozódom. Például a neten:)
  További jó böngészést!:)

 5. Nagy Melánia

  Nagyon szép életre szóló történet, ez az egyik legjobb kaland filmem most néztem meg a második részét egy kicsit jobb volt mint az első de a 2 -dik része nagyon jó nem adott mondom hogy az 1 -sőt rész nem mindegyik nagyon jó kaland film

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.