Féktelen harag 3D

Féktelen harag 3D – Drive Angry 3D

amerikai akciófilm/thriller, 2011

 • magyar bemutató: 2011. február 24.
 • amerikai bemutató: 2011. február 25.
 • rendező: Patrick Lussier
 • főszereplők: Nicolas Cage, William Fichtner, Amber Heard
 • gyártó studió: Summit Entertainment

A már meghalt Milton (Nicolas Cage) kitör a pokolból, mivel a lányát egy örült szekta fel szeretné áldozni. Milton szélsebesen rója az országutakat a szekta felkutatására és ebben nem állíthatja meg senki, de a sátán erre az egyik alattvalóját utána küldi, hogy vigye vissza őt az alvilágba.

Féktelen harag előzetes:

Féktelen harag dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2011. június 29.
magyar hang: DD 5.1 (dvd és Blu-ray)
angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)

A lemezek tartalma:

 • A film (kb. 100 perc)
 • Audiókommentár Patrick Lussier és Todd Farmer filmkészítők közreműködésével
 • Ismerd meg a Féktelen harag kulisszatitkait – Kép a képben opció (csalók BD lemezeken)
 • Kimaradt jelenetek (a filmkészítők audiokommentárjával)
 • Milton mészárlása

16 hozzászólás a(z) “Féktelen harag 3D” bejegyzéshez

 1. beszti

  hát jol néz ki és mingyár itt a február vége 😀 és én imádom a Nicolas Cage filmeket legtöbbet látam és mindegyik tetszett 😀

 2. orkiman

  Atya úr istem!
  Ki az az öltönyös terminátor? Lazába eltör egy baseball ütőt, autó ajtót rúg ki fénysebességgel, és arcolás nélkül túlél egy karambolos zuhanást. Hol van a realitás? Remélem csak valami skizofrén elme szülötte vagy nagyot csalódok a filmben. Ez elméletileg egy akció film, mem pedig sci-fi.

 3. Bika2121

  Szerintem nem volt annyira rossz és jó sem. olyan egyszer meg lehet nézni, de többször már nem.. Aki látta a Zombieland c. filmet, na ez is ilyen film, csak több a vér benne. Én szeretem nagyon Nicolas Cage filmeit, de ez szerintem nem volt annyira jó, mint a bemutatójába. Ami nagyon tetszet Nicolas Cage-től: A varázslótanonc, A szellemlovas, ÁL/ARC és még sorolhatnám. Ezek jók voltak..

 4. ii

  Szerintem borzalmas volt akció filmnek. Szeretem Nicolas Cage filmjeit én is, de ez nem volt hozzá méltó. Klisék és béna megoldások halmaza. Scifi-vígjátéknak jobban elment volna. 🙂

 5. TF03

  hali mindenki. Tudja valaki hogy pontosan mik a bevételi adatok és a gyártási költsége ennek a filmnek. Én ennyit tudok:
  Gyártási költség: 50 millió dollár
  Amerikai bevétel: 10,7 millió dollár
  Össz bevétel: 38,2 millió dollár
  de tényleg ezek az eredeti összegek?

 6. bence

  kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Zodi

  Igen gyenge, lapos film, unalmas történettel, és nemsok újjal. Cage filmjei általában pörgősek, dinamikusak, ez olyan lassú, és erőtlen. Nekem nem tetszett, bár Cage filmjeit szeretni szoktam.

 8. Richardo

  Cage kedvenc szinészem, ezzel a filmel se csalódtam benne:)
  Az kritikusoknak is van némi igazuk, ez nem annyira pörgős mint a többi, de jól kivan dolgozva, én nem találtam benne hibát.Max a végén az Isten Gyilkossal való ölést látványosabbra lehetett volna csinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.