21 hozzászólás a(z) “DVD és Blu-ray megjelenések” bejegyzéshez

 1. Billy

  Banlieue 13 – Ultimatum (B13 2) még egy kicsit várat magára, de mivel francia filmről van szó ezért nem olyan könnyű meghatározni a emgjelenését, de mivel a hazájában és angliában már novemberben megjelent, ezért nálunk is egy fél éven belül muszály, hogy már a boltok polcai legyen.

 2. elenardo

  a 2012 azért nem akar megjelenni, mert az Sony film, és eddig a Forum Home forgalmazta, de februártól a Forum Home már nem forgalmaz dvd-ket, így várni kell míg a Sony talál egy újabb forgalmazót a magyra piacra, ami akár a héten is megtörténhet, vagy több hónapba is belekerülhet.

 3. elenardo

  A D9-cel is kb az a helyzet, mint a 2012-vel (bár egy kicsit bonyolultabb), mégpedig a sony egyik leányvállalata (TriStar) forgalmazza a filmet. Bár annyival szerencsénk van, hogy a sony gyorsan talált egy új magyar forgalmazót (Intercom), és így a filmjei már megjelenhetnek. Most csak várni kell az intercomra, hogy bejelentse a májusi megjelenéseit, de ha még akkor nem lesz, akkor nyáron biztos, hogy jönnie kell.

  ui.: én is nagyon várom már a D9-et :)

 4. nyavalya

  LeoFan!

  Január 22.-én fog megjelenni és, ha minden igaz akkor CSAK DVD-n. Szóval BD gyűjtőkel megint csak kibasznak pedig ez nem is Disney film.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>