Éjfélkor Párizsban

Éjfélkor Párizsban – Midnight in Paris

amerikai-spanyol romantikus vígjáték, 2011

 • magyar bemutató: 2011. november 10.
 • amerikai bemutató: 2011. május 20.
 • rendező: Woody Allen
 • főszereplők: Owen Wilson, Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Michael Sheen, Nina Arianda, Kurt Fuller, Tom Hiddleston, Mimi Kennedy, Alison Pill, Corey Stoll
 • gyártó studió: Sony Pictures Classics

Egy jegyes pár, Gil és Inez Párizsba látogatnak, ahol rádöbbennek, hogy lehet mégsem valóak egymáshoz. Gil éjfélkor Párizs utcáin sétálva egy képzeletbeli utazáson találja magát, ahol újraértelmezheti a benne lévő érzéseit…

Éjfélkor Párizsban előzetes:

Éjfélkor Párizsban dvd infók:

DVD megjelenése: 2012. március 22.
A lemez tartalma:
A film (kb. 95 perc)

3 hozzászólás a(z) “Éjfélkor Párizsban” bejegyzéshez

 1. timi

  Érdekes film!
  Szerintem azoknak érdemes megnézni, akik értenek a művészethez és ismerik a régi nagy neveket. Én nem mindeniket ismertem, akikről szó volt és így nem teljesen értettem e filmet.
  Egyszer azért meg lehet nézni….

 2. Névtelen

  Egyszer???????? IMÁDOM!!!!!!! ( ez a film hozzám szól.) talán mert hiszek a vonzás törvényében és mert én is a múltban akarnék élni! ráadásul a szülinapomon mutatták be először. Woody Allen egy géniusz!!! A betétdalok is, de főleg a filmet bevezető zene megindító,átszellemültem Tőle!! sosem hittem volna,hogy Franciaország lenyűgöz egyszer! most már imádom,ilyen hatása volt a Filmnek!! Senki ne hagyja ki!!! legszívesebben oda költöznék!!

 3. M3NYUS

  Kellemes kis film volt. Ki ne szeretne visszamenni egy estére vagy akár néhány órára abba a kórba ahol igazán otthon és jól érezheti magát. Szerintem mindenki így van ezzel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.