Elrabolva 2

Elrabolva 2 – Taken 2

francia-angol-amerikai akciófilm/thriller, 2012

 • magyar bemutató: 2012. október 11.
 • amerikai bemutató: 2012. október 5.
 • rendező: Olivier Megaton
 • főszereplők: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Sherbedgia
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: Elrabolva filmek

Elrabolva 2 poszterek:


Pierre Morel Amerikában 2009. januárjában bemutatott filmje meglepő sikereket ért el és 145 milló dollárt keresett a pénztáráraknál, ami a vártakhoz képest lehengerlő teljesítmény és egyben az év egyik legjobb akciófilmjének is tekintetették. Az egyfilmes története ellenére nem kerülhette el a második részt, amiben visszatér Liam Neeson és a lányát alakító Maggie Grace. A rendezői széket ezúttal Olivier Megaton foglalhatta el, akinek korábbi alkotásai közt szerepel A szállító 3 és a Colombiana.

A történet a párizsi albán maffiával folytatódik, akik bosszút terveznek Bryan Mills ellen, ezért az isztambuli nyaralásuk alatt foglyul ejtik a feleségével együtt…

Elrabolva 2 előzetes:

Elrabolva 2 dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2013. február 20.
A lemezek tartalma:

 • A film (kb. 95 perc)
 • Werkfilm – így készült
 • Fegyverarzenál: Bryan Mills bőröndje
 • Posztergaléria
 • Kimaradt jelenetek
 • Bakiparádé

30 hozzászólás a(z) “Elrabolva 2” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  AZ első nagyon jó volt, Liam szenzációsan alakított benne, de minek kell a folytatás???
  Ennyire nincs már semmi ötlet csak a folytatás + remake + előzményfilmek?
  Mi lesz a történet? Megint elrabolják a lányát vagy most a feleségét? Kicsit kezd Die Hard feelinbe átmenni a dolog, de ha lesz akkor megnézem, remélem jó lesz bár a folytatásokról sosem lehet ezt elmondani. 😛

 2. Krisszy

  Tartalom:
  Liam Neeson visszatét Bryan Mills, a nyugalmazott CIA ügynök szerepében, aki egyedülálló képességei révén sikeresen kiszabadította lányát, Kim-et (Grace) az Albán emberrablók karmai közül. A túszejtők egyikének apja azonban bosszút esküszik fia haláláért, és egy családi vakáció alkalmával Bryan és felesége (Famke) a fogságába esnek. Bryan Kim segítségével sikeresen megszökik, és miután családját biztonságba helyezte, elindul, egymás után levadássza a rablóit…

 3. szabó tímea

  Sziasztok én még mostis nézem az elsö részt van hogy naponta négyszer egyszeröen szenzácios magát a föszereplöt meg imádom liam egy igazi úri ember ez a film meg mutatya milyen egy igazi apa és liam ezt meg is mutatta szerintem köszönöm hogy részese lehettem egy ilyen fantasztikus alkotásnak:)

 4. jocó

  nagyon jó film az első. szerintem a második is jó lessz.Denézzétek meg a the grey című filmjét. szerintem az eddigi legnagyobb filmje. HATALMAS FILM

 5. ......

  Csak nekem tűnt fel hogy a kép hátterében ott virít az Eiffel-torony? Ez a kép az első részből van. De könyörgöm, ha még nincs kép a második részről ne tegyünk már be az előző rész egyik képét! Meg fogom nézni mert tetszett az előző rész is, de 2 epizódnál álljunk meg mert a végén tényleg át fog menni Die Hard-ba…

 6. M3NYS

  Biztató az a 7% (3.3/10) a 100%-ból a Rottentomatoes.com-on.
  14 emberkéből 1 írt pozitív kritikát.
  Igaz, hogy ez még kevés, de rossz kezdet.
  🙁

 7. M3NYUS

  Hát nem ájultam el tőle!
  Első részhez képest eléggé gyenge lett. Film nézése közben hirtelen a Másnaposok 2 jutott az eszem. Ugyan azt nézem meg ismét?
  Más helyszín, más rossz fiúk, de a sztori ugyan az. Elrabolják, megmenti, örülőnek.
  A film első háromnegyed órájában nem történik semmi utána szintén párperc kis semmiség majd jön Liam és kevesebb mint 20 perc alatt ismét átmegy vadállatba és elpusztít mindent.
  Neeson jó volt mint mindig, gyenge CGI robbanások nem kellettek volna bele, zene se fogott meg.
  Egyszer elég volt. Számomra az első résszel véget ért az egész.Csinálhatnak akármennyi folytatást úgysem lesz olyan jó VAGY jobb mint az első Elrabolva.
  Márpedig számíthatunk egy 3. részre mivel rendesen kaszál!

 8. mezy007

  Az ilyen filmekkel az a baj, hogy az 1. jól sikerül, a 2. már kevésbé, de akkora bevételt hoz, hogy megcsinálják a 3. részt is.
  Itt is ez lesz, meg mint tudjuk a Másnaposokkal is ez lett…

 9. M3NYUS

  Február 20.-án jelenik meg bővített változatban, 5.1-es hanggal és sok extrával!
  Azért olyan qurva jó, hogy most ébredtek rá a forgalmazók, hogy jó kiadni a rendezői meg bővített változatot minden filmnél nem csak 1-2-nél. Ezt pl.: A feláldozhatók 1.-nél meg az Álomháborúnál vagy esetleg a Watchmen-nél miért nem tették meg?
  Fuckin’ Cocksuckers.
  🙁

 10. Blanco

  Feláldozhatók 1 -nél azért nem tehetik meg mert Sly járókerete töbször belekerült a kamera látómezejébe és azokat a snitteket kénytelenek voltak kivágni.

 11. Amanda

  Miután végig néztem a filmet megkérdeztem apámat ő mit csinálna ha engem elrabolnának.
  – Most nézted meg az elrabolva 2-t vagy nem? Kiszöksz te magadtól is. XD
  Az én apám…

 12. ManBoy

  Ez egy nagyon jó film, minimum olyan jól és alaposan mg van csinálva mint az egy, de ebben talán még jobban is. Sokan mondják hogy egy szar langyos akciófilm lett, de hát könyörgöm… most nem ő üldöz, őt üldözik!!!

  Ez a film megfelelő folytatása és befejezése az elsőnek, nekem nagyon tetszett talán jobban is mint az 1. !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.