Elrabolva

Elrabolva – Taken

francia-angol-amerikai akciófilm/thriller, 2008

 • magyar bemutató: 2009. március 19.
 • amerikai bemutató: 2009. január 30.
 • rendező: Pierre Morel
 • főszereplők: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Katie Cassidy
 • gyártó studió: 20th Century Fox
 • további részek: Elrabolva filmek

Elrabolva plakátok:


A titkosszolgálat egyik volt kiváló ügynöke, Bryan Mills (Liam Neeson) visszavonultan él. A feleségétől elvált és a 17 éves lányával, Kimmel (Maggie Grace) pedig egy új jó kapcsolatot próbál kiépíteni. Kim egy párizsi utazásra készül, amit az apja nagyon nem támogat, de végül beadja a derekát.
Amikor a lány megérkezik a francia fővárosba, felhívja az apját, hogy elmondja jól van, ám a telefonbeszélgetés közben emberrablók törnek be Kim szobájába. A lány elbújik előlük és az apjától kér segítséget, de végül a betörök rátalálnak és elviszik magukkal, de Bryan még az utolsó pillanatban megígéri a lányának, hogy addig nem marad nyugton, amíg újra szabd nem lesz, ami az emberrabloknak a szörnyű véget jelenti.

Elrabolva előzetes:

Elrabolva – Taken dvd:

DVD megjelenés: 2008. augusztus 18.

Hangsávok: magyar DD 5.1, angol DD 5.1
Feliratok: magyar, angol
Képformátum: 2.40:1
A lemez tartalma:
A film (kb. 100 perc)
Werkfilm – így készült

23 hozzászólás a(z) “Elrabolva” bejegyzéshez

 1. Speed

  Azert vicces, hogy 2 honapos csuszas utan mutatjak be nalunk kulonosen, hogy nem gagyi filmrol van szo. Meglehet, Liam Neeson nem top10 szinesz, de valoban nagyot alakit. Csak javasolni tudom a filmet.

 2. szmutus

  a legösszetettebb akciófilm talán amit valaha láttam! abszolút kedvenc! egy perc megállás nincs benne! hihetetlen jó!

 3. Fiqsz

  Na ez egy eszméletlenül komoly film, nem is emléxek mikor láttam utóljára olyan filmet amitől libabőrös lettem. Bár minden film ilyen lenne! Mindenkinek csak ajánlani tudom 16+ (legalább tanulnak belőle)

 4. szaboy

  L.Neeson nagyot domborít.Szerető apaként és és profi ügynökként fantasztikus karakter figurát hoz a filmben.Ajánlom mindenkinek 16-70 éves korig.

 5. Kyp

  10/10. Nagyon jó film.
  Mikor megnéztem az előzetest, gondoltam kinyír pár embert. Ehhez képest szépen gyártotta a hullákat. Illik hozzá ez a szerep szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.