Fekete Párduc

Black Panther

amerikai fantasztikus akciófilm, 2018

 • magyar bemutató: 2018. február 15.
 • amerikai bemutató: 2018. február 16.
 • rendező: Ryan Coogler
 • főszereplők: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Marvel Studios
 • kapcsolódó filmek: Marvel-univerzum

A Marvel Polgárháborúban feltűnt T’Challa az apja halála után megörökli a wakandai trónt, de hazatérve konfliktusba keveredik. A hihetetlenül fejlett országra, ami Afrika Eldorádójának számít, másoknak is fáj a foga és a tapasztalatlan vezetőt ki akarják mozdítani a helyéről.

Fekete párduc előzetes:

5 hozzászólás a(z) “Fekete Párduc” bejegyzéshez

 1. motch

  Na ebből minek csinálnak filmet?? Szerintem ez az egész párducos sztori totál érdektelen. Bezzeg a fekete özvegyből nem csinálnak filmet ami mondjuk sokkal érdekesebb. Szép volt Marvel

 2. Névtelen

  én inkább neked gratulálnék kedves motch hogy ilyen ,,okos” vagy. a polgárháborúban az egyik legjobb és legmotiváltabb karakter volt. nagyon nagy potenciál van benne és az egész marvel történelemben a top 10 marveles hős között (mind történetben, mind abban amit képvisel a marvel univerzumában) van. ráadásul 90% bejött a karaktere az embereknek szóval.

 3. Kemecsei Máté

  Figyelem SPOILER KÖVETKEZIK A RAGNARÖKRE VONATKOZÓAN! Szerintem a Lélek kőnek ebbe kell felbukkani ugyanis a Tjor 3-ban sehol semmi nem volt belőlle! Már nagyon várom kíváncsi vagyok milyen lessz!

 4. rb171717

  számodra lehet hogy az volt.. de szerintem meg top 5 marvel filmbe benne van mert nagyon jó lett.. és szerintem nem véletlen 1-2 hét alatt 700millió $ a bevétele..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.