Ant-Man: Hangya

Ant-Man – Hangya (3D)

amerikai fantasztikus film, 2015

 • magyar bemutató: 2015. július 23.
 • amerikai bemutató: 2015. július 17.
 • rendező: Peyton Reed
 • főszereplők: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Pena
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Marvel Studios
 • további részek: Marvel filmek

Az Ant-Man egy olyan hős a Marvel univerzumban, aki a fizikai méretét tudja változtatni és eközben pedig az ereje megsokszorozódik. Scott Lang, aki eredetileg egy tolvaj, ezt a képességét egy speciális ruha segítségével tudja elérni, amit Dr. Hank Pym fejlesztett ki.

Hangya előzetes:

13 hozzászólás a(z) “Ant-Man: Hangya” bejegyzéshez

 1. steve

  Állítólag hivatalos hogy a fullánk lesz a fögonosz. Pedig én azt hittem hogy az Hank Pym az elsö hangya egyik késöbbi alteregója.

 2. steve

  Fullánk ( Yellowjacket ) lesz a fögonosz.
  Felkerünt egy kép róla a netre és hát nagyon jó lett, még plazmaágyúk is vannak a szerkóján.
  De azért Ant Man-t se kell félteni, amellett hogy képes hangyaméretürezsugorodni még a hangyákat is irányítja a sisakjával. Mikor összemegy megnö a sürüsége így szuper eröre tesz szert és még a sebbessége is emberfelettire nö.

 3. Murglor

  Dr. Hank Pym megmutatja Hopenak egy még az anyjával készült új és modernebb darázsruhát és azt mondja neki, hogy ez az övé… Nem tudom érthető voltam-e 😀

 4. Astro24

  A minap én is megnéztem végre, és hát most erre mit írjak? 😀 A Marvel mindig letud nyűgözni! Az a kreativitás amit bírtokolnak, az nem semmi. Legalább meglehet külömböztetni a Marvelt és a DC-t. A Marvel szórakoztatóbb, a DC meg komolyabb. Én viszont mindkettőt szeretem. Ez a film amilyen középszerűnek ígérkezett, olyan nagyszerű lett végül. Most már a pókemberre is kiváncsi leszek, hogy oldja meg a Marvel. Ja és persze hogy lesz folytatása! Ez a Marvelnél alap. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.