Holtodiglan

Gone Girl

amerikai thriller, 2014

 • magyar bemutató: 2014. október 2.
 • amerikai bemutató: 2014. október 3.
 • rendező: David Fincher
 • szereplők: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry
 • gyártó stúdió: New Regency Pictures

Az elmúlt két évtized egyik legkiemelkedőbb rendezője, többek közt a Harcosok Klubját és a He7ediket is jegyző David Fincher ezúttal mindenki szívből utált Denevéremberével, Ben Affleckel közösen próbál meg felgöngyölíteni egy rejtélyes eltűnéshez köthető ügyet. Az azonos című novellán alapuló film középpontjában egy a házassága évfordulóján eltűnt nő körül bonyolódik a cselekmény, Affleck partnerei pedig a nem kevésbé népszerű Rosamund Pike (Büszkeség és balítélet, Jack Reacher) és Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) lesznek. A filmet októberben mutatják be az amerikai mozik.

Holtodiglan előzetes

további Holtodiglan előzetesek

Holtodiglan poszterek, képek:

12 hozzászólás a(z) “Holtodiglan” bejegyzéshez

 1. Benc3

  Ha David Fincher rendezi biztos ütős lesz. A KÖzösségi háló és a Tetovált lány, meg persze a Hetedik nagyon tetszett tőle! 😀

 2. Hipotézis

  Nem értem ugyanis Gillian Flynn könyvét olvastam és a címe nem Az azonos hanem Holtodiglan ami fantasztikus thriller.
  Könyv hátoldalán lévő annotációja egy újságíró (Ben Affleck) felhagy hivatásával és feleségével (Rosamund Pike) hazaköltözik szülővárosában, hogy hugával kocsmát nyisson. Az ötödik házassági évfordulójukon azonban a feleségnek nyoma vész és Nick pedig valamiért folyamatosan hazudik és különösen viselkedik a rendőrség a férjet tartja az első számú gyanúsítottnak.
  Most akkor melyik a hiteles?

 3. timi

  Hipotézis…

  “Az azonos című novellán alapuló film középpontjában..” nem azt jelenti, hogy a címe Az azonos. Hanem, hogy a film címével azonos című novellán alapul a film.

 4. nyavalya

  Ha hihetünk az eddigi értékeléseknek akkor Fincher apánk megint csak nagyot alkotott sőt! Állítólag Batgéza is karrierje legjobbját nyújtotta!!!
  Mindenképp moziban nézős darab.

 5. nyavalya

  Kapcsolgatom a TV-t erre látom Fincher arcát az M1-en, mutogat és mondja közben, hogy “nem, nem lehet.” Erre rá rögtön Návai Anikó a Szeretettel Hollywoodból című műsor műsorvezetője (ekkor tudtam meg mit is nézek) nem elspoilerezi a film végét! Fasza, én meg jövőhéten terveztem, hogy megnézem a filmet.
  Igaz a könyv és a film vége nem egyezik, de basszus, hogy lehet valaki ekkora paraszt?
  Fincher, de még Affleck is mondta, hogy ő nem akarja lelőni a végét inkább nézzék meg az emberek erre ez a szőkepina meg nem elmondja?
  Aki esetleg követi a műsorát (ezek után inkább kapjon Cancelt) nehogy megnézze mert SPOILER-es!
  Mondjuk nekem most már mind1, de akkor is megfogom nézni. Hülye vén kurva. Faszért nem megy ez nyugdíjba már, infantilis picsa.

 6. Valaki

  Nagyon jó film! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti ezt a műfajt. Végig lekötött, ami nagy szó, mivel egy közel 2 és fél órás filmről van szó. Tele van fordulatokkal és titokzatosságokkal. Ez egy remekmű.

 7. LeoFan

  Az imént néztem meg és meg kell mondjam, hogy “csodálatos” lett. Megmerem kockáztatni, hogy David Fincher élete eddigi legjobbját alkotta meg. Ben Affleck jó volt de Rosamund Pike vitte a prímet mert hátborzongatóan jó volt.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 8. Joe Doe

  Hát azért a Harcosok klubját meg a Hetediket semmi sem fogja űberolni, de attól függetlenül ez is nagyon jó lett. Ez az ember nem tud rossz filmet csinálni. Alien 3 a kivétel, de az nem az ő hibája miatt lett rossz.

 9. Coca-cola

  Szerintem egy vontatott, és bosszantóan hosszú film volt végkifejlet nélkül. Sajnos csak bosszúságot és nem élményt okozott.

 10. Astro

  Azt kell, hogy mondjam, nem semmi egy film. Aki látta már az tudja, hogy itt a story az ami elképesztő. Már-már mesterien sorakoznak fel a rejtélyek és a fordulatok. Mindez két és fél órás játékidőben úgy hogy csöppet sem unatkozik a néző. Aztán mikor fény derűl a ravasz titokra, felgyorsul a film, és még jobban magával ragad ez a precíz story. Nem beszélve a 2 főszereplőről sem. Ben Affleck talán élete legjobb alakítását hozta míg Rosamund Pike talán oscart is érdemelt volna amit művelt itt.
  És ami még plusz pont, hogy manapság kevés ilyen eredeti új szerű filmel rukkolnak elő a stúdiók. Na ez a film egy ilyen alkotás. Ugye az utóbbi években már a mozi kimerűl a megannyi folytatásokban, vagy rebotokban…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.