Jégkorszak 5 – A nagy Bumm

Ice Age: Collision Course (3D)

amerikai animációs film, 2016

 • magyar bemutató: 2016. július 14.
 • amerikai bemutató: 2016. július 22.
 • rendezők: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
 • főszereplők angol hangjai: Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Seann William Scott, Josh Peck
 • gyártó studió: 20th Century Fox, Blue Sky Studios
 • további részek: Jégkorszak mesék

Manny, Diego és Sid, ja meg a Motkány igencsak megélték a Harmadkor viszontagságait, a jegesedéstől kezdve a felmelegedésen át a kontinensvándorlásig, amit egypár túlélt dinó is színezett, de az összefogásuknak köszönhetően mindig is sikeresen keveredtek ki eme vészes időszakokból. Az ötödik részben pedig egy meteorrajjal kell szembenézniük,a mi ugyancsak kipusztíthatja az egész földi életet.

Jégkorszak 5 előzetesek:

Motkány – Botrány az égben rövidfilm:

37 hozzászólás a(z) “Jégkorszak 5 – A nagy Bumm” bejegyzéshez

 1. CoCo

  A RÉGI Disney mesék után nagy kedvencem lett a Jégkorszak. Imádtam az első két részt, és a 3. háát az teli találat volt. A karakterek mesések 😀 A negyediket már kicsit erőltetettnek éreztem, de azért nem volt rossz. Ezek után is vártam ezt a részt. Bíztam benne hogy a sok újabb és újabb elcseszett rajzfilm után amiket manapság kapunk, jön végre egy élvezhető, nevettető….de nem így lett. Siralmasan rossz! Poénmentes kotyvasz! Csalódtam benne!

 2. AAnna

  Én annyit mondok erről az 5. részről, hogy másra számítottam. Az előző részekhez képest egy kicsit gyenge, viszont ebből a gyengébb alapsztoriból egy nagyon jó 6. részt lehet csinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.