Jupiter felemelkedése

Jupiter felemelkedése – Jupiter Ascending (3D)

amerikai akciófilm/sci-fi fantasy, 2015

 • magyar bemutató: 2015. február 5.
 • amerikai bemutató: 2015. február 6.
 • rendezők: Andy Wachowski, Lana Wachowski
 • főszereplők: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae
 • gyártó stúdió: Warner Bros. Pictures

A Mátrix-trilógia alkotói, a Wachowski tesók újra egy különleges sci-fibe vágnak bele. A történetet maguk találták ki, egy Jupiter (Mila Kunis) nevű lány áll a középpontban, aki Chicagóban éli az egyszerű életét, de mindez megváltozik, amikor egy földönkívüli kommandós rátalál.

Jupiter felemelkedése előzetes:

további Jupiter felemelkedése képek/előzetesek

24 hozzászólás a(z) “Jupiter felemelkedése” bejegyzéshez

 1. Alex

  Mindig is imádtam a Wachowski tesók alkotásait! A Felhő Atlasz óta meg egyenesen várom a filmjeiket 🙂
  Ez a film is jó kikapcsolódást fog nyújtani a nyáron 🙂 Tetszik az, hogy túl sok infót nem árulnak el róla, de amit tudni, az érdekessé teszi ezt a filmet 🙂
  Channing Tatum, Mila Kunis és Sean Bean 🙂 Szerintem remek színészeket találtak ehhez filmhez is a tesók! 🙂
  Én várom nagyon ezt a filmet!

 2. Csomagtarto

  A trailer szerint,tenyleg utos film lessz. Kar h nallunk nincs szinkronos mozi,mert nem szeretem a feliratos filmeket. De majd dvdn meg lessz,mind az osszes tobbi.

 3. Mezei

  Engem nem igazán fogott meg az előzetes. Szerintem olyan kaki film lesz mint a Mat Damon Főszereplésével a Zárt világ vagy Tom Cruse főszereplésével az a robotos film nem emlékszem a címére de nem is érdekel. Szóval én nem várom ezt a filmet. Inkább amit 2014-ben a legjobban várok az a Need For Speed film ami márciusban jön.

 4. Astro24

  Nagyon jó film lesz. Már csak azért is, mert a Mátrix alkotóinak műve lesz, és mindemellett az eddigi előzetesek is nagyon jók. Na meg persze, ha már ekkora színészek lesznek benne, akkor már csak is jó lehet! 😀

 5. Astro24

  Szomorú vagyok látván már a 3. előzetest is, hogy csak jövőre kerül a mozikba. 🙁 Fantasztikus film lesz, fantasztikus szinészekkel, és a mátrixhoz hasonló fantasztikus akciókkal valamint úgyszintén fantasztikus látványvilággal, de még ahogy elnézem a zene se lesz rossz! Azaz már most egy fantasztikus filmnek néz ki, főleg ha még ilyen fantasztikus rendezők alkotják meg. Azért van ott fantázia még. 😉

 6. Astro24

  A helyzet az, hogy megnéztem, és a sok kritikával szemben én nem láttam rossz filmnek. Első sorban ezt a filmet azoknak tudnám ajánlani, akik javarészt az akció és a látvány miatt ülne be. Ugyanis a látvány az egyszerűen káprázatos. E-téren talán még a Galaxis őrzői látványvilágát is felülmulta.

  Folytatnám az akció jelenetekkel. A film ezen a terepen is nagyon erős lett, bár szerintem az akció jelenetek el lettek túlozva, mivel olyan gyorsan tőrtént többnyire minden, amit az én szemem aligha bírt már követni… Amikor a felhőkarcolók között csatáztak, annál a pontnál alig bírtam követni a történteket. Persze voltak élvezhetőbb, lassabb akciórészek is!

  Amire viszont nagyon panaszkodtak a kritikusok, az a story volt. Én nem láttam olyan vészesnek ezt, bár néhol jobban is megoldhatták volna, nem pedig összecsapni itt-ott.

  Na és jöjjenek a szereplők. Elsőre talán a főgonoszt emelném ki, aki úgy gondolom túljátszotta a szerepét, legalábbis a magyar hangja nagyon el lett rontva. Eskü mint egy meleg… A két főhős pesig hozta a tőlük megszokott alakítást.

  A zene jó volt, de sok olyan része volt a filmnek ahová nem illettek az egyes zenék…

  Tehát összességében nem rossz film. Ez egy igazi látvány film. Nem is bánnám ha lenne folytatása!
  10/8

 7. Ubul

  Most jöttem én is a mziból, egyet kell veled értenem. Vártam nagyon a filmet, nem csalódtam, nagyon jó kis kikapcsolódás volt.

 8. vindizel

  Én tegnap láttam. Ne higgyetek a kritikusoknak ez eggy nagyon jófilm!!!
  Akció, sztori, minden a hején van benne!!!!
  Én tuti megnézem 3débe is, mer csak kettőbe láttam!!! Mundjuk ezek a Wachowskik ezek nem csávók voltak régebben mindketten? Minha az eggyik most nő volna, nem??

 9. Alex

  Ma sikerült eljutni és megnézni! A kritikusoknak nincs igazuk. Ez egy igen is film lett! Engem tökéletesen lekötött arra a két órára, amíg néztem 🙂

  Wachowski-ek hozták a szokásos formájukat, és ismét összehoztak egy remek filmet.
  Jó volt a szerep osztás, jók voltak a karakterek, és ami a legjobb volt, a jelenet-zene kombináció! Imádom Michael Giacchino műveit!!

  Szerintem élvezhető volt, és alig várom, hogy újra láthassam a TV-men 🙂

 10. Lex Lutor

  Én ma néztem meg hát én megértem a kritikusokat. Még a nagy nevek sem viszik fel a filmet . Számomra ez egy 0 !!! Az a szürke ötven árnyalata meg nőknek való akik szeretik a romantikát. Számomra az egy -10 -es film . Rosszabb mint ez a valami itt fölül.

 11. joker

  sajnálom, biztos jó ,legalábbis a mátrix bejött. még nem néztem de épp azért is megnézem moziban nem hallgatok a kritikusokra

 12. Hümm
  A látványvilág tíz pontos, nagyon jó. De a történet? Atyaég. Nem spoilernek szánom bár az!
  Királylány hófehérke, akit megment a vadász. És megint megmenti a vadász. Aztán megint. Aztán megint. És megint. És megint. És megint.

  A zene pedig néhol egyszerűen megüti a fülem, és megkérdezem, ezt most itt, de miért?
  BE voltak tépve amikor összepakolták a dolgokat, az tuti!
  A főgonosz pedig durván túltolta a dolgokat. Gázul.

  Kb. ennyi.A látvány miatt én összességében 9 pontot adnék.

 13. DEDY

  Nagy bukta lett az USA-ban, 176 Millióból 44 milliót hozott eddig, de 45-46 M.-nál több nem fog összejönni.Úgy néz ki világviszonylatban sem éri el a költségvetést.(126 M.-nál tart összesen) Pedig, nagyon látványos kis film lett belőle. Úgy ültem be a moziba, hogy nem fog érdekelni a “leírt”, történet és a “leírt” színészek sem. Csak a 3D-s látványvilág miatt akartam megnézni, mert ekkora költségvetésből, már a Mátrixnál is hihetetlen képi világot produkáló Wachowski tesóktól, valami lenyügözőt vártam. Mondanom sem kell, meg is kaptam. Kikapcsolódni mentem, és 120percre ki is kapcsolódtam. Elképesztő volt a látvány, pláne 3D-ben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.