Képlet (Knowing)

Képlet – Knowing film

amerikai-ausztrál sci-fi/thriller, 2009

 • magyar bemutató: 2009. június 11.
 • amerikai bemutató: 2009. március 20.
 • rendező: Alex Proyas
 • főszereplők: Nicolas Cage, Rose Byrne, Chandler Canterbury
 • gyártó stúdió: Summit Entertainment

Képlet poszterek:

Az asztrofizikus John Koestler (Nicolas Cage), fia, Caleb egy iskolai programban vesz részt, amiben képeket kell elemezniük, amiket 50 évvel ezelőtt ugyanolyan életkorú gyermekek rajzoltak. A kis Caleb egy kislány rajzát kapja, aki számok egyvelegét firkálta a lapra.
John, az apa is szemügyre veszi a rajzot, és rájön, hogy a számok az utóbbi idők katasztrófáinak a dátumait jelöli. Ezenkívül még be nem következett katasztrófákat is fejt meg egy egyszerű képlettel, de ezek megakadályozására nem talál segítséget, kivéve az iromány alkotójának mára felnőtt lányát, Rose Byrne (Diana Wayland).

Képlet magyar feliratos előzetese:

Képlet dvd infók:

DVD megjelenése: 2009. október 20.

magyar és angol hang: DD 5.1
magyar felirat: van
Képformátuma: 1.78:1
A lemez tartalma/Extrák:
A film (kb. 120 perc)
A mindentudó képlet – Így készült a film
Az apokalipszis víziói
Előzetes

18 hozzászólás a(z) “Képlet (Knowing)” bejegyzéshez

 1. farkas

  a film alapja, bármikor bekövetkezhet, csak akkor nem jönnek az ufók. szomorú dolog, mint a film háttér zenéje. ez van.

 2. dash

  szerintem jó volt, a maga műfajában megállja helyét. nekem az idegenes szál is tetszett benne, végtére is ha ez a dolog valaha bekövetkezne tényleg csak “rájuk” számíthatunk!
  10/8

 3. dash

  sokan írták h uncsi volt az UFÓs megoldás, de mégis mivel lehetett volna helyettesíteni?
  megint egy tudós szálljon szembe a természet törvényeivel és mentse meg a világot? nem vagyok tudós,sem fizikus de a napkitöréssel még superman se tudna mit kezdeni 😀

 4. Csomi

  Az egész film jó volt, de a vége elrontotta az egészet! Teljesen szürreális emberi reakciók vannak benne.. Arra gondolok, hogy én például sosem ereszteném el a fiamat ha lenne és valószinüleg ő sem engem, akkor aztán sok értelme lenne az életnek, meg a gyerekek elalszanak a kocsiban egy erdő közepén este és otthagyják őket? Na ne vicceljünk már, elég nagy felelőtlenség lenne, felkelnek és azt se tudják, hogy mizu..
  Na mindegy, ez a véleményem, nem mondom, hogy kár volt megnézni, de azt se, hogy még egyszer is megnézném, sőt biztos nem!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.