Kingsman: A titkos szolgálat

Kingsman: The Secret Service

angol-amerikai akciófilm, 2015

 • magyar bemutató: 2015. február 12.
 • amerikai bemutató: 2015. február 13.
 • rendező: Matthew Vaughn
 • főszereplők: Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton, Samuel L. Jackson
 • gyártó studió: 20th Century Fox

Matthew Vaughn (Csilagpor, Ha/Ver, X-Men: Elsők) továbbra is a képregények világában él és ezúttal a Kingsmant viszi vászonra. A történet egy angol titkos ügynökségről szól, ami az egyik ügynökének (Colin Firth) azt a feladatot adja, hogy egy utcai gyerekből képezzen ki egy szuperkémet.

Kingsman: A titkos szolgálat előzetes:

11 hozzászólás a(z) “Kingsman: A titkos szolgálat” bejegyzéshez

 1. Zsófi

  Legjobb film!
  Nálam esélyes az évfilmjeként.
  Zseniális,élvezhető,akciódús,humoros,érdekes.
  Minden ami egy ilyen filmbe kell.
  Barátnőmmel eredetileg a Jupiter felemelkedésére mentünk volna, de a sok negatív kritika miatt, bizonytalan voltam vele kapcsolatban.Aztán valahogy megakadt a szemem em-e filmen, és úgy döntöttem/tünk ,hogy inkább ezt nézzük meg.
  Milyen jól tettük!
  Nem is értem, miért a mozi előtt egy nappal, találtam rá e gyöngyszemre. 🙂

 2. BBMom

  Hú, gyerekek, ez a film egyszerűen borzalmas volt. Részletezhetném, de nem teszem, mert annyit sem ér.

  4/10.

  Jó akció = Bourne-összes.

 3. Astro24

  2015 talán legjobb újjonca ez a film! Hogy úgy fogalmazzak, ez egy új szellemiségű James Bond, kissé visszaadva a régi James Bond feelinget is egyben. Nagyszerűek az akciójelenetek, tehát nem az van, hogy a szereplők arcába nagyítják a kamerát, ugy hogy semmit nem látunk jóformán a bunyózásokból… Mind ezt sikerült poénosra is venniük, amiben nagy szerepet vállal a főellenség. Előtte le a kalappal!
  Viszont nekem azért jobban tetszenek a mai James Bond feelinges filmek, amelyek jobban bepörgetik az agyam. Mindenesetre, ez a film nagyon jó lett, de ez már nem az én világom teljes egészében. Persze a folytatást ettől függetlenül nem fogom kihagyni! 😀

 4. Joe Doe

  Megnéztem. Erre adott a VOX 90%-ot? Mit szívtak azok, hogy annyira élvezték? 1 órát bírtam utána már nagyon döcögősen ment, néhol már a távkapcs felé nyúltam. Oké, hogy nem kell komolyan venni, de nem volt eléggé humoros (ha meg angol humor akart lenni akkor az inkább a gyalázása volt). CGI ronda, folytatásra kicsit több pénzt is költhetnének mert kb. Riddick szintű fos volt. Akciók egy része nem volt rossz, de kurvára zavart, hogy mindent felgyorsítottak. Sztori: Klisé klisé hátán. Egynek elment. Vaugh-ban meg van potenciál, de ne Guy Ritchie stílusával akarjon sikert elérni.

 5. Alex

  Csak annyit tennék hozzá, hogy ha annyira rossz, akkor imdb: 7,9 ; rotten tomatoes: 74%-os értékelés. Ja és bevétel gyanánt csupán 400 millió dollár!

  Hol is rossz ez a film? Szórakoztató? Igen. Élvezhető? Igen. Nincs semmi baj ezzel a filmmel, mint ahogy az értékelések és a bevétel is mutatja.
  Az, hogy nektek nem jött be, ízlések és ficamok 😉

 6. Joe Doe

  Szubjektív véleményről hallottál már?
  Komolyan fizikailag fáj mikor ilyen butthurt embereknek kell magyarázni mert ez véletlenül se olyan kurva evidens….jézusom….

 7. Sanyi

  Hát ez a film …
  Komolyan annyira jó film lehetett volna ,de a poénok néha annyira erőltettetek és fájdalmasak meg inkább mi a hátsó fertály gondolatom van nem hogy mosolyt csalna az arcomra. A realitástól meg mint Makó- Jeruzsálem, főleg a vége… alig tudtam megnézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.