Kong: Koponya-sziget

Kong: Skull Island (3D)

amerikai kalandfilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. március 9.
 • amerikai bemutató: 2017. március 10.
 • rendező: Jordan Vogt-Roberts
 • főszereplők: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, John C. Reilly, Jing Tian, Corey Hawkins
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures

A Warner szépen belekezdett az óriásszörnyes filmekbe, és következő alkotásuk a King Kong újraalkotása. Pedig nem is oly rég, még 2005-ben Peter Jackson csinált is egy látványos filmet az óriásmajomról, ami még az eredeti 30-as évekbeli new yorkos történetet szolgált alapjául. Mostanra ezúttal a híres Koponya-sziget felfedezését későbbre tették, sőt Kong is jóval nagyobb lesz, ráadásul ez egy nagyobb univerzum része lesz, aminek köszönhetően egy későbbi film során során az új Godzillával is összekerül a nagy majom.

Kong: Koponya-sziget előzetes:

2 hozzászólás a(z) “Kong: Koponya-sziget” bejegyzéshez

 1. Xd109

  Túl sok elvárásom nincs a filmmel kapcsolatbanl. Biztos hogy nem éri el a 2005-ös film szintjét. De ha már Godzillával fog összecsapni, akkor csinálják nyugodtan!!!

 2. Graf Spee

  Nos én az ezelőtti King Kong filmeket nem láttam, tehát nem nagyon tudok mihez viszonyítani. (Abban azért én is biztos vagyok, hogy ez egy egyfajta remake film)

  A történet maga eléggé furcsa, talán nagyon is scifi szerű az én ízlésemnek. Viszont ha azt vesszük, hogy King Kong igazából olyan abban a világban, mint amit az oroszlánkirályban az oroszlánokról gondoltunk (az állatok és a dzsungel királya és egyfajta védelmezője), akkor nem lehet nagyon rossznak nevezni a filmet.

  Nem rég néztem meg 3D-ben. Látványügyileg a film teljesen király, magával ragadó, nem rajzfilmes egy picit sem, de mintha egy reklámfilm készült volna a 3d technikához. (nem nem ez volt az első film, amit megnéztem 3d-ben)

  Egyes szereplők viselkedése talán túl logikátlan. Ezt döntse el magában mindenki, nem ismertetőt akartam írni a filmről.

  Összességébe nézve nem lett rossz. Láttam már jobbat is. Látványügyileg viszont mégegyszer leírtom teljesen magával ragadó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.