Kör 3 – Körök

Rings

amerikai horror/thriller, 2017

 • magyar bemutató: 2017. február 3.
 • amerikai bemutató: 2017. február 2.
 • rendező: F. Javier Gutiérrez
 • főszereplők: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan, Vincent D’Onofrio
 • gyártó studió: Paramount Pictures
 • további részek: Kör filmek

Gore Verbinski 2002-ben a japán horror-thriller amerikai változatával a műfaj egyik meghatározó filmjét tette le. Aztán volt egy folytatás, ami igencsak lagymatagra sikerült, és a harmadik rész eljövetele sokat váratott magára. A folytatásban a technikai fejlődés is megjelenik, és ennek köszönhetően a videokazettán terjedő kisfilmecske mára az interneten keresztül kezdi szedni az áldozatait, ami azért kicsit elveszi az igazi élét Samara bosszújának.

Körök előzetes:

52 hozzászólás a(z) “Kör 3 – Körök” bejegyzéshez

 1. JE

  Szégyen ide, szégyen oda ,mióta megnéztem az Átok horrort egyedül nem merek felmenni a padlásra,amióta meg a Kört,azóta kerülöm még a kútgyűrűket is:D

 2. pallagatimike

  honnan veszitek ,hogy ebben a részben is ki fog mászni a kiscsaj a tévéből????ez folytatás lesz nem az első rész 3 D-ben..

 3. asdasdasdasd

  szerintem az első volt a legjobb a második elég sz*r volt remélem itt vmi jót hoznak össze:D ja és a kockák ne írják ide feart mert ez nem a pcguru fóruma:D

 4. Ati

  Kör???
  Amerikaik csak plágiumot követnek el. Másodiknál nem volt ennyire érdekveszítő, tudjuk hogy ki az a szörnyeteg így már eleven rontja az összképet.

 5. xXx

  wao nah ez már döfi…
  az első tetszett a második már kevésbé viszont ha a kezdetekről szól az klassz arra azért kíváncsi lennék főleg mikor “Az asszony bevágja a kerti kútba” de hogy abba pontosan mi lenne 3D ? Mert ugye a kezdetekben nem igen mászkált kibe TVk-ből mert sokan azért várják hogy 3D lesz.
  Ha meg másról fog szólni az már kicsit erőltetett lesz szerintem! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.