Madagaszkár 4

Madagaszkár 4 – Madagascar 4 (3D)

amerikai animációs film, 2018

 • magyar bemutató: 2018. május
 • amerikai bemutató: 2018. május 18.
 • rendező: ?
 • főszereplők (szereplők hangjai): Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Chris Rock
 • gyártó studió: DreamWorks Animation
 • további részek: Madagaszkár mesék

23 hozzászólás a(z) “Madagaszkár 4” bejegyzéshez

 1. repetaurusz

  Hogy tudj mit kérdezni. 😀 🙂
  Egyébként, meg a pénz miatt biztosan lenyúznak még 1 bőrt a sztoriról.
  🙂
  Nem?

 2. Sanyi

  Most láttam a harmadik részt, szerintem elég rosszul sikerült. Remélem, majd a negyedik rész képes lesz feledtetni ezt a siralmas produkciót.

 3. Mucsi

  Az első rész az egyik kedvenc filmem lett, jó sztori, jó poénok, akkor kötelezőnek éreztem még egy részt,, ugyanis pl. a pingvinekből túl kevés volt. A második rész kielégítette a vágyaimat, sok poén, újabb jó sztori, talán a vége volt egy kicsit csalódás, de annyi belefért. A harmadik rész végén azt hittem, valami ,,Nickelodeonos hülyeséget” néztem meg, nem pedig ennek a filmnek a harmadik részét. Valahogy a harmadik részek minden filmnél rettenetesek (pl: Nagyon Vadon, Shrek), csak a Jégkorszaknak sikerült egy nagyon jó 3.részt kihozni. Nálam nincs elveszve a remény, ugyanis a Shrek 3 után a Shrek 4 nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy olyan jó lesz (persze a Shrek 2-től nem jobb). Abba igazatok van, hogy nem kell ennyi bőrt lehúzni egy filmről. Nem értem, ennek a filmnek minek kell 4 rész, mikor a Túl a sövényenből sajnos csak egy van.

 4. Patrik

  Miért kell így lehúzni a harmadik részt? Szerintem ez volt a legjobb. Most kövezzetek meg… Mostanában az embereknek semmilyen filmhez nincsen jó véleményük. Nem tudom mi van veletek?!

 5. Alex a kedvencem

  Én mindegyik részt imádtam,de nekem meg a pingvinekből van elegem. Most nagyon fel lettek kapva. Várom a 4. részt!! 🙂 🙂 🙂

 6. Tunyacsáp :)

  Lily ha kicsi lennél akkor te is szeretnéd . Az köztudott,hogy ez nem a felnőtteknek készült 🙂 Gondolj bele te is szeretnéd ha totyogós kisbaba lennél még !!! : D 15-18 éves is megnézi ezeket 😀 Akárcsak sok felnőtt ember is!!!

 7. Szonja

  Szerintem nincs olyan ember akinek ne tetszene,kicsit és nagyon megnevettet és érzelem is van benne elég és kell is ebből a világból ugyanis kezd kiveszni,csak a durvaság ès egymás megbántása a cél.Nem értem mi a jó ebben?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.