Made in Hungária

Made in Hungaria

magyar zenés film, 2009

 • magyar bemutató: 2009. február 5.
 • rendező: Fonyó Gergely
 • főszereplők: Szabó Kimmel Tamás, Kiss Tünde, Fenyő Iván, Valentin Titánia
 • forgalmazó: Budapest film

Made in Hungaria poszter:


A Hungária együttes megalakulásáról szóló musical film.
A 60-as évek Amerikájából hazatérő Miki célja, hogy itt Magyarországon honosítsa meg a Rock’n’Roll stílusát.

Ám a kezdeti nehézségek, a barátok ellenszegülése és első szerelme, Vera iránta irányuló érdektelensége ösztönzi Mikit, hogy bizonyításként résztvegyen a Ki Mit Tud tehetségkutató műsorban, ahol nemvárt siker várja.

Made in Hungária előzetes:

Made in Hungária dvd és Blu-ray lemez infók:

DVD megjelenése: 2009. május 14.
Blu-ray megjelenése: 2009. december 3.

A dvd lemezek tartalma:
A film (kb. 109 perc)
Audiokommentár Fonyó Gergely rendező, Csukás Sándor operatőr, valamint a két főszereplő, Szabó Kimmel Tamás és Fenyő Iván közreműködésével
A kulisszák mögött
Előkészületek
Fotógalériák
Extra videók
Karaoke verzió
Mozielőzetes

A BD lemez tartalma:
Alternatív változat – Karaoke-verzió
Werkfilm – A kulisszák mögött
Audiókommentár
Előkészületek
Képgaléria
Videóklip
Előzetes

56 hozzászólás a(z) “Made in Hungária” bejegyzéshez

 1. Anita

  nem tom de én még nem tom letölteni csak a mozis változatot és az nem jo minödégü nem tudjátok honnan lehet letölteni?kösyke:D

 2. Dickinson

  Majd ha megjelenik DVD-n, akkor lehet letölteni a dvd-minőségűt, addig nem. 1-2 hónapot ki lehet bírni. A TPB-n fenn van a torrent, de szerintem ne töltsétek le, mert rossz minőségű mozis. Tönkre teszi az élményt.

 3. kishuncut

  áááááááááááááááááh ez nagyon jóó:)
  imádom ezt a filmet:) pedig eddig nem voltam ilyen zenei stílus szeretője..de megfogott a film hangulata:)

 4. Ciculi

  Én imádtam minden percét! A DVD május 12-én jelenik meg, legalábbis ezt olvastam valahol. Én letöltöttem a mozis torrentet, mert nem bírtam ki a megjelenésig. A dvd-t 100%, hogy meg fogom venni, ennyi jár ennek a filmnek! Azóta nmagy “hungáriás” lettem, még egy retro pöttyös rucit is varrattam a film hatására! Fenyő 4ever!

 5. Ciculi

  én már előtte is eléggé Hungáriás voltam, úgyhogy presztizs kérdés volt, hogy megnézzük. Nekem már az előzetes nagyon tetszett! Alig várom a megjelenést!

 6. macska

  Mikor mi is +néztük, a közönség együtt dobogott a ritmusra 🙂 a zenére. Régen elfeledett érzések, emlékek jöttek fel bennem is. Kiváló volt!!! Gratula.

 7. Viki

  Melyik vagy “cukurbaba”? Kikereslek?Hogy kerültél bele?:)Amúgy szuper jó vfilm, jó, hogy a fiatal tehetségeket teszik bele!:D

 8. Szőcs Márton

  Nagyon szeretném megnézni dvd-én vagy másoltan a Made in hungariát!!!

  Ki tudja letölteni nekem???

  Ha valaki megdudja szerezni akkor elküldheti ezen a E-mail címen:szocsmarton@freemail.hu

  Ha valaki elküldi nekem nagyon köszönöm!

 9. Ash

  Én sajnos kiírt dvd-n tudtam megnézni, de nem volt rossz. ÉN egy ilyen filmet egy hideg téli estén, egy bögre meleg teával a kezemben szeretek megnézni.

  DE COOL 😀

 10. dávid

  először nem akartam megnézni de amikor a szüleim elkezték nézni és anyira teccett hogy utána még3-szor megnéztem

 11. hozzá értő

  mi a fasznak kell leszarozni a magyar filmeket magyarok vagytok nem? én szerintem ez a film q-vára jó volt és a többi magyar film is jók mi magyarok világ szerte jobb humoros filmeink vannak és már kezdjük elérni magasabb szinvonalu filmeket is világ szerte. és azt hiszitek hogy csak a magyarok néznek magyar filmet csak hiszitek.

 12. toxique

  A 2.vh előtt voltak jó filmek (Liliomfi, Hippolit, Meseautó… tényleg jók voltak, sőt). De mostanában mi van? Erőltetett, majmolt, amerikai-remake, 1000szer lelőtt gagyi-poénos vacakok.

  A színészek döntő többsége meg annyira tehetséges, de annyira, hogy összepisálom magam a tehetségüktől… lenyűgöz, amikor fa arcal, 0 mimikával, hangtónussal és gesztikulációval rendelkező alakokat hasonlítunk Jack Nicholson-hoz, Meryl Streep-hez, Kidman-hez, vagy Piere Richard-hoz. A magyar filmszínészek 99% pocsék, kutyaütő, tehetségtelen (a színpadi színészekkel ellentétben): mintha csak külön kiválogatnák őket. A sztárolásuk meg szánalmas.

 13. Slevin.

  Miért agyhalott és 14 éves a kommentelők fele?! ez egy állat film és nem,nem az első musical film..Csinibaba szerintetek mi?! szal kapjátok be érthetetlen kis buzik,foggalmatok sincs h milyen egy jó film..rocktábor meg twilight<3"..nyasgem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.