Demóna

Demóna – Maleficent (3D)

amerikai fantasy, 2014

Csipkerózsika története talán az egyetemes mesetörténelem egyik legismertebb darabja. A kiváló alapötletek táborát erősítendő, a film ezúttal nem az ártatlan hercegnő szemszögéből, hanem a gonosz szerepében tetszelgő Demóna álláspontjából igyekszik bemutatni a páratlan mese fonákját. A gyártási fázisban lévő film címszerepét Angelina Jolie játssza, a rendezői székben pedig az effektkirály, az Avatar és az Alice Csodaországban Oscar-díjas látványtervezője, Robert Stromberg fog ülni. Magyar premierdátum egyelőre nem repked az éterben.

2014. április 8.

2014. március 19.

2014. március 18.
Demóna előzetes

2014. március 10.
Demóna poszterek

2014. január 27.
Maleficent tv-trailer

2013. december 22.
Maleficent első előzetese

Kapcsolódó bejegyzések

 1. Eddig 6 hozzászólás van a “Demóna”-hoz

 2. By Benc3 on dec 24, 2013 | Reply

  Igen kíváncsi leszek, hogy milyen film lesz. Első ránézésre a Hófehér és a vadász jutott róla eszembe. Milyen érdekes, hogy egy 1959-es rajzfilmnek is még mekkora feelingje tud lenni. Bírom ezeket a típusú filmeket, mert teljesen elengedik a fantáziát és ami a legjobb benne, hogy a technika már lehetővé tudja tenni, hogy életre keltsük ezeket a mesehősöket. :D

  Már várom!

 3. By mark on dec 25, 2013 | Reply

  EZ TÖK JÓ FANTÁZIA FILM LESZ. CSIPKERÓZSIKA MOZIFILM. DE JÓ. SZERETEM A FANTÁZIA FILMEKET. EZT VÁROM MÁR NAGYON.JÓ HOGY A RÉGI MESEFILMEKET MEGFILMESÍTIK.

 4. By Kinga on dec 25, 2013 | Reply

  Nagyin várom de ez nagy tévedés hogy Demóna Csipkerózsika mostohája volt. Ezt rosszul írták le. Demóna gonosz tündér akit Csipkerózsika születésnapjára nem hívtak meg ezért is átkozza meg a jól ismert történettel amit ismerünk rokka, új szúrás, halál, 100 éves alvás.

 5. By xx18Rolandxx on dec 27, 2013 | Reply

  Én kíváncsi vagyok a végeredményre. A Trailerből annyi lejött hogy baromi látványos lesz a film,bár az Hófehérke is az volt aztán tudjuk mi lett a vége. Mondjuk ide legalább nem erőltetik bele Savanyú Pofa kisasszonyt de azért Elle Fanning se annyira meggyőző. Bár úgyis Angelina a húzónév és habár a trailerben nem szerepel sokat azért szerintem helyt fog állni a filmben. Habár pár kommentben azt írták hogy ha ő nem fogadja el akkor Tilda Swinton-t kérték volna fel és ha csak abból indulunk ki hogy ő már játszott gonosz boszorkányt akkor nem alaptalanul választották volna őt.

  De azért én mindenesetre várom a filmet,ki tudja hátha még jó

 6. By joker on jún 25, 2014 | Reply

  szuper volt jól alakitott angelina ,sokkal jobb lett mint az óz

 7. By joker on júl 3, 2014 | Reply

  ja 10/10

Szólj hozzá