Pókember – Hazatérés

Spider-Man: Homecoming

amerikai fantasztikus film, 2017

 • magyar bemutató: 2017. július 6.
 • amerikai bemutató: 2017. július 7.
 • rendező: Jon Watts
 • főszereplők: Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya Coleman, Jon Favreau, Donald Glover, Tyne Daly, Marisa Tomei, Robert Downey Jr.
 • gyártó studió: Columbia Pictures (Sony), Marvel Studios
 • kapcsolodó filmek: Marvel filmek, Pókember filmek

A Pókember a Marvelnek mindig is a legnépszerűbb képregény hőse volt, és fájó is volt, hogy a Bosszúállókkal nem tudott együtt harcolni ezidáig, de a Marvel univerzum harmadik fázisára ez is megvalósult. Az Amerika kapitány: Polgárháborúban egy kis cameo szerepe (de annál emlékezetesebb) után 2017-re újra egy saját filmmel jön (szám szerint a harmadik verzió), amiben a címszereplő újra a tini éveiben van. Ezúttal már Tony Stark patronálásával száll szembe a gonoszokkal, és nagy ellenségként a Keselyűvel kell megküzdenie, akit Michael Keaton alakít.

Pókember – Hazatérés előzetes:

8 hozzászólás a(z) “Pókember – Hazatérés” bejegyzéshez

 1. Névtelen

  Nálam kinyírták ezzel pókembert::( Kövezetek meg, de nekem bejött a Csodálatos Pókember, ahogy felépítették, és nagyon vártam a folytatását, de ez..

 2. Alex

  Névtelen:
  pont hogy a Csodálatos pókemberrel nyírták ki a karaktert! Annyi hülyeség volt a két filmben, hogy az félelmetes.
  Ez a Pókember sokkal jobbnak ígérkezik!

 3. Bazsi

  SZerintem nagyon jó lessz a film már alig várom!!!
  nagyon ötletesnek találom hogy a pókembert is belevitték a marvel univerzumba!
  #marvelinfinite

 4. LOGAN

  Az egész filmet belengi ez a rohadt mcu. atmoszféra. Es itt nem arra gondolok hogy utálom az a filmuniverzumot. De minek mar ide vasember megint? Oké o adja a jelmezt meg polgárháború stb. De az előzetesben konkrétan erőltetettnek es mar mar irritalonak találtam. Túl sok. Egyszerűen sulytalannak hat az egész ezek miatt. Valahogy számomra mar nagyon felhigultak ezek a filmek (Marvel). Nem mondom hogy rosszak, nem is szidom őket ne értsetek félre. Nem azzal a szándékkal jöttem hogy itt bárkit is felidegeljek vagy veszekedjek, egyszerűen csak leírom en is a véleményen ahogy mindenki más. 😉
  Természetesen várom, de mar ez a pokember annyi szalon es annyi kéz által lett elbarmolva hogy elég nehéz újra bízni. De hatha meglep majd a film. 🙂

 5. Ricsi

  Város a film nagyon,meg amúgy is Pókember fan vagyok.Viszont a Tom Holland csávóval nem tudok kibékülni.Nagyon-nagyon nyálas,és nyápic gyerek erre a szerepre,abszolút rossz választás.Elrontották a válogatást nagyon.Michael Keaton viszont az egyik kedvenc színészem,ő tuti nagyot fog alakítani,mint mindig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.