Megint 17

Megint 17 – 17 Again

amerikai romantikus vígjáték, 2009

 • magyar bemutató: 2009. május 28.
 • amerikai bemutató: 2009. április 17.
 • rendező: Burr Steers
 • főszereplők: Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Matthew Perry, Michelle Trachtenberg
 • gyártó studió: New Line Cinema

Megint 17 plakát:


Az elkövetkezendő életet színesebben látja az ember 17 évesen, és számos olyan dologról álmodik, mint mindenki más. Az élet előrehaladtával minden csillogás elveszti a fényét, és így van ezzel Mike O’Donnellel (Matthew Perry), aki 37 évesen elváltan él, a gyermekei egy nagy lúzernek tartják, a munkahelyén sem a legkedveltebb egyén, és az amúgy sem épeszű haverjánál él.
Egy sötét esős éjjelen, Mike egy öregúrat akarván megmenteni, de sajátmagát sodorva ezzel a bajba, aminek következtében egy csoda közepette sikerül újra 17 évesnek (Zec Efron) lennie.
Mivel az ember 17 évesen sem lophatja a napot, ezért el kezd újra iskolába járni, ahol sikerül a lányával közös osztályba kerülnie.
A mostani beilleszkedése nem megy a leggördülékenyebben, mert a 20 évvel ezelőtti tinistílust a mai fiatalok nem igazán fogadják el. Ráadásul a gyermekeivel így 17 évesen is apaként akar bánni, ami még furábbá teszi a fiatal Mike-ot.

Megint 17 előzetes:

Megint 17 dvd infók:

DVD megjelenése: 2010. április 7.

magyar és angol hang: DD 5.1
magyar felirat: van
Képformátuma: 2.35:1
A lemez tartalma/Extrák:
A film (kb. 100 perc)
Zac retró táncmozdulatai
Kiestem a szerepből!
Kimaradt jelenetek

63 hozzászólás a(z) “Megint 17” bejegyzéshez

 1. Dííísy :P

  Sterling Knight is jó a filmbe,de szerintem az olyan jó rész amikor Zac megvédi Sterlinget
  Itt jön rá am hogy mi van a gyerekeivel azt se tudta h a lányának pasija van meg aztsem tudta h a fiát állandóan bátnják szal ez a visszaváltozás csak jót tett neki :DD

 2. Krisztiii

  Nekem tetszett. Kiskoromban nagy rajongó voltam, mármint Zac Efronos, de kinőttem a HSM-ből. Mikor először láttam nekem sem tetszett, sőt tisztára kiakadtam, hogy ennyi időt pazaroltam erre a szarra az életemből. Persze ez nem most volt. Most, hogy már nem számít újnak a film, megint megnéztem tv-ben és annyit röhögtem rajta… Persze én akkor még tíz éves voltam meg minden, vagyis akörül és nem vágtam a legtöbb poént. Most viszont nagyon bírom.
  És, ha már itt tartunk! Arra szeretnélek kérni titeket, hogy leírnátok azt a három okot, hogy miért lehet seggfej Stan? Mármint abból a jelenetből mikor nagyba cikizi. Abból kettő meg van, hogy kicsi a cerkája, meg hogy havibajos kiscsaj valójában, de a harmadikra nem emlékszem. Valaki letudná írni nekem, mert a neten nem találom! Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.