Monsters 2: Sötét kontinens

Monsters: Dark Continent

amerikai sci-fi thriller, 2015

 • magyar bemutató: 2015. június 4.
 • amerikai bemutató: 2015. április 17.
 • rendező: Tom Green
 • főszereplők: Johnny Harris, Sam Keeley, Joe Dempsie

A mostani Godzilla film rendezője, Gareth Edwards ez előtt csupán egy filmet rendezett, aminek a karrierjét is köszönheti, a minimál költségvetésű Monsters szörnyinváziós filmet. Amíg Edwards az óriásra nőtt szörnnyel foglalatoskodott, addig egy új rendezővel elkészítették a Monsters második részét, ami egy katonai különítményre fókuszál, akiknek az egyik szörnyek által elfoglalt területre kell behatolniuk.

Monsters – Sötét kontinens előzetes:

9 hozzászólás a(z) “Monsters 2: Sötét kontinens” bejegyzéshez

 1. nyavalya

  Ismét egy olyan film aminek az első részét csak a torrentesek láthatták. Gratula megint.
  Ez is beállhat az Insidious meg a 30 nap éjszaka mellé.
  Ez olyan mint egy sorozat 10 évadát (ami a sorozatzáró évad lenne) adnák le a TV-ben, az előzőket meg nem. Már látom magam előtt milyen szöveggel próbálják becsalni a nézőket:
  “Gareth Edwards producertől, a Godzilla rendezőjétől”.

 2. jakuska

  Már a második rész is fent van a neten, de se felirat, se szinkron a másodikhoz, az első részhez is csak felirat van… Sajnos sorolhatnám hágy és hágy filmet láttam már ami 10/10 es és magyarország azt sem tudja hogy létezik… nem tudom ki válogatja a filmeket idehaza, de az a valaki/valalik nagyon nem éreznek rá a dolgokra…

 3. András

  Ha azt hiszi valaki, hogy nagy szörny hentelés lesz izgalmas jelenetekkel, akkor téved. A szörnyek a háttérben futkosnak, mászkálnak, miközben az amerikai alakulat, ahogy már azt láthattuk, az iszlamisták ellen harcol. Óriási csalódás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.