Őrült, dilis szerelem

Őrült, dilis, szerelem – Crazy, Stupid, Love

amerikai romantikus vígjáték, 2011

 • magyar bemutató: 2011. szeptember 1.
 • amerikai bemutató: 2011. július 29.
 • rendezők: Glenn Ficarra, John Requa
 • főszereplők: Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone, Julianne Moore, Marisa Tomei, Kevin Bacon, John Carroll Lynch, Jonah Bobo
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures

Örült, dilis, szerelem plakátok:Cal Weaver (Steve Carell) élete tökéletesnek néz ki, csakhogy a felesége megcsalja és ezért el is akar válni tőle. A hoppon maradt Cal így a szabad estéit egy kocsmában tölti, ahol megismerkedik Jacobbal (Ryan Gosling), aki az új barátját bevezeti a menők agglegény életébe…

Őrült, dilis szerelem előzetes:

Őrült, dilis, szerelem dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2012. január 11.
magyar hang: DD 5.1 (dvd és Blu-ray)
angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)

A dvd és BD lemezek tartalma:

 • A film (kb. 115 perc)
 • Steve és Ryan a bárban (csak BD-n)
 • A nagy egymásra találások (csak BD-n)
 • Kimaradt jelenetek

 

8 hozzászólás a(z) “Őrült, dilis szerelem” bejegyzéshez

 1. OFFICE

  Mint ahogy a nevem is mutatja,imádom az Officet és Steve Carell,de ez a film nem tetszett.Unalmas,erőltetett,sablonos fos.Miss hipó a legalja az egésznek.Jukianne kisasszonyt sose bírtam,tehetségtelennek tartom,de ettől függetlenül állatom azt,hogy ebben a filmben egy nagy 0 volt.Ez a Ryan gyerek hozta a szépfiú karaktert,ezzel nem is volt baj,de látszik,hogy nem sok köze van a színészethez.Máris úgy emlegetik mint Barad Pitt utódját,(LOL)akiről köztudott,nem a fantasztikus színészi játékával tart ott,ahol.Carell most is jó volt,hozta a tőle elvártakat,de ez a film tényleg gyenge.A tanárnőt játszó Marisa Tomei vicces volt,és dögös.Üde színfolt volt a filmben.Ja,és az a kis taknyos kölyök kurva irritáló volt.Az Őrült dilis szerelem.Igazi erőltetett kliséhalmaz,nyálas kivitelben.És ezért hagyta ott Steve az Officet….

 2. Laci

  Bizony ennek a Ryan gyereknek tényleg semmi köze a színészethez, végül is jelölték már Golden Globe díjra és Oscar díjra. Attól mert valaki nem tanult szakszerű módon színészetet még nem biztos, hogy rossz színész lenne.

 3. XDD

  Igen és Brad Pitt is szar volt a Blöffben és Becstelen brigantykban is. 🙂
  Office, szerintem neked azzal van gondod ha valaki “szép ember”.

 4. Rob

  Az Office egyszerűen szörnyű, unalmas és végtelenül humortalan. Én spec unalmas filmet még nem láttam Pittől, a Blöffben pedig szerintem jól alakította a cigót, de hát ízlések és pofonok.

 5. x

  Office, nálad inkompetensebb idiótát még nem láttam, aki ki merte nyitni a száját egy jó filmmel kapcsolatban. Atyaég 🙁 Ryan Gosslingnak nincs köze a színészethez? Ember, te tényleg ki merted mondani ezt a szánalmas lyukon keresztül a fejeden?

 6. M3NYUS

  Osztom x véleményét!
  Gosling mint rossz színész meg Brad Pitt szar volt a Blöffben meg a Becstelenben?
  Hát ennyi ésszel fegyver nélkül is közveszélyesek vagytok, komolyan.
  Aki ilyet ír annak szerintem telelehet a szobája Kiszel Tündés naptárral.

  Vissza a filmhez: Haláli, már amikor Steve kiszállt a mozgó járműből éreztem, hogy ez egy nagy marhaság lesz.
  Őszintén szólva én szarrá röhögtem, jók voltak a poénok és a drámai része sem volt lassú és nyálas. A színészek alakításaival maximálisan megvoltam elégedve.
  A végső “bunyó” az volt a legjobb rész!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.