Parajelenségek: Szellemdimenzió

Paranormális Activity 5: The Ghost Dimension (3D)

amerikai horror, 2015

 • magyar premier: 201?.?.?.
 • amerikai premier: 2015. október 23.
 • rendező: Gregory Plotkin
 • főszereplők: Jay Hieron
 • studió: Paramount Pictures
 • további részek: Paranormal Activity filmek

Az ötödik felvonás kicsit váratott magára, mivel ez nem követte az előző részeknél tapasztalt éves periódusi megjelenést, de végül még is csak megérkezik. Elméletileg ez lesz az utolsó rész, és mint zárórész, minden függőben maradt kérdésre választ kapunk. A kamera ezúttal egy kislányos család kezébe kerül, akik beköltöznek a házba.

2015.június 24.

Parajelenségek: Szellemdimenzió előzetes:

53 hozzászólás a(z) “Parajelenségek: Szellemdimenzió” bejegyzéshez

 1. Teller Vilmos

  Csak, hogy ne legyen félreértés 😀 Tudom,hogy itt a sok ökör mindent elhisz. Szóval…
  Ez a latin amerikai spin-off, a “Paranormal Activity : The Marked Ones”
  Az 5. rész októberben jelenik meg ! 🙂

 2. Szabina

  Volt szerencsém látni Angliában az 5.részt és el kell, hogy mondjam ugyanolyan volt mint az eddigi 4 rész. A séma ugyanaz volt, annyi különbséggel, hogy most nem volt köze az előtte lévő részekhez. Egyedül a végén tért vissza 2 helyszín, illetve egy konkrét részlet az első részből csak más szemszögből. Én mondjuk szeretem ezt a film sorozatot így nem csalódtam benne de több “ijesztő” rész lehetett volna benne.

 3. Roland

  Várom az egyik kedvenc filmem mindegyik része nagyon tetszett egy filmet nem gépezés közbe kell nézni hanem minden részt egymásra építeni sokan azzért szolják le mert nem figyelik az apró részleteket nagyon várom már hogy ki jöjön 🙂

 4. Márk

  hát én ezelőtt csak a 4ediket láttam de ez a Marked Ones nagyon bejött volt benne para is meg látvány legalább itt végig belső kamerás a nézet nem ilyen hülye felszerelt beállított xD és a sztori is jó!

 5. Márk

  A marked ones igazábol külön film nem mondanám előzménynek de mindenki nézze meg igaz hogy feliratos de megéri

 6. ÉN

  Nem tudom ti mit mondtok de nekem bejöttek a Paranormal Activity filmek (Bár talán a 4 ami nem annyira). Remélem jó lesz! 🙂

 7. Anett

  Valaki tud valamit, hogy mégis mikor jelenik meg a mozikban? egyszer október 23 aztán 29 és most csak október. akkor most mi is van??????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.