Piranha 3D

Piranha 3D – Pirannya 3D

amerikai horror/thriller, 2010

 • magyar bemutató: 2011. január 6.
 • amerikai bemutató: 2010. augusztus 27.
 • rendező: Alexandre Aja
 • főszereplők: Elisabeth Shue, Adam Scott, Ving Rhames, Richard Dreyfuss, Jessica Szohr, Jerry O’Connell, Christopher Lloyd
 • gyártó studió: Dimension Films
 • további rész: Piranha 3DD

Tavasszal a Victoria-tó megtelik fiatal fürdőzőkkel, akik önfeledt bulizással ünneplik a nyár közeledtét. A tó mélyén azonban egy hirtelen földmozgás következtében a külvilágtól több millió éve elzárt vérszomjas piranhak szabadulnak el, és az éhségüket a fürdőzőkkel kívánják oltani.

Piranha 3D előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=l26laWfYxk4

Piranha 3D dvd és Blu-ray infók:

DVD, Blu-ray és BD3D megjelenése: 2011. május 11.
magyar hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)
angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)
A lemezek tartalma:
A film (kb. 86 perc)

45 hozzászólás a(z) “Piranha 3D” bejegyzéshez

 1. Kun Adrián

  Ez a film egy nagy kalap szar.Horror az biztos de remélem hogy nem csinálnak már ilyen faszságokat.Milyen vége lett ennek a baromságnak.Ha jól emlékszem a seriffel a bébi piranjákról beszélgettek és végűl a vége egy óriási piranha megette az egyik főszereplőt ennyi,, ez lett a vége.Megnéztem és olyan hányinger jött rám húúúúúúúú azthittem,hogy betacsolok.Szóval ez a film gyenge azoknak akik utálják a sok vért és a sok testrészt..

 2. szotyi1994

  a filmben tényleg megeszik az embert de multhéten láttam egy sorozatot amiben pont a pirahnaról szól és a valoságban csak akkor támadnak ha veszélben érzik magukat

 3. FireWork212121

  Szerintem jó film volt, nekem nagyon bejött, 3D-ben, pedig én nem szeretem a 3D-és szemüveget mert könnyezik a szemem. De kíváncsi voltam a filmre, nekem bejött. Lesz második része is, várom már nagyon.

 4. Bostele

  Piranha 3DD előzetes

  A Piranha 3D folytatását már dupla D-vel adják el, az első filmben is volt azért jó pár dupla D, köszönhetően Riley Steele-nek és Kelly Brooknak. A második részben a fürdőző csajok mellett azért jön a Baywatch sztárja, The Hoff és Christopher Lloyd is megint felbukkan. Mindketten kellemes és röhejes perceket szerezhetnek a közönségnek, elég csak rájuk nézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.