A szürke ötven árnyalata Halálos iramban 7 Bosszúállók: Ultron kora Holnapolisz Mad Max: A harag útja Jurassic World Terminator Genisys James Bond - Spectre Star Wars: Az ébredő erő Batman v Superman
Hirdetés:

Pókember (2012) infók, képek, előzetes

A Sam Raimi által rendezett Pókember-filmek megértek három részt, majd a  negyedik részt is össze akarták hozni, de az alkotói viták miatt a Columbia stúdió úgy döntött, hogy egy teljesen új franchise-ba kezd bele. Az új Pókember film létrehozása azért is szüksége, mert ha a Columbia nem csinál belőle filmet egy megadott időn belül, akkor a megfilmesítési jogok visszakerülnek a Marvelhez.

Az új Pókember film az Ultimate képregénysorozaton fog alapulni, és Peter Parker tiniéveit veszi alapul. A film megrendezésére Marc Webbet kérték fel, akinek az eddigi legnagyobb sikere az 500 nap nyár című film.

2012. június 30.

Pókember poszterek

2012. június 6.

Pókember kaszkadőri munkálatai

2012. május 28.

Pókember ausztrál trailerje

2012. május 15.

Pókember videók

2012. május 10.

2012. május 3.

A csodálatos Pókember trailer

2012. április 30.

A csodálatos Pókember moziplakátok

2012. április 16.

A csodálatos Pókember poszterek

2012. április 14.

Parker a metrón

2012. március 25.

Kép a Gyíkról

2012. március 21.

Pókember körözési plakát

2012. február 7.

A csodálatos Pókember második előzetese

2011. december 23.

2012-es Pókember Empire borító és képek

2011. december 10.

A csodálatos Pókember moziplakát

2011. december 9.

Andrew Garfield a lámpaoszlopon A csodálatos Pókember utó-forgatásán

2011. november 30.

Fényképezett látványterv a Gyíkról

2011. július 20.

A csodálatos Pókember első előzetese

2011. július 16.

EW képek a Pókemberhez


2011. május 24.

A csodálatos Pókember poszter

2011. május 19.

Egy hídjelenet előkészületei

Felvételek készültek New York egyik függőhídján, a Williamsburg-hídnál. A komolyabb felvételekhez pedig megépítették a híd egyik részletét, hogy az akciójeleneteket ott vegyék fel a forgalom akadályozása nélkül.

2011. május 10.

A Parker háznál a Pókember stábja

Az első forgatási képek Rhys Ifans által alakított Dr. Curt Connorsról, aki Peter Parker egyik egyetemi tanára. Connorsnak hiányzik az egyik karja és annak visszanövesztésere kísérleteket végez magán, aminek következtében végül Gyíkká fog átalakulni, a Pókember egyik legismertebb ellenségévé. Továbbá Martin Sheen is felbukkant a forgatáson, aki Ben Parkert, Peter szeretett nagybácsikáját alakítja.

2011. május 3.

A Pókember 4 forgatása

2011. május 1.

Az új Pókember film New York-i forgatása

2011. február 15.

A Pókemberről egy újabb hivatalos kép

A Columbia közzétette a második hivatalos promoképet az új Pókember filmjéhez, amin a főhős már teljesen beöltözve, maszkban látható. Ezentúl a stúdió hivatalos címet is adott és már The Amazing Spider-Man-nak lehet nevezni a filmet. Ezt a címet viseli a Pókember-univerzum legelső és leghosszabb képregénymagazin-sorozata is. Így várhatóan a magyar címe A csodálatos Pókember lesz.

2011. január 27.

A Pókember 4 forgatásán

Egy forgalmas úttesten játszódó akciójelenet részleteit vették fel az új Pókember forgatásán Los Angelesben.

2011. január 14.

Andrew Garfield az új pókember jelmezben

Az első kép az új Pókemberről (még maszk nélkül), amin meglátszik, hogy a jelmezen egy-két dolgot megváltoztattak az előző filmekhez képest. Az álruha pókháló hímzését és a rajta lévő emblémát kicsivel visszafogottabbá tették, hogy jobban igazodjon a fiatalabb korban lévő Peter Parker karakteréhez.

2011. január 7.

Peter Parker és Gwen Stacy az iskolai lelátón

Forgatási képek, amiken már Andrew Garfield is látható, mint Peter Parker:

2010. december 9.

Gwen Stacy az új Pókember mozifilm forgatásáról

Az első képek a szőke Emma Stoneról, mint Peter Parker tiniszerelme.

2010. október 6.

Emma Stone alakíthatja Gwen Stacyt


Most Amerikában a nagy sikereket elért Könnyű nőcske film főszereplője kapta meg a lehetőséget, hogy eljátszassa Peter Parker egyik gimis szerelmét, Gwen Stacyt. Eredetileg a Pókember későbbi barátnője, Mary Jane Watson szerepére tartották esélyesnek a színésznőt, de végül a szőke lány szerepét kapta meg.

2010. július 2.

Andrew Garfield lesz az új Pókember

Nagy húza-vona után végre meg lett a hivatalos bejelentés is, és Peter Parker szerepére a 26 éves Andrew Garfieldot választották, akit eddig tán legjobban a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma filmből lehet ismerni, ahol Antont alakította.

Kapcsolódó bejegyzések

 1. Eddig 189 hozzászólás van a “Pókember (2012) infók, képek, előzetes”-hoz

 2. By Feri on júl 3, 2010 | Reply

  Szóhoz se jutok!

 3. By arben on júl 6, 2010 | Reply

  nem értem miért kell hogy más játsza pókembert szerintem ezzel elszurják az egészet. Mi lett a régivel hálót szött és lehorgonyzott tiszta gagyi sziasztok

 4. By koka on júl 20, 2010 | Reply

  Hát mik vannak [........]

 5. By ... on okt 2, 2010 | Reply

  ez így fos lesz…

 6. By Ati on okt 6, 2010 | Reply

  Elképedve olvasom, hogy új szereplős gárda lesz vagy mi?!?!?!
  Elkeserítő…..nagyon meg fogok fontolni, hogy menjek e moziban.
  Ha új szereplőket vesznek fel akkor nagyot kell alkotnia, mert ha nem totál bukásra számíthatnak!

 7. By yasahmaru on okt 6, 2010 | Reply

  A Csaj nagyon dögös ,de a hapsi nagyon gáz!
  Mint egy degenerált úgy néz ki .Ezzel szerintem is elszúrják,ha a rendezőt le is cserélik legalább a fő szereplőt megtarthatták volna.

 8. By Razor on okt 6, 2010 | Reply

  Ja a főszereplő maradhatott volna,a csaj az tenyleg cuki.

 9. By Kink on okt 17, 2010 | Reply

  hát szerintem is maradhatott volna.
  Még egyet nem értek,ha Peter tini éveit játszák el,akkor hol lesz abban a pókember? ? ?
  Aki tudja válaszoljon!

 10. By Hugo on okt 18, 2010 | Reply

  Kink: a filmek nem igazán szokták követni a képregényeket, mindig felcserélik a történeteket és a szereplőket. Szerintem maga a pókemberré válás is teljesen másféleképpen fogják bemutatni, sőt szerintem a Ben bácsis részeket is kihadják, mert az eredeti filmben is benne volt és helyette kitalálnak valami újat, hogy a néző azé érezze, hogy nem a sokszor ledarált történetet látja újból és újból, hanem egy új nézőpontot kap peter parkerről.

 11. By NORBOY on nov 6, 2010 | Reply

  Az ultimate történeten fog alapullni azért írják hogy a tini éveit veszik alapul. Keress rá a googlén hogy ultiate spiderman és ad ki képeket. Ebben a képregényben pókember egy tinédzser. A színészt emg ne írjátok le leőre. Ki tudja. Lehet hogy jobb lesz Tobey. Oké, tény hogy Logam lerman jobb lett volna, de sztem ez a csávó sem rossz.

 12. By GaBrEn on dec 10, 2010 | Reply

  Engem az érdekel még , h ez h jön össze , lehet hamarabb pókember , de Mary Jane vt a gimis szerelme , Gwen meg már felnőtt korukba jön be mik már egyetemre jár ( a 3-ban ) szal nem tom h fogják összehozni , kicsit fura lesz így mintha nem is ugyanaz a film lenne … rem azért jól megcsinálják , mert non jót kell alkotni h így megkavarva élvezhető legyen

 13. By a on dec 22, 2010 | Reply

  De remélem Mary Jane is benne lesz

 14. By Benc3 on jan 11, 2011 | Reply

  Hát én is eléggé ki vagyok akadva!!!!!!
  Nem tudom,hogy mi a rákért kell lecserélni a régi szereplőket!!
  Folytathatták volna a régi trilógiát!!!
  Azért nagyon remélem,hogy legalább valami nagyot fognak alakítani:D

 15. By TePuM on jan 12, 2011 | Reply

  Mit vagytok úgy ki akadva???
  Ez a Pókember film nem annak a három Pókember filmnek lesz a folytatása ami eddig kijött hanem teljesen új lesz rebootolják. Megint lesz pókmarás, Ben bácsi halála meg stb. Ez egy teljesen új film lesz nem veszik figyelembe az előző Pókember filmeket. Volt már ilyen a Marvelnél pl a 2003-mas Ang Lee féle Hulkot is rebootolták 2008-ban.
  Eddig a főgonoszok terén két név tűnt fel Rhys Ifans(ő lesz Curt Conners/Gyík) Irrfan Khan (Proto-Goblin).

 16. By Benc3 on jan 13, 2011 | Reply

  Azt kell,hogy mondjam én is egyetértek veled TepuM:)
  Most így visszagondolva igazad van,és ha a képregény mintájára fogják csinálni a filmet az remélhetőleg nagyon jó lesz.DE!
  A filmben Peter a csuklója belső oldalán kialakult mirigyekkel képes pókfonalat kiválasztani. Ez a képessége a képregényben hiányzik.A képregényben talán mondanom sem kell,hogy saját gyártmányú “hálóvetője” van és lehet ,hogy ebben a filmben is az lesz.(Ennek személy szerint nem örülnék,de hát bízzunk a filmes stábban:)

 17. By MARTIN on jan 14, 2011 | Reply

  http://www.imdb.com/media/rm163546368/tt0948470

 18. By szaki on jan 14, 2011 | Reply

  Hát…. nem tudom de ez így elég szar az erdeti peter parker jól játszott és a csaja is teljesen oké volt. Mostmeg az a fasz garfield meg egy másik új csaj lesz helyettük!!!! Meg mért nem a marvel csinálja ővé a sztori és most meg ez a columbia bekavar nem értem miért kell ezt. Vagyis hát világos! Mivel a pókember filmek ahogy olvasni is lehet nagy skert arattak és ezért már csak kíváncsiságból sokan megnézik és ez egyenlő kurva sok pénz!!!!

 19. By Tomi on jan 14, 2011 | Reply

  a régebbi részeket is a Columbia Pictures és a Marvel cég készítette együtt.

 20. By Ati on jan 15, 2011 | Reply

  Asszem az előző hozzá szólásomhoz vissza fogtam BORBOY-nak köszönöm amiért megemlítette “ultimate” most már nem mondhatok elcsépelt filmnek sőt ellenkezőleg jó filmnek reménykedek bár azért jól esne ha tudnám, mi a különbség régi és az újhoz pókember között?

 21. By genie4 on jan 18, 2011 | Reply

  Hat engem nagy csalodas ert amikor megtudtam,hogy ez a nyomi jatsza majd az uj Pokembert.De nekem nem is ezzel van leginkabb problemam, mert soha nem erdekelt a pokember civil megjelenese,elete.Az csak egy kulso korites volt a filmekben,hanem azzal, hogy kolyok korom ota amikor eloszor lattam mozikban a 80 evek kozepen,nekem a Pokember mindig a kek-piros ruhas hos volt.A ruhaba bolondultam bele es minduntalan csak azoka ta jeleneteket vartam amikor mar pokember ruhaban megjelenik.
  Az elozo 3 reszes filmben nekem nagyon bejot a ruhazata.Azzal meginkab,hogy a halok nem fekete vonalakkal volt ra huzva hanem gumirozot habbol CNC vel igy megoldottak.Nagyon orultem amikor megtudtam hogy meg 4 reszt keszitenek a Pokemberbol.Nem erdekelt ki fogja rendezni,ki fogja elljatszani,kivel fog harcolni,kik lesznek az ellensegei vagy szerelmei.Ezek engem nem erdekelnek.Csak hogy a pokruhaban lassam a hosomet.
  A nagy csalodas akkor ert amikor meglattam az uj pokembernek a ruhazatat.Hat ez egyszeruen SZAR,pocsek,fortelmes.Egy kosarlabdara hasonlito gumiba dugtak a szereplot.Es foleg egy gusztustalan kinezetu,dizajnu oltozeket mernek Pokember neven eladni.Semmi koze a Pokemberhez az egesznek ezel a ruhazatal.Lehetne akar milyen nevezetu egyeniseg,barmilyen de nem Pokember.Nagyon felhaborito amit lemuvel a Columbia.Ell ufonizalnak egy regi kedvelt host.
  Ez pont olyan mint amikor egy szamarrol azt feltetelezik,hogy az lo es merik allitani,hogy az a szamar az akkor is lo.Ez az undorito jelmezu majom soha nem lesz Pokember a szememben ,hanem csak egy elfuseralt agyszulemenyeknek a termeke.Es sajnalom a sok hujet akinek ez tetszik es bejon.
  Kivanom,hogy nagy bukas legyen belole.Es remelem vissza kerul a Pokember rendezesenek a joga azokhoz akik edig is fantasztikusat alkottak,ha nem is a film tartalmaval, mert tenyleg tul el love story-ztak a tortenetet,de a Pokember ruhazata eszmeletlenul bejot nekem meg a pok szemelyisege.

 22. By MARTIN on jan 18, 2011 | Reply

  egyetértek

 23. By TePuM on jan 19, 2011 | Reply

  ezt a linket genie4 és MARTIN figyelmébe ajánlom talán megenyhíti azt a kritikus szíveteket:D
  http://filmdroid.blog.hu/2011/01/19/ket_video_a_pokember_forgatasarol
  és szerintem egy képből még ne nagyon itéljünk főleg olyanból ami a legelső várjuk ki a végét;)

 24. By MARTIN on jan 20, 2011 | Reply

  http://cdn02.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2011/01/andrew-garfield-emma-stone-kiss-spider-man-12042010-28-430×645.jpg

 25. By TePuM on jan 22, 2011 | Reply

  http://www.filmnews.hu/2011/01/peter-parker-szerelese.html

 26. By MARTIN on jan 22, 2011 | Reply

  totál gáz szégyen a jelmeze még egy 5 éves is jobbat varr ennyi

 27. By MARTIN on jan 23, 2011 | Reply

  szerintem ez csak vicc legalábbis remélem elment a kedvem az egésztől ez totál tré

 28. By genie4 on jan 23, 2011 | Reply

  Hat egyetertek veled.En anno mikor gyerek voltam,a 80-as evekben ,amikor ment a mozikbana Pokember ,ejjel lementem a tesommal, oda ahova ki volt teve a regi Pokember filmbol fekete feher kepek a mozinal.Es ott lerajzoltam a kep utan a Pokember ruhazatan mikent vannak a halok,hogy kell kiszabni a piros es kek formazatot a ruhan.Majd a kovetkezo napokban szereztem egy kek szinu garbo felso pulcsit ,piros szovetet,elkeztem kiszabni es a tesom volt a babum amin sikerult meretre kiszabnom es megvarnom kezel a pokember felso ruhazatat.Majd a balkonra kimenve a tesom ugy feloltve magar a pokember felso ruhat,a lent jatszo gyerekek eszre vettek es mind azt kiabaltak nezetek POKEMBER!!
  Majd az aki ilyent kepes csinalni,csak azert mert Pokember rajongo,na az fogja inkabb ertekelni valojaban a Pokember ruhazatat.Nekem ez egy szep emlek marad a gyerekorombol.
  En csak azt irhatom a tovabiakban is ,hogy ez az uj nem is tudom ,hogy nevezem ,kosarlabdaba huzot fazonon ugy nez ki a ruha akar a huje gyerekeknek keszitet uzletekben kaphato fortelmes kinezetu aljas pokember figurakon latnni lehet.Akinek ehez van gusztusa az neze meg ,es csorgassa a nyalat ilyen fortelmes maskaraba dugot szerencsetlenen…

 29. By MARTIN on jan 23, 2011 | Reply

  nekem Garfield az oké csak a jelmez gázos

 30. By Ati on jan 28, 2011 | Reply

  Jelmez, jelmez, jelmez…… Mi van ha jelmezen kívül az alaptörtènet helytàlò lesz?

 31. By Ati on jan 28, 2011 | Reply

  Meg hàt milliòs projektről van szó akkor jónak kell igèrkeznie, ennyi a pókember kritikákròl….

 32. By Splinter on jan 28, 2011 | Reply

  Az 500 nap nyár nem egy nagy durranás volt,ráadásúl nem is hasonló a stílus.Muszályból csinálják a filmet mert a jogok visszaszállnak a Marvel-hez.Azért kivárjuk.Hátha kellemes csalódás lesz.

 33. By Angelus on jan 28, 2011 | Reply

  Én nem túlzottan szeretem a MARVEL-produkciókat, egyedül az X-men első részét tartom kultuszfilmnek. De ennek a reboot-nak szorítok.

 34. By MARTIN on jan 28, 2011 | Reply

  Most hogy látom az új képeket nem is olyan szar a jelmez elfogadom

 35. By lakatos bence on jan 29, 2011 | Reply

  Andrew Garfield kíváncsi leszek milyen lesz a pókember4 és a jelmezed furcsa. Gwen Stacyt kíváncsi leszek rá.

 36. By genie4 on jan 30, 2011 | Reply

  Az 500 nap nyar,hu na az de egy rongy film.A csajtol kesz idegbajt kaptam.
  Ha az alaptortenet helytallo lesz akkor csinalnak meg 3 fos reszt hozza, ezzel az ocsmanyra tervezett kotonba huzot ugralo majommal.Aki meg majmot akar latni,menjen el az allatkertbe.Mert en ugy latom nektek akarki ugrandozik azt maris Pokembernek meritek titulalni.
  Martin te meg olyan vagy akar a fuzfa,arra hajlasz amerre a szel lenget,hol erre hol arra.Szegyen

 37. By Spyke on jan 30, 2011 | Reply

  Hát szerintem a lehető legroszabb lesz ez a film. 1. Nem a rendes szereplők. 2. Kiakasztó az a tény, hogy nem a Marvel-é a jog. Miközben nekik kellene. 3. Gwen Stacy mi a f***t keres megint Parker oldalán? a 3.ban letudta a szerepét. Hülyeség megint berakni Parker csajának. :/ Ez a film szerintem még ha jól meg is csinálják vagy látványos lesz tuti szar kritikát fog kapni. Bukta lesz úgy ahogy van.

 38. By TePuM on jan 30, 2011 | Reply

  Spyke: 1.Hol van az meg írva h mindíg Tobey Magurie játsza a Pókembert? 2. Az télleg kiakasztó h nem a Marvelnél vannak a jogok de a Columbia Pictures is elég jó h kihozzanak belőle jó filmeket (lásd előző Pókember filmek) 3. Gwen Stacy volt Peter Parker első igazi szerelme (a 616-os univerzum Pókember képregényei szerint) és miután Zöld Manó megölte csak utánna lett Mary Jane a nagy szerelme és én és szerintem sok más rajongó örül neki h ő be lett téve. A kritikáról meg annyit h nézd meg a Batman filmeket a Tim Burton féle 1989es Batman filmeket is rebootolták 2005-be(Batman:Kezdődik) és az is nagy sikert aratott a Batman:A sötét lovaggal egyetemben.

 39. By TePuM on jan 31, 2011 | Reply

  http://www.filmnews.hu/2011/01/pokember-forgatasi-kepek-es-video.html

 40. By genie4 on feb 1, 2011 | Reply

  Gusztustalan, siralmasan ocsmany jelmez.Okadni lehet tole…………….

 41. By MARTIN on feb 1, 2011 | Reply

  lehet hogy hajlongok de megint meg utáltam ezt a béna jelmezt

 42. By genie4 on feb 5, 2011 | Reply

  Tessek egy link a mocsadek baxxxos bohocotokrol.Elvezkedhetnek mindazok akik oda vannak ezert a szanalmasan elfuseralt maskaras fortelemert.Meg nezhetitek milyen fekete farok resze van.

  http://www.badassdigest.com/2011/02/04/wait-what-kind-of-spider-man-movie-are-they-making

 43. By csupasz on feb 7, 2011 | Reply

  szerintem meg minden pokember egy nagy fos volt eddig…azok a szereplok szanalmasan szarok voltak benne mint egy szar mesefilmben.Az a csavo olyan beszari nyomi szerencsetlenseg volt h ha raneztem volna elsirja magat.A csajt meg szepnek akartak beallitani kozben…nagyon nem volt az

 44. By TePuM on feb 8, 2011 | Reply

  geine4 most tényleg mit vagy úgy ki akadva?!
  jó jó a jelmez nem egy világ klasszis az előző szerintem is jobb volt de még csak egy eredeti képet kaptunk az összes többi mind lesifotó vagyis még lesz rajta változtatás az utómunkáltatokkor.
  Nem hiszem el h te felnőtt léttedre Pókember Jelmezén ki akadsz, esküszöm nagyobb hisztit levágtál mint a 12 éves unokaöcsém, ő is ezen hisztizett.
  Meg hiába jössz ilyesmivel h ,,csorgassátok a nyálatok” meg, hogy ,,odavagytok” mert senki se emmlítette h tetszik neki ez a pókruha.
  Ha meg annyira fikázhatnékod van el lehet takarodni a fórumról!!!

 45. By MARTIN on feb 9, 2011 | Reply

  http://www.filmnews.hu/2011/02/peter-parker-valakinek-nyakaba-ugrott.html

 46. By genie4 on feb 10, 2011 | Reply

  TePum ha neked ennyire serto a beszolas ,jobb ha te nem latogatod a forumot,mert ugy veszem eszre neked olyan mindegy milyen a ruhazata.Ha kicsit is ertenel a filmvagasokhoz ,tudhatnad ,hogy ez a ruhazat akar a 3. reszben is a forgatason keszitett kepeken levo pokember ruhazata ugyan az volt akar a filmben ,csak a mozgast tettek latvanyosabbra az efektekkel es a szamitogepes animacioval.Es meg ne haragudj de a 12 eves unoka ocsed is okosafbb nalad ezek szerint.Tudja ertekelni ami jo es huen ragaszkodobb nalad.

 47. By MARTIN on feb 11, 2011 | Reply

  http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2011/02/09/poszter_pokember_spider-man_2012/

  itt minimálisan jobban néz ki

 48. By TePuM on feb 11, 2011 | Reply

  genie4 a beszólásaid nem sértőek csak már idegesítő ezek az ötéves szinten lévő kifakadásaid.
  És a ruházata nekem se mindegy de nem tudunk változtatni rajta ez van ezt kell szeretni, bele kell törődni és néha jó ha hűen ragaszkodunk, de idővel be kell látnunk, hogy minden változik és nem szabad leragadni a 80-as éveknél. Magyarul tudom a jót értékelni de tudok az árral haladni.
  A forgatásról meg annyit hogy anno 2006-ban olcsóbb megoldásokat választottak de most 2011-et írunk a filmiparban is egy csomó újítás meg változás van, úgyhogy szerintem a ruhából is csinálnak majd valami dizájnosabbat CGI-vel. A filmes munkálatokról meg had ne soroljam mennyit tudok, mert rendezőnek készülök.

 49. By MARTIN on feb 11, 2011 | Reply

  gratulálok rendezőnek készülsz ? én színész akarok lenni :D majd ha lesz valami filmed lehetek benne ? :D komolyan

 50. By genie4 on feb 12, 2011 | Reply

  TePum ,igen igazad van par dologban,nem is firtatom es nem is veszekedni akarok veled.
  Az evek telnek es mindannyian valtozunk. Gyerekent eloszor latva a moziban a pokembert az ,nagyon elvarazsolt engem,ami bennem mardat mindig.Ezt a varazslatot ereztem amikor a 3 reszes Pokember filmben a ruhat meglattam.Fel elevenitette a gyermekorom emlekeit.Es ez jo erzessel toltot el.
  De ez egy fortelmes jelmez es ebben itt tevedsz ,mert nem fognak valtoztatni semit rajta.`
  Tudok haladni a valtozasokkal,de nem mindenbe egyezek bele es nem mindennel ertek egyet.
  Orulok ha ertesz a filmes munkalatokhoz,orommel vettem tudomasul. Kivanom, hogy tudj rendezokent ervenyesulni es dolgozni.

 51. By TePuM on feb 12, 2011 | Reply

  örülök én is h pár dologban egyetértünk
  végülis lehet tévedek a ruhával kapcsolatban de ez majd kiderül de addig is igazat adok neked genie4
  a jókívánságokat köszönöm és igen tervbe van h rendezőnek megyek, de a másik tervem h grafikus leszek e közt a kettő közt vacilálok.
  és, hogy kicsit jobb kedvünk legyen painten rajzoltam egy képet:
  http://kep.psharing.com/491570.jpg
  akit érdekel meg nézheti a linket, de mielőtt bárki belekötne elmondom, hogy ez egy karikatúra egy gúnyrajz.
  MARTIN Ha fogok filmet rendezni és a karaktert akit én keresek a filmhez jól eltudod játszani és ha lesz/van színészi végzettséged akkor lehet róla szó, hogy együtt dolgozzunk, de addig még be kéne futnom ami remélem össze fog jönni és még addig sokat kell tanulnom.

 52. By TePuM on feb 14, 2011 | Reply

  http://www.filmnews.hu/2011/02/hivatalos-amazin-spider-man-cimet-kapta.html

 53. By Ati on feb 16, 2011 | Reply

  TePu nagyon kritikus vagy illetve szkeptikus is (meg sem jelent a film és máris lealacsonyítasz) csak egy kérdésem van:
  Ha már film rendezőnek készült akkor, alkotnál illetve készítenél nekünk Pókember 2. részét extra minőségben hogy, ne soroljuk annyi kritikával?
  Magyarok sosem nem lesz olyan film mint Hollywood-i filmjeik.
  Magyar filmeket eddig sem nyújtottak nagy siker, csodálkoznék ha te alkotsz Hollywood-s filmeket Magyarországon és Oscart kapnád.
  Eddig egyetlen egy magyar film sem tetszett csak a nyálas duma meg a duma, kis pofon és kész. Olyan mint egy brazil szappanoperákra emlékeztet.
  Film után írhatsz annyit amennyit csak akarsz de várjuk ki míg megjelenik a moziban:-)

 54. By Benc3 on feb 16, 2011 | Reply

  Csúcs!
  Már nagyon,de nagyon várom ezt a filmet.Azért is,mert ez a kedvenc képregényem!!:D

 55. By TePuM on feb 16, 2011 | Reply

  Ati: igazad van bocs, lehet, hogy kicsit lealacsonyítónak hat a rajz amit készítettem, de őszintén szólva nem ez volt a cél ezzel csak azt akartam bemutatni, hogy milyen kép ugrik be mikor genie4 kritikáját olvasom. Ezt is oda akartam írni a link mellé csak el felejtettem. Ehhez a Pókember filmhez egyébként meg pozitívan állok hozzá tetszik a szereplőgárda, Pókember jelmeze…stb.

  Ja és ezzel a csinálj jobbat dumával légyszives ne fáraszd a népet, mert mind a ketten tudjuk, hogy erre sajnos nincs lehetőségem, de hidd el ha amerikai lennék és tele lennék pénzzel hidd el megpróbálkoznék vele.
  A magyar filmeket illetően nekem az Üvegtigris nézése közben nem éppen egy brazil szappanopera ugrik be. És ha már az Üvegtigrisnél tartunk jó példa rá, hogy egy filmnek nem muszáj amerikainak és Oscar díjasnak lennie, hogy jó film legyen.

 56. By genie4 on feb 16, 2011 | Reply

  TePum hat grafikusnak ne menj:),bar lehet tevedek.Lehet a filmezes teren jobban dolgozol mint en ,mert en csak a sajat videoimat szoktam megvagni es kesziteni ,de szerintem a rajz jobban megy nekem.Es ,hogy ne csak a szam jartassam , de nem is akarok nagykepu lenni ,csak szerenysegemben megmutatom neked az en rajzomat es varom a kritikakat;)
  Ime a link a rajzomrol….
  http://www.youtube.com/watch?v=MLgFuUyD5dk
  En szeretem ami szep es tudom ertekelni,de ez a jelmez akkor is egy fortelem.

 57. By TePuM on feb 18, 2011 | Reply

  http://filmdroid.blog.hu/2011/02/18/pokember_uj_ruhaja_a_kepregenyben <—kinek, hogy tetszik a linkben lévő Pókruha?

 58. By orkiman on feb 18, 2011 | Reply

  Nem rossz.

 59. By genie4 on feb 20, 2011 | Reply

  Förtelmes…..

 60. By TePuM on feb 28, 2011 | Reply

  genie4 megnéztem a videot és elképedve néztem, hogy milyen tehetséges vagy. Cseppet se túloztál, hogy jobban rajzolsz. Nagyon pontos látásod és kezed van a rajzoláshoz. Egy apró részletet se hagysz ki. Rosszat nem lehet írni a rajzodról, mintha egy az egyben az eredeti lenne. Gratulálok a munkádhoz és ha van többi ilyen rajzod annak a linkjét kíváncsian várom.
  Ha a ,,grafikusnak ne menj” megjegyzést http://kep.psharing.com/491570.jpg emiatt a kép miatt kaptam akkor, ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem egy színvonalas műnek készült csak egy egyszerű, összecsapott karikatúra, ami számítógépen rajzolt, tehát ebből ne vonj le következtetéseket az én rajztudásomat illetően. De ha még nagyon meg is erőltetném magam se tudnék kicsikarni magamból egy olyan rajzot amit te kreáltál a videoban.

 61. By TePuM on márc 1, 2011 | Reply

  http://filmdroid.blog.hu/2011/03/01/nehany_kep_a_pokember_forgatasarol_1

 62. By genie4 on márc 2, 2011 | Reply

  Tepum igen tudom,hogy gyorsan dobtad ossze a rajzod a szamitogepen.En nem lenezesbol irtam hanem csak poenbol :) ,mert tudom mindenkiben meg van a tehetseg ,ha nem is a rajzolashoz akkor masban ugyesebb.Es a keresednek eleget teve be masolok par oldalt mas rajzaimrol a youtube oldalrol.
  Remelem fognak tetszeni ezek is ,bar ezek kicsit regebbi rajzaim.
  Nem reklamozni akarom magam,mert amugy is csak hobby szinten rajzolok magamnak.
  Szeretem ami szep,es ami szep azert tudok rajongni,megihletnek es ragaszkodom ezekert.Remelem kicsit megerted ,hogy miert ragaszkodom a regi pokember ruhahoz ezek utan a rajzok utan.

  http://www.youtube.com/watch?v=xmZyB37RUv4
  http://www.youtube.com/watch?v=JdiwD6uSiTQ
  http://www.youtube.com/watch?v=PkyMMQFAsSo

  A masik dolog amit a fejembe vettem ,hogy elkeszitem a Sam Raimi pokember ruhazatat egy az egyben a filmben levovel.Csak egyenlore a hozzavalok beszerzesen ugykodom ,de remelem par honapon belol elkeszulhet.Es ha jol fog sikerulni,akkor keszitek rendelesre is masoknak ,akiket esetleg erdekel majd.
  De egyenlore a gyerekoromban elkezdet akkori ruha ami csak felig keszulhetet ell es idovel elkalodot sajnos,remelem ezt az uj Pokember ruhat most felnot fejjel sikerul megvalositanom nem sokara az eredeti nagysagban (az en meretemben) es kinezetben ahogy a 3 reszes filmben van elkeszitve……..

 63. By visage on márc 4, 2011 | Reply

  Szerintem a pókember nem egy olyan film, aminél a hű de nagy színészi alakításokkal kápráztatnak el minket. És nem mellesleg Emma Stone nagyon jó választás szerintem. Garfieldről meg csak annyit: kölyökképű, kicsit szerencsétlennek látszó figura – tökéletes pókembernek!

 64. By m.attila on máj 1, 2011 | Reply

  szerintem a régi peter jobb ezel elszarják a filmet

 65. By No Name on máj 2, 2011 | Reply

  @m.attila szerintem jó színész Garfiled a Doktor Parnassus és a képzelet birodalmába tudta hozni a karakterét elég jól, elvileg a Közösségi hálóba is benne van azt is ideje lenne le csekkolni ;)

  Marc Webb is jó rendező nem hiába áll 8.0 imdb az 500 nap nyár :D
  jó film lesz ez szerintem

  http://www.filmnews.hu/2011/05/andrew-szemcsiben-feszit-stone-meg.html

 66. By MKM on máj 12, 2011 | Reply

  Nem tom,hogy(tisztelet akivételnek) mi a bajotok ezzel…szerintem az eredeti Pókember filmek elavultak…Már bocs(és nem akarom szidni Tobey-t)de nagyon nem illett rá a szerep!:( Én olvastam a Pókember képregényeket,és azokhoz képest ez a Bambulós style nem illet bele sehogy!A pókember képregényekben nagy szerepet kap pókember humora ami remekül passzol pl egy tinédzserre..ami végre most be is fog jönni!Persze legyen benne dráma,meg minden de amit csináltak az(eredeti)triológiában az már gáz!Tobey Maguire állandóan veri a fejét Mary Jane után,eközben a csaj is bele van zúgva,de semmi…a végén meg összejönnek,és az nem számit,hogy a kis ribi 33-om pasit hagyott ott a hülyegyerekért aki csak maga elé bámul végig és sajnáltatja magát 2órán keresztül!Meg aztán a drámai motivumok is nagyon gyengék..bár én nem moziba láttam szóval nem 100%-ban éltem át,de BEn bácsi halála nem sikerült úgy!A zene meg förtelmes!-.- A jelmezek a 3. részig elavultak!És sztem ahogy az új xmen film is ,és a többi Marvel újdonság ez is meg fogja állni a helyét!:)) És talán még összehozhatnák az Ultimate világát is ami azt hiszem nem kis sikernek örvendene,ugynis Vasember,Hulk,Amerika kapitány-tól kezdve a Fantasztikus 4-esen át,a hőn szeretett pókember hősünk, mind benne lenne !:))

 67. By parasztlengős on máj 15, 2011 | Reply

  Az eddigi részek is vontatottak ,nyálasak voltak. Ez is olyan lesz. Ennek az új szinészcsávónak meg még hülyébb feje van mint az előzőnek. Biztos korhatáros lesz majd: 6-12 éves korig ajánlják majd. Nagy bukta lesz azt tuti.
  Az X-man 1000szerte jobb

 68. By MKM on máj 15, 2011 | Reply

  Eggyet értek….néhány dologban! :D De sztem ez jobb lessz mint az előzőek…kicsitt fiatalosabb lesz …remélem! ..ja és az xmen a TUTI+! :) )

 69. By ati on máj 15, 2011 | Reply

  Mindenkihez szólnék akik komoly negatívumokat fűznek a pókember előkészületekben.
  1. A FILM MÉG EL SEM KÉSZÜLT DE MÁR RÓJÁTOK A ROSSZ VÉLEMÉNYETEKET!
  2. VÁRJATOK MÁR MEG MÍG MOZIRA KERÜL ÉS EZ ALAPJÁN ÍTÉLKEZZENEK!
  3. ILYEN NAGY KÖLTSÉGVETÉSŰ FILMET CSAK JÓNAK ÍGÉRKEZIK!
  Unom az arrogáns rágalmazásokat!!!

 70. By No Name on máj 15, 2011 | Reply

  egyt értek atival
  a film meg alapból nem lesz bukta szentem mivel Pókembernek van egy nagy rakás rajongója és szentem jó részük be fog térni rá szóval költségvetés szempontjából biztos nyereséges lesz, ha nem így gondolnák a készítők akkor már nem kezdték volna el írni a 2. rész forgatókönyvét, már pedig írják James Vanderbilt és Alvin Sargent.
  A rendező meg abszolút favorit aki nem hiszi el nézze meg az 500 nap nyárt.
  Költségvetéssel sincsenek problémák a szereplőgárda is oké.
  Ennek a filmnek nem szabad buktának lennie!

 71. By MKM on máj 17, 2011 | Reply

  Én nem szidom! Én azokat szidom,akik szidják a pókica 4-et…mert szerintem remek rész lesz..és az elözőeknél,csak jobb lehet az biztos!

 72. By No Name on máj 17, 2011 | Reply

  MKM akinek nem inge ne vegye magára -.-
  bocs az offért

 73. By parasztlengős on máj 21, 2011 | Reply

  Raimi amúgy jó rendező. Jó lenne már tőle egy fasza horrorfilm is, olyan mint pl. a Gonosz halott 2 vagy a 2009-es Pokolba taszítva.

 74. By Not on máj 22, 2011 | Reply

  Több sebből vérzik ez a film… egyrészt mert nem lehet az első részben történtek miatt rendes előzményt csinálni, másrészt ugye kész időrendi káoszt fog okozni a trilógiánál. Bevallom a díszlet nem izgat, a vásznon majd meglátjuk úgyis, hogy és mint a dolog, de utálom ha lecserélik a főhőst. Talán megnézem, hogy elmondhassam, kár volt.

 75. By No Name on máj 22, 2011 | Reply

  Not ez nem előzmény film hanem reboot magyarul ez nem ugyan az a Pókember amit anno a trilógiába láttál, előre kezdik az egészet újra lesz Ben bácsi halála, pókcsípés. Semmilyen időrendi galibát nem fog okozni, mert ez egy különálló világ. A Marvelnél akiktől a Pókember is származik a képregényekben is két fővilág van az ultimate-világ és a 616-os.

 76. By ajlerattila on máj 29, 2011 | Reply

  Ha hasonlítani fog a képregényhez annak örülni fogok mert a filmek nem hozták vissza azt. Gwen Stacy remek ötlet. Tini Peter szintén. Hajrá!

 77. By Tomi on máj 29, 2011 | Reply

  szerintem is fasza kis film lesz. ráadásul nagyon hasonlít az Ultimate spiderman játékra is. már előre borítékolható, hogy jobb lesz mint az első 3 rész :)

 78. By Zoha on jún 22, 2011 | Reply

  Ha meg is nézem, csakis Emma Stone miatt. :)

 79. By TePuM on júl 14, 2011 | Reply

  http://www.filmnews.hu/2011/07/amazing-spider-man-az-ew-cimlapjan.html

 80. By Watcher on júl 16, 2011 | Reply

  Azt nem értem, hogy az ultimate-ben MJ-vel jön össze először, szóval mit keres itt Gwen Stacy? De mindegy, ha jóra megcsinálják a sztorit, és kevésbé lesznek kínzóak a párbeszédek és a színészkedés mint az első 3 filmben, akkor elégedett leszek. Ja, és ne legyen kapásból mutáns pókember (azaz ne a csuklójából lőjön hálót). Meg kicsit hozzák ki belőle a geeket is, mert az nem volt benne annyira a filmben szvsz.

 81. By Watcher on júl 16, 2011 | Reply

  Én pókember rajongó voltam mindig is, és már csak kötelezettségérzésből is szerettem a filmváltozatot, de ahogy telt az idő, egyre kevésbé gondoltam rá szép emlékekkel.
  A kedvenceim közé azok a képregények/történetek tartoznak, amelyek közel állnak a valósághoz, de megtartanak fantasztikus/szokatlan elemeket, illetve amiknek van valamilyen üzenete (akár gondolkodós is lehet). A pókembernek nagyon örültem amint kijött, aztán egy idő után beismertem magamnak, hogy annyira mégsem tetszik.
  A pókember első sorozata olyan volt mint egy vödör, amelyik csak részben van teli vízzel, és a víz itt az, hogy mennyire van teli számomra “élettel”, mennyire hihető, illetve mennyire fogott meg. Amikor kijött, mindennél jobb volt, mert nem is nagyon volt más. Aztán megjelent Christopher Nolan és a Batman filmjei, és rájöttem, hogy mi mindent ki lehetne hozni ezekből a filmekből. Összehasonlításképpen ez olyan volt nekem, mintha abból a bizonyos vödörből sugárban lőne ki a víz. A képregény univerzumok közül a Marvelt kedvelem inkább, filmben viszont eddig a DC verte szerintem (az én izlésem szerint), kivétel a Hulk első része, amely nekem úgy tűnik nem kapott elég elismerést, pedig nekem jobban bejött mint a 2. Ha az új pókembert közelebb tudják valahogy hozni a valósághoz (nem lesz belőle Dark Knight, tudom, meg nem is várható el nagyon tőle, de szeretnék hinni a csodákban :-) ) akkor nekem jó lesz.
  Én izgatottan várom.
  Tobey Maguire egyenesen nem tetszett a filmekben. Tudom, hogy jó színész, meg Kirsten Dunst is, de nekem nem jött át a képregényes Parker feeling (vagy bármi más feeling, ami bejött volna), meg Mary Jane-t is dögösebbnek képzeltem (persze kinek mi számít dögösnek).
  Az új filmes jelmez így elsőre bejön. Szeretem a változásokat a képregényekben, hacsak nem törlik ki az eredeti alapokat. Az új fantasztikus négyes féle fekete-fehér jelmez olyan nagyon nekem se jött be egyébként.

 82. By Toby on júl 18, 2011 | Reply

  Szerintem meg nem kell azt várni, hogy olyan legyen, mint a Batman, vagy akármelyik más DC film. Úgy gondolom, hogy köztudott, hogy a Marvel sokkal színesebb, valóságtól elrugaszkodottab, mint a sötét, inkább realisztikus DC. A filmek eddig ezeket a jelzőket szerintem tökéletesen hozták, (igaz ami igaz, az eddigi Pókember filmek nem voltak túl jók), szóval szerintem a Marvel filmjeinek, vegyük véletlen példának az új pókembert(:D), nem állna jól a Dark knight, akarom mondani Nolan stílus.

 83. By Zsó on júl 18, 2011 | Reply

  Hát azt én sem értem, miért akarják azzal elrontani a filmet, hogy egy ilyen új kis csákót tesznek az eddig szenzációs film folytatásába. MÁR NEM IS LEHET OLYAN JÓ MINT AZ EDDIGIEK!

 84. By Andee on júl 19, 2011 | Reply

  olyan jó volt a régi pókembert alakító színész!!!!! imádom a pókember filmeket, de ezzel elrontják az egészet!! folytathatnák onnan, ahonnan befejezték a 3. részt… így megkavarják az egészet! HATÁROZOTTAN NEM JÓ!

 85. By TePuM on júl 19, 2011 | Reply

  kiszivárgott az előzetes
  http://www.twitvid.com/JEEOV

 86. By Zolee™ on júl 20, 2011 | Reply

  Pókember fan voltam idáig, én hű maradok a régihez ! Nem hinném hogy egy egy filmes rendezőre, és egy kezdő színészre kellett volna bízni egy ilyen produkciót. Ez megint csak azt bizonyítja hogy csak a pénz számít a Sonynak, akinek annyi köze van a filmiparhoz, hogy felvásárolja a stúdiókat. Utána jöhet tömegesen a selejtek gyártása, mindegy mennyire sz@r csak pénz legyen belőle, a közönség meg le van ejtve…
  A Marvel helyében, ahogy szerződést bontottak Sam Raimi rendezővel és a szereplőkkel, abban a percben visszavettem volna a megfilmesítési jogokat. Had szenvedjen a stúdió is ne csak mi.

 87. By Zolee™ on júl 20, 2011 | Reply

  A jelmez sokkal rosszabb lett !
  És egy kérdés: ha a film az Ultimate képregény sorozaton fog alapulni, akkor miért Amazing Spider-man a címe ? Az egy másik képregény, mindegyik más szálon fut !!! Azért jó lenne ha eldöntenék hogy melyik képregényverziót próbálják újra filmvászonra vinni, és azt a címet adni neki…

 88. By MARTIN on júl 21, 2011 | Reply

  király

 89. By Ati on júl 21, 2011 | Reply

  Az előzetesre kommentálnom kell:
  Egyszerűen király film lesz!!!!
  Jobb lesz mint azelőtti pókemberhez képes!
  Megérte várni és remélem mozin sem fogok csalódni!
  Klassz lesz!!!!!

 90. By Ati on júl 21, 2011 | Reply

  Ja még annyi hozzá szólnék:
  Überül jól áll Andrew Garfield pókember szerepéhez mint Tobey Maguire!!!

 91. By Benc3 on júl 21, 2011 | Reply

  Most néztem a Híradót és mondták, hogy már el is kezdték csinálni a 2. részét, mert annyira bíznak a film sikerében. :D ( igazuk is van)

 92. By I love my octopus♥ on júl 23, 2011 | Reply

  :OOOOO Na ok. Tudom, hogy ezen az oldalon MINDEN film fönn van, de hogy ENNYIRE! :O Mi a fene van itt?? Új Pókember részek, Gyűrűk ura – a hobbitok (?), Paranormal activity 3, Narnia 4 8de gondolom ebbe se lesz benne Peter és Susan… -.-”) meg Jégkorszak 4?????? Hát az lehet, hogy le vagyok maradva, DE HOGY ENNYIRE..?

 93. By Márk on júl 23, 2011 | Reply

  Sziasztok! Így végig olvasva egy-két ember kommentjét, szanaszét röhögtem magam! Úgy vitatkoztok Pókember ruháján, hogy az valami eszméletlen!
  Gáznak tartjátok a srácot, mert úgy néz ki mint valami szerencsétlen…talán… de ha igazi nagy fanok vagytok, tudhatnátok, hogy pókember a képregényben, ugyanilyen kis szerencsétlen senki volt.
  A ruhán szerintem is változtathatnának még, na de nem lehet mindig minden sablonos…talán a filmben jobban fog kinézni.
  Nem meglepő, hogy minden reboot-ban újítanak. Pl a Dc comics is feájítja Superman ruháját, eltűnik a piros bugyogó.
  Szerintem először tisztában kellene lenni a karakter majdnem 50 éves múltjával, aztán fikázódni, főleg ilyen értelmes mondatokat elengedni: “a sok huje (megjegyzem a hülye ly-os jé) csorgassa a nyalat!” Nem egyezhet mindenki ízlésvilága, másik pedig az, hogy ha valami nekem mondjuk tetszik és neked nem, akkor én egy nagy majom lennék?
  Kritikát egy filmről lehet értelmesen és kulturáltan is írni!
  Üdvözlet!

 94. By leventor81 on júl 23, 2011 | Reply

  Szerintem jó lehet , még sosem látam a képregényt és a rajzfilm sorozatot sem.

 95. By leventor81 on júl 25, 2011 | Reply

  Én csak most olvasom amit márk legutób irt és szerintem igaza van.

 96. By Ricsi on júl 27, 2011 | Reply

  Szerintem Marknak nagyon igaza van( ekezethiany angol windows miatt…),mert aki nincs semmivel tisztaba az ne szoljon bele a hulyesegeivel….igen a ruha kiek tetszik kinek nem…ha jo lessz a film akkor a ruha hibajat eszre sem veszzitek majdXD…izgi lessz igy,hogy a kepregenyt koveti majd a tortenet…gyerek korom ota gyujtom a kepregenyt angolul magyarul es most filmbe is itt lessz…HURRA!!!!

 97. By Ricsi on júl 28, 2011 | Reply

  Az Imdb-n olyat lattam,hogy lessz valami Proto Goblin (teszt mano) meg lessz a Lizard (azaz a gyik)…Nem lehet tudni pontosan melyik lessz a foellenseg???

 98. By No Name on júl 28, 2011 | Reply

  Lizard lesz a fő gonosz Irrfan Khan aki Nels Van Adder játsza vagyis Proto-Goblint azt nyilatkozta, h nem fog benne átalakulni és semmilyen Goblin ruhát nem fog viselni.

 99. By E.Attila on aug 1, 2011 | Reply

  Mit gondolnak mekkora sikere lesz a filmnek, ha már a megszokott szereplöket nem látjuk a vásznon???
  Aki igazán szereti a filmet, az már az eredeti híve marad, és annak szeretné látni a folytatását, nem pedig ellőről az egészet más szereplőkkel és kicsit módosított sztorival.

 100. By bence on aug 7, 2011 | Reply

  alig várom a csodálatos pókembert mert Andrew Grafierd játsza pókembert várom a 2012

 101. By Watcher on aug 8, 2011 | Reply

  Ja, hát ezt írtam én is végülis, szóval nem szóltál ellenem, csak azt kívánnám, hogy a Pókember is lenne annyira filmre élettel megtelítve és korszerűsítve, mint a Batman, reálisan a saját filmes univerzumában (amível nem azt akarom, hogy olyan legyen a hangulata, mert a Batman sötétebb).

 102. By Watcher on aug 8, 2011 | Reply

  a fenti erre volt válasz:
  By Toby on júl 18, 2011 | Reply
  Csak azt hittem, hogy a rendszer valahogy jelzi, hogy mire válaszoltam…

 103. By bence on aug 16, 2011 | Reply

  várom a csodálatos pókember 2-tőt

 104. By bence on aug 16, 2011 | Reply

  kösz BENCE3 hogy mondtad hogy láttad a híradóban hogy már csinálják a csodálatos pókember 2-tőt köszi szépen

 105. By Jobblazs on szept 27, 2011 | Reply

  :D :D végülis nem is lesz olyan rosz sztem :D :D:D
  Azt azért nem hiszem, hogy leveri, az előzőket, de amúgy meg a cím nem pókember 4, hanem The amazing spiderman, és ahogy eddig látom, a képregeny alapján készül, és akkor kkirály lesssssssssz :D :D:D

 106. By Peti on szept 27, 2011 | Reply

  minek csinálnak még pókembert?

 107. By Tomi on szept 28, 2011 | Reply

  pénzért :D

 108. By Ricsi on szept 29, 2011 | Reply

  Meg azért hogy engemet szórakoztassanakXD

 109. By PSYCHO0101 on szept 30, 2011 | Reply

  az jó csak el van cseszve az egész mert minden szereplő más ennek tuti nem fog illeni a szerep
  a régi trilógia nekem nagyon bejött de ez tuti nem fog a ruhát minek kellet megváltoztatni tiszta gáz

 110. By PSYCHO0101 on okt 1, 2011 | Reply

  am ahogy elnéztem a trailert lehet hogy még jó film is lesz

 111. By Ricsi on okt 8, 2011 | Reply

  Igen biztos jó lessz(szerintem),lehet a ruha némely embereknek nagyon a begyén van,de ha a film írtóhipperszupercoolzsír lessz akkor a ruha észre sem fog vevődni…

 112. By Bence on nov 12, 2011 | Reply

  nekem a pókember a kedvenc képregényem :D

 113. By Alex on dec 1, 2011 | Reply

  Nagyon nagy Spider-man rajongó vagyok, de ez a film valami über sz*r lesz. A kölyök egyáltalán nem hasonlít Peter Parker-re és az a gyík is elég sz*rul néz ki. Hát ezt sajna nagyon nem találták el.

 114. By Tomi on dec 2, 2011 | Reply

  sztem azért várjuk meg a 2. előzetest. az a fura hogy nekem meg az eddigi részek nem jöttek be ez viszont tetszik :P

 115. By Alex on dec 2, 2011 | Reply

  Hát nem tudom, szerintem idáig az első és a második rész volt a tuti. Ez sehol se lesz azokhoz képest.
  Valahogy a pók se az igazi, ami a ruháján van. A Gyík, az meg valami katasztrofálisan néz ki így elsőre.

 116. By Bence on dec 9, 2011 | Reply

  nagyon jók a képek :D

 117. By ati on dec 12, 2011 | Reply

  Ismételten írok:
  1. A FILM MÉG EL SEM KÉSZÜLT DE MÁR RÓJÁTOK A ROSSZ VÉLEMÉNYETEKET!
  2. VÁRJATOK MÁR MEG MÍG MOZIRA KERÜL ÉS EZ ALAPJÁN ÍTÉLKEZZENEK!
  3. ILYEN NAGY KÖLTSÉGVETÉSŰ FILMET CSAK JÓNAK ÍGÉRKEZIK!
  Unom az arrogáns rágalmazásokat!!!
  Andrew Garfield sokkal de sokkal jobb színész mint Tobey Maguire!!!Ez már tény!!!!

 118. By Bence on dec 13, 2011 | Reply

  ez így igaz Andrew Garfield sokkal jobb színész :D

 119. By Tomi on dec 13, 2011 | Reply

  a film már rég kész már csak utómunkák vannak rajta :P és szerintem hamarosan debütál a 2. Trailer is

 120. By Bence on dec 17, 2011 | Reply

  mikor lesz a második előzetes???

 121. By Tomi on dec 17, 2011 | Reply

  nem tudni még :(

 122. By A csodálatos Pókember on dec 22, 2011 | Reply

  a második előzetes mikor lesz???!!!

 123. By Tomi on dec 28, 2011 | Reply

  Mikor feltöltik a Youtub-ra, bocsi, de ez egy hülye kérdés, úgy is észre fogod venni :)

 124. By Twatcher on jan 20, 2012 | Reply

  Hát nem tudom, hogy Andrew Garfield jobb színész-e, de nekem eleve jobban tetszik, mint Tobey Maguire. Én is várom a filmet! Kevés marvel adaptáció tetszett úgy igazán, remélem ez megtöri azt a láncot nálam.

 125. By Ricsi on jan 28, 2012 | Reply

  A második előzetes Február 9.én vagy 6.án lessz….és igen kicsit hülye kérdés volt :D

 126. By A csodálatos Pókember on jan 29, 2012 | Reply

  köszi Ricsi

 127. By Ricsi on jan 29, 2012 | Reply

  Nincs mit ;)

 128. By Tomi on jan 29, 2012 | Reply

  de az is lehet, hogy a Super Bowl mérkőzésen is leadják ami Február elején lesz.

 129. By Ricsi on feb 7, 2012 | Reply

  http://www.youtube.com/watch?v=q6RQZDpgeE8 itt a 2. trailer…

 130. By MARTIN on feb 7, 2012 | Reply

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-tnxzJ0SSOw

 131. By Tomi on feb 7, 2012 | Reply

  íme a magyar feliratos verzió :D
  http://videa.hu/videok/film-animacio/a-csodalatos-pokember-elozetes-andrew-garfield-emma-stone-M1J8bdl2GzGdbTu1

 132. By kcenhcs on márc 26, 2012 | Reply

  a gyíkon azért még dolgozhattak volna…

 133. By Kelpie on márc 29, 2012 | Reply

  Új szereplők és stáb lesz. AZért mert az egész pókember filmsorozatot elölről kezdik. Az előző színészt aki Parkert játszotta kirúgták mert tahó volt és alkoholista. Elsősorban ezért ez a nagy változás, meg még néhány kisebb ok. Én ennek az új színésznek több esélyt adok mint az előzőnek. Kíváncsian várom a filmet.
  Egyetlen problémám az, hogy gyíknak a feje túlságosan humanoid. A kedvenc pókember ellenségem és így elbasszák. Ez viszont qrvára irritál engem is.

 134. By Ricsi on márc 30, 2012 | Reply

  A filmben biztosan máshogy lessz…ez csak egy prototipus féleség olvastam….sokkal jobb lessz…

 135. By Ricsi on márc 30, 2012 | Reply

  Mondjuk azt azért birom,hogy Amerikában is csak Július 3.-án jelenik meg,Japánba meg már Június 30.-án lehet nézni >.<

 136. By pók ica on ápr 2, 2012 | Reply

  semmi szükség erre a filmre!!!!

 137. By Ricsi on ápr 4, 2012 | Reply

  Akkor majd ne nézd meg…a f*sz kivan,hogy itt rinyáltok,hogy sz*r lessz,meg minden…akinek nem teccik,az ne nézze meg a k*va élet…!!!!

 138. By K.R.O. on máj 3, 2012 | Reply

  Na egyszer, elég sok infó található itt a filmről, már azért is érdemes megnézni mert megosztja az embereket ^^. Másodszor pedig eredeti pókember? :D Van olyan? Tudtommal a képregény maga több változatban szerepel, pont mint a batman vagy a hulk… Fiúk lányok, olvasgassatok utána mielőtt ilyeneket írtok :D . Szerintem a régi pókember filmek nem a legjobbak, mindig hagyott kivetni valót maga után, ezt meg lehúzni látatlanba mert semmi köze az “elődjéhez” lehet azért nincs köze hozzá mert nem kapcsolódik? Ezek képregény adaptációk azon pókember filmek egy egészen másfajta képregény sorozat részeiből összeszedett alkotás volt mint ez. DE a lényeg, előbb megnézni utána véleményezni, szerintem ez a sorrend, ide max annyit irjatok h várjátok e vagy sem ^^. Sok itt a jós :_D.

 139. By MARTIN on máj 3, 2012 | Reply

  Magyar szinkronos előzetes.
  http://www.youtube.com/watch?v=8dty9MgVjPo

 140. By Tomi on máj 4, 2012 | Reply

  már van ennél újabb is :P csak az még nem szinkronos :(

 141. By Nightrode on máj 6, 2012 | Reply

  Most öszintén mér kell elrontani Pókembrt ezzel a filmel áááááááááááááááááááááá

 142. By Ricsi on máj 6, 2012 | Reply

  http://www.moviefanatic.com/gallery/spider-man-4-poster/

  Most azért kiváncsi vagyok hogy milyen lett volna ez a biggest battle ….

 143. By sityu8411 on máj 8, 2012 | Reply

  Itt a fel iratos
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M18Dq6xptt4

 144. By Tóth Zoltán on máj 9, 2012 | Reply

  Jó napot kívánok jó lesz megint lesz Pókember nagyon várom filmet. Viszlát

 145. By Patrik1998 on máj 21, 2012 | Reply

  remélem hosszú film lesz :D

 146. By Névtelen on máj 22, 2012 | Reply

  Figyu emberek… először, amikor megláttam, hogy új trilógiát csinálnak megütötte az agyamat a hír, és arra gondoltam, ez baromság, mekkora nagy hülyeséget csinálnak, semmibe veszik az egész filmet.. de most, hogy a trailereket nézem.. nem is tudom, taláán tévedtem, és túltesz még az eredetin is… hátha! :)

 147. By cucc on máj 23, 2012 | Reply

  sokszor láttam már ezeket a trailereket, az a baj, hogy annyi jelenet van belevágva, remélem nem mutattak meg mindent.
  a film maga meg szerintem nagyon jó lesz, Gwen meg szerintem meg fog halni

 148. By Patrik1998 on máj 23, 2012 | Reply

  Hé szerintetek ki lehet az a sötét alak a beszél dr, connorssel a börtönben?

 149. By Ricsi on máj 29, 2012 | Reply

  Nem lehet,hogy Norman Osborn??

 150. By havdani on máj 29, 2012 | Reply

  Valaki világositson már fel h mért nem lehet bosszúálló tag mert találtam egy ilyet.
  http://www.premierfilm.hu/hir/0101102721277_garfield_a_bosszuallok_koze_vagyik_.html

 151. By Patrik1998 on máj 29, 2012 | Reply

  én is arra gondoltam köszi

 152. By cucc on máj 29, 2012 | Reply

  havdani:
  egyrészt, ez nem a Marvel produkciója, másrészt pedig Pókember nem volt a bosszúállók tagja, de néha velük dolgozott :) vagy találkoztak, stb

 153. By ROB on máj 30, 2012 | Reply

  Már meg ne haragudjon senki nekem nincs előítéletem a filmmel kapcsolatban, de egy biztos hogy ez a gyíkember nagyon gagyira sikeredett !

 154. By sityu8411 on máj 30, 2012 | Reply

  MERT EZ NEM AZ ÚJ VILÁG BOSSZÚÁLLÓI AMIBEN PÓKICA IS SZEREPEL HANEM AS HAGYOMÁNYOS AVANGER MÉG MINDIG DE EZT MÁR ELÉG SOKSZOR FEL HOZTÁK

 155. By havdani on máj 30, 2012 | Reply

  Oké
  Köszönöm a válaszokat :)

 156. By Alex on máj 30, 2012 | Reply

  cucc:
  Pókember is a Bosszú Angyalaihoz tartozik. Csak ő már az Új Bosszú Angyalai tagja. Nem csak találkoztak, hanem tag!
  És kérlek szépen ez a film is Marvel produkció, csak utána kellene nézned!

 157. By Ricsi on jún 8, 2012 | Reply

  Nah én ebben http://www.youtube.com/watch?v=i7Ln9Gp4Jzc a videóban hallottam egy igen igen érdekes dolgot… 2:14-től mondja hogy:…such as Rhino that we are going to see in the second…magyarúl:…úgy mint Rhinót,akit látni fogunk a 2.-ban,de kérdés az,hogy milyen másodikban?Talán a The Amazing Spdier-man 2-ben??

 158. By Ricsi on jún 8, 2012 | Reply

  Téves…javitom…azt mondja we are going to see in a second…vagyis másodperceken belűl ltáni fogjuk…elnézést félre hallottam…

 159. By Patrik1998 on jún 9, 2012 | Reply

  itt a szikronos elözetes http://www.youtube.com/watch?v=ua-BdzK8qTw 3.

 160. By Ricsi on jún 10, 2012 | Reply

  Új hirek!!2014 nyarára készitik el a Venom filmet,amit az elkövetkező 12 hónapban el szeretnének kezdeni forgatni…vagyis ezt remélik…de nem az igazi hir,hanem az,hogy a The Amazig Spider-man 2-ben be kivánják majd hozzni EdDie Brock-ot is,és a The Amazing Spider-man 3-ban már Pókember ellenfelévé is akarják tenni…vagyis a Columbia Pictures és a rendező igy tervezik,de hogy mi fog kisűlni belőle,az még a jövő zenéje…

 161. By Tomi on jún 11, 2012 | Reply

  már vannak fent rövid jelenetek filmből én nem bírtam ki és1-t megnéztem hát nem olyan lesz mint az előző 3 hanem sokkal királyabb lesz majd :D

 162. By Ricsi on jún 12, 2012 | Reply

  Én mind1iket megnéztem :) ) nem birtam ki :) )

 163. By Tomi on jún 12, 2012 | Reply

  áhh én inkább nem nézem meg a többit inkább várok hiszen már csak kerek 1 hónap van hátra :S

 164. By A csodálatos Pókember on júl 2, 2012 | Reply

  na végre július van hála az istenek

 165. By Tomi on júl 2, 2012 | Reply

  bizony már csak 10 nap :D

 166. By A csodálatos Pókember on júl 3, 2012 | Reply

  így van már csak 10 nap jól mondod Tomi :D

 167. By Ricsi on júl 6, 2012 | Reply

  6 nap gyerekeeek…6 naapp!!!!!!!!

 168. By A csodálatos Pókember on júl 6, 2012 | Reply

  ez így van Ricsi :D

 169. By Patrik1998 on júl 8, 2012 | Reply

  Nekem nagyon tetszet a film igaz angol volt de már csak 4 nap van hátra a vetitésig

 170. By Ricsi on júl 8, 2012 | Reply

  Patrik1998 hol nézted meg??

 171. By A csodálatos Pókember on júl 9, 2012 | Reply

  hol láttad a filmet Patrik1998??? :D

 172. By Hollywood on júl 9, 2012 | Reply

  Amerikában már javában vetítik a mozik, szóval nem lehetetlen hogy látta már angolul, csak mondom :p

 173. By Tomi on júl 9, 2012 | Reply

  vagy lekapta a netről :P

 174. By Patrik1998 on júl 10, 2012 | Reply

  írd be a googleba és kidobja

 175. By Ricsi on júl 10, 2012 | Reply

  Én letöltöttem,nem birtam kivárni,mindent értettem belőle hiába angolul volt…az kell,hogy mondjam:Úúúr Isten!!!Ez a film a legeslegjobb film amit valaha láttam…iszonyatosan tetszett,vicces jelenetek,kis romantika és minden ami kell!!A Gyik is nagyra sikeredett!!Egyszóval nállam 10/11-et kap!!

  U.i.: Pókember a legjobb :D !!

 176. By Név on júl 10, 2012 | Reply

  van olyan jó mint az előző trilógia? :D

 177. By Ricsi on júl 11, 2012 | Reply

  Szerintem jobb…vagyis nekem jobban tetszett…de én lehet kicsit elfogult vagyok,mert Pókember fan vagyok nagyon :) )

 178. By A csodálatos Pókember on júl 15, 2012 | Reply

  Kár hogy Gwen apja meghalt :( majd nem sírtam :)

 179. By Patrik1998 on júl 17, 2012 | Reply

  én sírtam még akkoris amikor Ben bácsi meghalt és nekem nagyon bejött a film lehet azért mert Pókember rajongó vagyok :D

 180. By A csodálatos Pókember on júl 21, 2012 | Reply

  ez komoly Patrik1998???? sírtál mikor meghalt Ben bácsi? hát ez vicces kurva vicces

 181. By Patrik1998 on júl 25, 2012 | Reply

  aha

 182. By Papa0101 on júl 25, 2012 | Reply

  Ez tényleg komoly :D
  Megható rész, de hát azért én nem szoktam sírni, legfeljebb anyám :D

 183. By A csodálatos Pókember on júl 27, 2012 | Reply

  hahahaha nagyon vicces Papa0101

 184. By Patrik1998 on júl 28, 2012 | Reply

  kicsi korom ota pókember fan vagyok most na ez van

 185. By Papa0101 on aug 17, 2012 | Reply

  Tudom :D
  hogy vicces

 186. By A csodálatos Pókember on aug 18, 2012 | Reply

  ja az vicces!

 187. By Twatcher on okt 6, 2012 | Reply

  Határozottan jobban tetszett!

 188. By Alex on okt 6, 2012 | Reply

  Hát most néztem meg újból a Raimi féle első részt, és még mindig fényévekkel jobb, mint ez az új. A régit valahogy tökéletesen eltalálták. Jó volt a színész gárda, a legjobb az Willem Dafoe volt. Még egy olyan “gonosz” alakítást, amit ő véghez vitt, soha többé nem fogunk látni. Jó volt a történet, jól volt elkészítve az egész film. Legalább az első gonosz úgy nézett ki, mint ahogy a képregényben. Nem úgy, mint szerencsétlen Gyík.

 189. By Alex on okt 6, 2012 | Reply

  Ja és a zenéről majdnem elfelejtkeztem. Az tette az I-re a pontot :)

 190. By Papa0101 on jan 11, 2013 | Reply

  Kedves Alex, számodra az tetszik, de nekem nem :D
  Számomra az új jobb fényévekkel :D

Szólj hozzá